Borussia Dortmund vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L W D
  • Signal Iduna Park
  • Početak: 04. listopad 21:00
Forma:
W W W D L
Borussia D.
Više od 2.5 gola1.74
Milan
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u Ligi prvaka igra se nekoliko atraktivnih utakmica, a među njih definitivno spada i okršaj Borussije s Milanom u Dortmundu.

Domaća momčad pod trenerom Edinom Terzićem pokušava još jednom izboriti nokaut fazu natjecanja, no to ovaj put neće biti jednostavno, jer skupina F spada među najzahtjevnije ove sezone u Ligi prvaka. Poraz od Paris Saint-Germaina svakako je zakomplicirao situaciju žuto-crnima koji se sada moraju vaditi protiv drugog europskog velikana.

U svojim redovima Borussia i dalje ima Marca Reusa, dugovječnog krilnog napadača, a tu je i Sebastien Haller, potpuno oporavljen nakon borbe s karcinomom prošle sezone. U napadu je još doveden daroviti Donyell Malen, igrač čiji golovi zasad drže klub u vrhu Bundeslige.

Terzić je definitivno mnogo izgubio odlaskom Judea Bellinghama u Real, no još uvijek ima Emrea Cana i Juliana Brandta u veznoj liniji pa igra momčadi i dalje funkcionira.

Što se obrane tiče, tu se Borussia uzda u prokušane snage, Matsa Hummelsa i Nicklasa Süllea. No, čuvanje vlastitog gola joj nije jača strana, što se osjeća čak i protiv slabijih protivnika.

S druge strane, Milan pod Stefanom Piolijem ponovo djeluje impresivno i mogao bi biti ozbiljan faktoru u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Remi protiv Newcastlea donio mu je prvi bod u grupnoj fazi, a sada želi pozitivnim rezultatom u Dortmundu uvećati svoje izglede za prolazak dalje. Rafael Leao i dalje je daleko najopasniji pojedinac u redovima crveno-crnih, dok je u napadu i iskusni Olivier Giroud, još jedan igrač koji svojim potezima može riješiti utakmicu.

Milan se tijekom ljeta pojačao igračima iz Premiershipa, Christianom Pulišićem i Rubenom Loftus-Cheekom, a dobro se u momčad uklopio i Noah Okafor, pojačanje iz Salzburga.

Pioli ima i moćnog aduta koji dolazi iz drugog plana, beka Thea Hernandeza koji nerijetko svojim prodorima olakšava posao napadačima, dok se među vratnicama nalazi pouzdani Mike Maignan, što daje sigurnost cjelokupnoj obrani.

Nema sumnje, Milan izgleda impresivno na otvaranju Serie A, zbog čega pun samopouzdanja dolazi na Signal Iduna Park, gdje će se pobjednik naći u odličnoj poziciji na ljestvici, dok poraženog čeka težak nastavak natjecanja…

Prethodni dvoboji:
18.07.17 Milan1:3Borussia Dortmund ICC
18.03.03 Milan0:1Borussia Dortmund LP
11.12.02 Borussia Dortmund0:1Milan LP
11.04.02 Milan3:1Borussia Dortmund EL
04.04.02 Borussia Dortmund4:0Milan EL

Izostanci i ozljede:

Borussia Dortmund: Meunier T. (izvan kadra), Morey M. (izvan kadra), Sabitzer M. (ozljeda prepone).

Milan: Bennacer I. (ozljeda koljena), Caldara M. (ozljeda gležnja), Kalulu P. (ozljeda mišića), Krunić R. (ozljeda mišića).

Milan zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

I u ovoj utakmici online kladionice nisu sigurne koga bi postavile za favorita, što im se često događa u dvobojima Lige prvaka. Malu prednost daju domaćinu, no jasno je kako su sva tri znaka moguća.

Mi pak vjerujemo da će ofenzivni nogomet zavladati Signal Iduna Parkom, što će omogućiti i jednima i drugima kreiranje pregršt prilika pred protivničkim golom. Možda obje momčadi još uvijek čekaju na prvi postignuti pogodak u natjecanju, no računamo da će ih ovaj put biti, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 22bet.

Zanimljivo nam djeluje i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti kvotu 1.96, dok ćete uzeti 2.02 ako odigrate da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom.

Pioli ipak ima nešto kvalitetniji kadar na raspolaganju pa ima smisla i kombinacijska oklada koju nudi 20bet, X2 na Milan uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz primamljivi tečaj 3.06.

Što se klađenja na strijelce tiče, kladionica bet365 nudi 3.25 ako tipujete da će zabiti Rafael Leao, dok je kvota 3.00 na gol Oliviera Girouda. S druge strane, tečaj je 4.33 na gol Marca Reusa, a dobit ćete 3.25 ako odigrate da će poentirati Donyell Malen.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Borussije i Milana još će biti lakše detektirati jednom kad akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.85 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top