Borussia D. vs. Atletico – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L L W W
  • Signal Iduna Park
  • Početak: 16. travanj 21:00
Forma:
W W W L W
Borussia D.
Dvoznak: 2X1.70
Atletico
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka počinju ovog utorka. Zanimljivo će definitivno biti u Dortmundu, gdje Borussia ganja prednost Atletica 2:1 iz prve utakmice.

Domaća momčad pod Edinom Terzićem igra odlično u Ligi prvaka ove sezone i zasluženo se nalazi među 8 najboljih momčadi Europe. No, u prvoj utakmici četvrtfinala nije bila na visokom nivou pa može biti zadovoljna što je izborila tek minimalni poraz.

Terzić se nada da bi njegovi igrači mogli pokazati drukčije lice pred vlastitim navijačima. Najviše se očekuje od Niclasa Füllkruga u napadu, prvog strijelce Borussije u Bundesligi. Tijekom zime momčad je pak pojačao Jadon Sancho i odmah se istaknuo s nekoliko sjajnih prodora i pogodaka. No, trenutno je upitan zbog bolesti.

Važna vijest za domaćina je oporavak Donyella Malena koji konkurira za nastup u utorak, a mirnoću i sigurnost u sredini terena trebali bi osigurati Julian Brandt i Marcel Sabitzer. Minutaži se nada i iskusni Marco Reus, dok mladi Karim Adeyemi predstavlja džokera s klupe, sposobnog jednim bijegom promijeniti tijek utakmice.

Obrana pak Borussije s Matsom Hummelsom definitivno je ranjiva. No, Gregor Kobel vrlo je dobro branio u Madridu i nada se jednako uspješnom nastupu i u Dortmundu.

S druge strane, Atletico pod vodstvom Diega Simeonea polako se zahuktava u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Malotko je vjerovao da će crveno-bijeli izbaciti Inter iz natjecanja, no to se dogodilo u prethodnom kolu.

Sada se “colchonerosi” pokušavaju obračunati i s Borussijom, na jednom od najtežih gostovanja u Europi. Antoine Griezmann posljednjih je tjedana u top formi i to je važna stvar za Atletico, dok Alvaro Morata tek treba podesiti svoje nišanske sprave.

Ozljeda Memphisa Depaya definitivno kvari Simeoneove planove, no tu je i Angel Correa kao vrijedan dodatak ofenzivi. Moćni Samuel Lino izostat će pak zbog kartona, ali čini se da je napokon oporavljen Mario Hermoso, jedan od najboljih bekova trenutno u Europi.

Dodajmo tome Jana Oblaka među vratnicama pa je jasno da Atletico na stadion Signal Iduna Park dolazi uvjeren da može do polufinala Lige prvaka…

Prethodni dvoboji:
10.04.24 Atletico2:1Borussia LP
06.11.18 Atletico2:0Borussia LP
24.10.18 Borussia4:0Atletico LP
30.10.96 Borussia1:2Atletico LP
16.10.96 Atletico0:1Borussia LP

Izostanci i ozljede:

Borussia Dortmund: Bensebaini R. (ozljeda koljena), Haller S. (ozljeda mišića), Sancho J. (bolest).

Atletico: Depay M. (ozljeda mišića), Lemar T. (ozljeda Ahilove tetive), Lino S. (žuti kartoni), Vitolo (ozljeda koljena).

Borussia zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč dominaciji madridskog kluba u prvoj utakmici, sportske kladionice odlučile su proglasiti Borussiju favoritom u uzvratu u Dortmundu.

Mi se s tim ne možemo složiti, jer Simeoneova družina je u usponu i ima kvalitetu više u odnosu na svog suparnika. Vjerujemo da crveno-bijeli mogu sačuvati prednost i proći dalje, zbog čega je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Atletico, uz kvotu 1.70 u kladionici 22bet.

Mogao bi to biti poprilično tvrd okršaj, s minimalnim prostorom za napadače i jedne i druge momčadi. Zato ima smisla odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete dobiti 2.26 u kladionici 20bet.

Tu je i oklada da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz tečaj 2.26, dok će dio igrača odigrati i da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz koeficijent 2.00.

Što se klađenja na kornere tiče, tečaj je 2.10 na više od 10.5 kornera, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, pogotovo nakon što se rasplamsa u svojoj završnici.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa ćete tako u kladionici bet365 dobiti 2.62 na gol Alvara Morate, a 3.00 ako tipujete na Antoinea Griezmanna. S druge strane, kvota je 3.20 da će zabiti Niclas Füllkrug, a 3.60 na pogodak Donyella Malena.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje. Naime, odnos Borussije i Atletica bit će još lakše detektirati jednom kad dvoboj počne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz tečaj koji će se kretati oko 1.90 djeluje zanimljivo. No, bit će i drugih atraktivnih opcija koje će se pojaviti. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste uvjereni da prolazi…

U kladionici bet365 hrvatski igrači imaju pravo na 50 € bonusa, kao i na pregršt besplatnih oklada za Ligu prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top