Celtic vs. Lazio – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L W W
  • Celtic Park
  • Početak: 04. listopad 21:00
Forma:
L W D D L
DOMAĆIN 2.89
Remi 3.58
GOST 2.41
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se akcija u neizvjesnoj skupini E Lige prvaka, u kojoj će ove srijede snage međusobno odmjeriti momčadi Celtica i Lazija.

Celtic je i dalje jedini klub u Europi koji je uspio osvojiti četiri velike krune u istoj sezoni (Kup prvaka, prvenstvo, FA Cup, Liga kup), no davno je to bilo. Sada momčad koju vodi Brendan Rodgers može biti zadovoljna što je uopće dio elitnog klupskog nogometnog natjecanja i svaki osvojeni bod je veliki uspjeh.

Škotski klub sezonu je započeo porazom u gostima kod Feyenoorda i sada se mora vaditi na svom stadionu protiv Rimljana. To neće biti jednostavno, ali domaći navijači uzdaju se prije svega u svoje japanske ofenzivce, poput Daizena Maede, čovjeka koji je zabio Hrvatskoj u osmini finala SP-a u Kataru.

U napadu je još daroviti Kyogo Furuhashi, dok su u momčadi također Tomoki Iwata, Yuki Kobayashi i Reo Hatate pa možemo reći da se Celtic zaista pretvorio u pravu japansku koloniju.

No, ima i nekoliko zanimljivih otočkih igrača, od kojih vrijedi izdvojiti Matta O’Rileyja u sredini terena, 22-godišnjaka pred kojim je obećavajuća karijera. Škotska momčad ima dosta problema s ozljedama, pogotovo u stražnjoj liniji. No, među vratnicama se nalazi iskusni Joe Hart, spreman pokojom vještom obranom pomoći svojoj momčadi da izvuče pozitivan rezultat.

S druge strane, Lazio pod Mauriziom Sarrijem prije dva tjedna je u velikom stilu osvojio bod protiv Atletica, u utakmici u kojoj je golman Ivan Provedel poentirao za 1:1 duboko u sudačkoj nadoknadi.

Na krilima tog podviga Rimljani sada žele doći do trijumfa koji bi ih gurnuo u vrh ljestvice, u natjecanju u kojem već dugo nisu nastupali. Karizmatični napadač Ciro Immobile trebao bi biti zadužen da se to pretvori u realnost, jer upravo njegovi golovi već godinama guraju ovu momčad prema naprijed.

Lazio se muči u talijanskom prvenstvu i drži tek 15. mjesto, no imao je i neke zapažene pobjede, poput one u gostima kod Napolija. U svojim redovima ima mnogo iskusnih igrača, poput Felipea Andersona i Matiasa Vecina, a tu je i Japanac Daichi Kamada, još ugledniji od onih koji su u redovima Celtica.

Matteo Guendouzi i Mattia Zaccagni još su dva igrača koji mogu napraviti razliku pa možemo reći da se Lazio ne dolazi braniti na Celtic Park, zbog čega očekujemo odličnu utakmicu u Glasgowu…

Prethodni dvoboji:
07.11.19 Lazio1:2Celtic EL
24.10.19 Celtic2:1Lazio EL

Izostanci i ozljede:

Celtic: Abada L. (ozljeda bedra), Carter-Vickers C. (ozljeda mišića), Holm O. T. (crveni karton), Lagerbielke G. (crveni karton), McCarthy J. (ozljeda mišića), Nawrocki M. (ozljeda mišića), Tilio M. (ozljeda mišića), Welsh S. (ozljeda gležnja).

Lazio: nema značajnih izostanaka.

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako postoji velika razlika u kvaliteti između škotskog i talijanskog prvenstva, kladionice u Hrvatskoj svejedno su oprezne u postavljanju favorita u ovom dvoboju.

Međutim, mi smatramo da Lazio ima puno kvalitetniju momčad od domaćina ove utakmice. Celtic već dugo nije napravio ništa ozbiljno na europskoj sceni i vjerujemo da neće ni ove srijede. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Lazija, uz koeficijent 2.41 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o ekipama koje bolje igraju prema naprijed, nego prema nazad, zbog čega definitivno ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.81 u kladionici 22bet.

Kladiti se možete i da će dva gola na utakmici pasti do 55. minute ili ranije, što ide uz tečaj 1.98, dok je kvota 2.06 na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom.

Dio igrača odlučit će se i za koeficijent 1.70 kojeg možete dobiti na okladi da gol pada u oba poluvremena, a tu je i oklada na više od 9.5 kornera na utakmici, uz tečaj 1.95, što bi se lako moglo ostvariti.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 vam daje 2.40 na gol Cira Immobilea, dok ćete dobiti 4.33 ako tipujete na Felipea Andersona. S druge strane, na Kyoga Furuhashija je kvota 3.00, a na Daizena Maedu postavljena je na 4.33.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.64, što je definitivno moguće u okršaju dvije momčadi čije obrane su sklone pogreškama čak i u vlastitom kaznenom prostoru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top