Bayern vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W D
  • Allianz Arena
  • Početak: 30. travanj 21:00
Forma:
W W D W D
Bayern
Prvo poluvrijeme: X2.37
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je novi veliki okršaj u nogometnoj Ligi prvaka, ovaj put u polufinalu između minhenskog Bayerna i madridskog Reala.

Domaća momčad nada se pod Thomasom Tuchelom spašavanju sezone u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Bayern je ostao bez titule u Bundesligi i rano ispao u njemačkom Kupu, no vjeruje da može osvojiti najvažniji trofej koji postoji u Europi.

U tome bi mu trebao pomoći Harry Kane. Engleski centarfor trpa golove iz utakmice u utakmicu i definitivno će predstavljati najveću prijetnju na travnjaku madridskom suparniku. U napadu se još očekuje nastup Sergea Gnabryja koji je bio odličan protiv Arsenala, a tu je i Leroy Sane kao opasnost koja dolazi s krila.

U udarnoj momčadi Bayerna svakako ima mjesta i za darovitog Jamala Musialu, dok u sredini terena dobar posao odrađuju Joshua Kimmich i Leon Goretzka. Što se obrane pak tiče, Matthijs de Ligt i suigrači imat će mnogo posla u ovoj utakmici i morat će odigrati bolje nego inače, što vrijedi i za golmana Manuela Neuera koji više nije na svom vrhuncu.

S druge strane, Real Madrid dolazi pod vodstvom Carla Ancelottija pun samopouzdanja u München, nakon što je iz natjecanja izbacio favorizirani Manchester City. U La Ligi je pak sredio Barcelonu i grabi prema tituli pa se može u potpunosti posvetiti Ligi prvaka.

Ancelotti ima problem s bolesti Rodryga koji je upitan za ovu utakmicu, no tu je Vinicius Junior koji jedva čeka pokazati se na velikoj sceni. Jude Bellingham također će igrati u ofenzivi i vrebati priliku da zabije gol u gostima.

U sredini pak terena Federico Valverde i Eduardo Camavinga odrađuju vrlo dobar posao, a u nekom trenutku očekujemo i ulazak na teren našeg reprezentativnog kapetana Luke Modrića.

Real će posebno oprezan morati biti u obrani, gdje glavnu riječ vodi Antonio Rüdiger, a mnogo se na Allianz Areni očekuje i od Andrija Lunina među vratnicama, jednog od madridskih junaka u dosadašnjem tijeku natjecanja…

Prethodni dvoboji:
21.07.19 Bayern3:1Real Madrid ICC
01.05.18 Real Madrid2:2Bayern LP
25.04.18 Bayern1:2Real Madrid LP
18.04.17 Real Madrid4:2Bayern LP
12.04.17 Bayern1:2Real Madrid LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Boey S. (ozljeda mišića), Buchmann T. (ozljeda mišića), Coman K. (ozljeda mišića), Marušić G. (ozljeda koljena), Sarr B. (ozljeda koljena).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Carvajal D. (žuti kartoni), Courtois T. (ozljeda koljena), Mendy F. (ozljeda mišića), Rodrygo (bolest).

Bayern zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što je Real najviše pokazao dosad u Ligi prvaka, kladionice u Hrvatskoj svejedno su proglasile Bayern laganim favoritom u ovoj utakmici.

Mi pak smatramo da nas čeka tvrđa utakmica nego što su bile one u četvrtfinalu elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Ulog je velik pa očekujemo više opreza s jedne i druge strane, što će posebno doći do izražaja na početku dvoboja. Zato je naša glavna preporuka oklada na neriješeno iliti X u prvom poluvremenu, uz koeficijent 2.37 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti tečaj 2.01. Alternativa tome je oklada da gol NE pada u oba poluvremena, uz kvotu 2.26.

Za one koji misle da bi Ancelottijeva momčad mogla dobro proći u ovoj utakmici tu su kombinacijske oklade. Izdvajamo dvoznak X2 na Real uz manje od 3.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 2.38.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 dobit ćete 3.25 na gol Viniciusa Juniora, a ista kvota je i na pogotku Judea Bellinghama. S druge strane, koeficijent je 2.30 da će zabiti Harry Kane, a 3.75 ako tipujete na Sergea Gnabryja.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Bayerna i Reala najlakše će biti ocijeniti jednom kad dvoboj počne. Oklade na zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti postaju vrlo zanimljive dok je utakmica u tijeku pa imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi obećavajuća kvota koju vrijedi zgrabiti…

U kladionici 20bet igrač može uzeti besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive na okršajima Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top