Barcelona vs. PSG – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W W
  • Estadio Olímpico Lluís Companys
  • Početak: 16. travanj 21:00
Forma:
D L W W W
Barcelona
Dvoznak: 2X1.71
PSG
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je ovog utorka vrlo uzbudljiva uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka, u kojoj će snage odmjeriti Barcelona i Paris Saint-Germain.

Domaća momčad uspjela je pod Xavijem Hernandezom pobijediti u Parizu rezultatom 3:2, u utakmici u kojoj smo vidjeli čak dva preokreta. Sada se Barcelona nada da može zadržati prednost i proći dalje, no dvoboj definitivno još uvijek nije riješen.

U redovima Barcelone briljantan je u prvom susretu bio Raphinha, strijelac dva pogotka. U uzvratu se pak više očekuje od Roberta Lewandowskog, najboljeg strijelca katalonskog kluba. Bit će zanimljivo vidjeti koga će Xavi koristiti na lijevom krilu, nakon što je 16-godišnji Lamine Yamal igrao u prvom susretu. Ferran Torres također se nada minutaži na toj poziciji.

Odlična vijest za Katalonce je povratak na travnjak Pedrija, darovitog veznjaka koji se odmah istaknuo perfektnom asistencijom u prvoj utakmici. No, zbog kartona su otpali Anders Christensen i Sergi Roberto, što neće biti lako nadoknaditi zamjenama s klupe.

Obrana Barcelone morat će u utorak igrati bolje nego u prvoj utakmici. Jules Koundé tu se posebno ističe velikim brojem presječenih lopti, a Ronaldo Araujo djeluje najpouzdanije u zadnjoj liniji. Morat će se pokazati i Marc-André ter Stegen, u utakmici u kojoj će gosti svim silama navaliti na njega.

S druge strane, PSG pod Luisom Enriqueom se našao u teškoj poziciji nakon poraza u prvoj utakmici, no pravila gola u gostima više nema pa se sve može okrenuti u samo nekoliko minuta.

Parižani vjeruju da bi Kylian Mbappé u uzvratu mogao doći do više prostora nego u prvoj utakmici. Tu je i Ousmane Dembélé koji se želi dokazati protiv bivšeg kluba, a željan golova svakako je i Randal Kolo Muani.

U momčad se vraća Achraf Hakimi nakon odrađene suspenzije, što je važan vijest za PSG. Očekuje se i više prostora za Bradleyja Barcolu koji je unio mnogo živosti u igru Parižana, nakon što je ušao na teren u prvoj utakmici.

U svakom slučaju, čeka nas vrlo neizvjestan dvoboj na Olimpijskom stadionu u Barceloni, gdje će nijanse odlučivati o mjestu u polufinalu elitnog klupskog nogometnog natjecanja…

Prethodni dvoboji:
10.04.24 PSG2:3Barcelona LP
10.03.21 PSG1:1Barcelona LP
16.02.21 Barcelona1:4PSG LP
08.03.17 Barcelona6:1PSG LP
14.02.17 PSG4:0Barcelona LP

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Balde A. (ozljeda mišića), Christensen A. (žuti kartoni), Gavi (ozljeda koljena), Roberto S. (žuti kartoni).

PSG: Kimpembe P. (izvan kadra), Kurzawa L. (ozljeda leđa), Rico S. (ozljeda glave).

PSG zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, nakon pobjede u Parizu kladionice u Hrvatskoj proglasile su Barcelonu favoritom u uzvratnoj utakmici.

Mi pak smatramo da će posao Katalonaca biti izuzetno kompliciran, unatoč prednosti s kojom startaju. Parižani definitivno imaju moć potpuno ravnopravno igrati s Barcelonom i očekujemo neizvjesnost do samog kraja. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na PSG u regularnom dijelu, uz tečaj 1.71 u kladionici 22bet.

Uopće ne možemo zamisliti zatvorenu utakmicu ovih suparnika, onu u kojoj napadači nemaju prostora da se razmašu. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, uz tečaj 2.22 kojeg nudi kladionica 20bet.

Svejedno, sasvim je izgledno da bi se u prvih 45 minuta moglo igrati opreznije nego u nastavku susreta. Zato zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 1.98.

Tu su i kombinacijske oklade. Među njima se skrivaju izdašne kvote. Pa tako možete dobiti 2.78 ako odigrate X2 na PSG uz više od 2.5 gola na utakmici, što je sasvim realan scenarij u utorak.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 kvota je 2.10 da će zabiti Kylian Mbappé, a 4.50 ako tipujete na Ousmanea Dembéléa. S druge strane, dobit ćete 2.30 na Roberta Lewandowskog, a 3.50 ako odigrate da će ponovo poentirati Raphinha.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.30, što možemo zamisliti u Barceloni. Na autogol ćete pak dobiti 7.50, što također nikog ne bi iznenadilo u dvoboju u kojem defenzive i jednih i drugih pokazuju mnogo slabosti…

U kladionici 20bet igrači mogu uzeti besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive u Ligi prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top