Borussia Dortmund vs. PSG – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L D W W L
  • Signal Iduna Park
  • Početak: 01. svibanj 21:00
Forma:
D W W W L
DOMAĆIN 2.75
Remi 3.70
GOST 2.45
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Druga polufinalna utakmica nogometne Lige prvaka igra se ove srijede u Dortmundu, gdje Borussia dočekuje Paris Saint-Germain.

Domaća momčad pod vodstvom trenera Edina Terzića ostvarila je impresivan uspjeh plasmanom među četiri najbolje ekipe u Europi. Sve je krenulo još u “skupini smrti” s Newcastleom, Milanom i PSG-om, a sada ih ponovo Parižani čekaju na putu do velikog finala.

Žuti-crni morat će odigrati perfektnu utakmicu na svom stadionu kako bi s dobrim rezultatom dočekali uzvrat. U tome će im pokušati pomoći Niclas Füllkrug, najbolji strijelac Borussije ove sezone. Njemački reprezentativac spretan je pred suparničkim golom i vješto koristi svaku priliku koja mu se ukaže.

Terzić u ofenzivi ima još Donyella Malena, vrlo dobrog Nizozemca, a momčadi se tijekom zime priključio i Jadon Sancho, nakon vrlo neuspješne epizode u redovima Manchester Uniteda.

Brzonogi Karim Adeyemi još jedan je opasan igrač prema naprijed, dok u sredini terena važnu ulogu igra Julian Brandt. Iskusni Marcel Sabitzer također odrađuje mnogo posla, a Borussia ima i nekoliko zvučnih imena iz prošlosti, poput Marca Reusa i Emrea Cana.

Što se obrane pak tiče, Mats Hummels i dalje rukovodi posljednjom linijom, a ugodno ove sezone iznenađuje Gregor Kobel među vratnicama, među najzaslužnijima što je klub iz Dortmunda još uvijek u natjecanju.

S druge strane, PSG je pod Luisom Enriqueom bio već otpisan protiv Barcelone, no crveni karton sve je na kraju promijenio. Sada Parižani vide sebe kao favorita za nastup u finalu, no moraju to opravdati na travnjaku.

Kao i uvijek, mnogo toga će se vrtjeti oko moćnog Kyliana Mbappéa, trenutno najboljeg krilnog napadača na svijetu. Ousmane Dembélé i Randal Kolo Muani su pak čvrsta podrška brzonogom Francuzu, dok u sredini terena sve bolje djeluje Vitinha.

Enrique u svojoj momčadi ima još pregršt sjajnih igrača prema naprijed, od Bradleyja Barcole i Marca Asensija do Goncala Ramosa i Warrena Zaire-Emeryja. To znači da PSG na stadion Signal Iduna Park sigurno ne dolazi braniti se svih 90 minuta pa možemo očekivati sjajan nogometni okršaj ove srijede…

Prethodni dvoboji:
13.12.23 Borussia Dortmund1:1PSG LP
19.09.23 PSG2:0Borussia Dortmund LP
11.03.20 PSG2:0Borussia Dortmund LP
18.02.20 Borussia Dortmund2:1PSG LP
04.11.10 PSG0:0Borussia Dortmund EL

Izostanci i ozljede:

Borussia Dortmund: Bensebaini R. (ozljeda koljena), Haller S. (ozljeda gležnja).

PSG: Kimpembe P. (izvan kadra), Kurzawa L. (izvan kadra), Rico S. (ozljeda glave).

PSG zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovoj utakmici online kladionice ne mogu se odlučiti tko je favorit pa daju podjednake šanse i jednom i drugom suparniku.

Mi pak vjerujemo da pariški klub ipak posjeduje kvalitetu više u odnosu na Borussiju. Trebala bi ovo biti večer u kojoj će Mbappé i društvo zablistati punim sjajem, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu PSG-a, uz koeficijent 2.45 u kladionici 20bet.

Alternativa tome je oklada u kladionici bet365, da PSG zabija gol u oba poluvremena, na što ćete dobiti tečaj 2.75. Ako pak vjerujete da će Parižani rano povesti i zadržati prednost do samog kraja, tu je kvota 3.75 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2.

Mogla bi ovo biti tvrđa utakmica nego što to bookmakeri očekuju. Zato će neki odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu čak 2.60. Tu je i oklada koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 1.97.

Spomenimo i klađenje na kornere. Kvota je 2.10 na više od 10.5 kornera na ovoj utakmici, što možemo zamisliti kad igraju ova dva suparnika.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa ćete tako dobiti 2.10 na gol Kyliana Mbappéa, a 4.33 da će poentirati Ousmane Dembélé. S druge strane, tečaj je 3.20 na Niclasa Füllkruga, a 3.50 na Donyella Malena.

Za kraj, tu je oklada da zamjenski igrač zabija gol, uz tečaj 2.70, što je sasvim realan scenarij kad znamo da i jedni i drugi imaju klupu krcatu pojedincima koji se mogao pokazati, jednom kad dobiju priliku na travnjaku…

U kladionici Rabona skupljanjem sličica nogometaša moguće je osvojiti čak 2000 € bonusa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top