Bayern vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D L L W
  • Allianz Arena
  • Početak: 17. travanj 21:00
Forma:
L D W W D
Bayern
Prvo poluvrijeme: X2.40
Arsenal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u četvrtfinalu Lige prvaka igraju se dva strašna europska derbija, uključujući i onaj u Münchenu, između Bayerna i Arsenala.

Domaća momčad pokušava pod Thomasom Tuchelom spasiti svoju sezonu u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Naime, Bayern se oprostio od titule u njemačkom Kupu i Bundesligi pa mu je Ligi prvaka jedina šansa da dođe do trofeja.

U prvoj utakmici Bavarci su vrlo dobro igrali i rezultat 2:2 daje im dobru priliku da prođu dalje. No, ništa još nije riješeno. To znači da će Harry Kane morati biti u svom najboljem izdanju u uzvratu, a isto vrijedi i za druge nositelje igre minhenskog kluba, poput mladog Jamala Musiale, prilično rezerviranog prošli tjedan u Londonu.

Tuchel ima ponešto problema s ozljedama pa ne može računati na Sergea Gnabryja, dok je upitan i već dugo ozlijeđeni Kingsley Coman. No, u svojoj ofenzivi i dalje ima brojna zanimljiva rješenja, uključujući Leroya Sanea koji je uvijek motiviran dokazati se protiv engleskih klubova s kojima je ne tako davno igrao svaki tjedan u Premiershipu.

Najveća odgovornost u ovoj utakmici svakako je na veznoj liniji Bayerna. Joshua Kimmich morat će povezati svoje suigrače, a Leon Goretzka i Konrad Leimer također će imati pregršt posla u sredini terena.

Što se pak obrane tiče, Manuel Neuer ne djeluje tako pouzdano kao u prošlosti, a ni njegovi stoperi. No, radi se o utakmici u kojoj se daje i više od vlastitih mogućnosti pa očekujemo čvršću defenzivu Bayerna nego što je slučaj u Bundesligi.

S druge strane, Arsenal dolazi u München nakon bolnog poraza od Aston Ville. Mikel Arteta itekako treba prolaz dalje, što bi bio uspjeh kakvog “topnici” nisu ostvarili već puna dva desetljeća.

Ofenziva s Bukayom Sakom i Gabrielom Martinellijem svakako je u stanju zagorčati život domaćinu, pogotovo ako Declan Rice i Martin Odegaard uspostave ravnotežu u sredini terena. Leandro Trossard nada se pak postizanju još jednog briljantnog gola, što bi okrenulo dvoboj u smjeru Arsenala.

Dodajmo tome obranu s Gabrielom i Williamom Salibom koja je prilično pouzdana pa je jasno da nas na Allianz Areni čeka potpuno izjednačena utakmica, u kojoj bi nijanse mogle odlučivati o pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
09.04.24 Arsenal2:2Bayern LP
18.07.19 Arsenal2:1Bayern ICC
19.07.17 Bayern1:2Arsenal ICC
07.03.17 Arsenal1:5Bayern LP
15.02.17 Bayern5:1Arsenal LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Boey S. (ozljeda mišića), Buchmann T. (ozljeda mišića), Coman K. (ozljeda mišića), Davies A. (žuti kartoni), Gnabry S. (ozljeda mišića), Marušić G. (ozljeda koljena), Sarr B. (ozljeda koljena).

Arsenal: Timber J. (ozljeda koljena).

Bayern zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za razliku od prve utakmice u kojoj su prednost davale Arsenalu, online kladionice ovaj put vide Bayern kao laganog favorita, ali uz vrlo visoku kvotu na jedinicu.

Mi pak očekujemo puno čvršću utakmicu od one u Londonu, s minimalnim prostorom za napadače i jedne i druge momčadi. Posebno oprezan trebao bi biti početak dvoboja, zbog čega je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.40 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 2.02. Neki će otići korak dalje i odigrati na zbroj golova, na manje od 2.5 gola u regularnom dijelu susreta, na što možete dobiti tečaj 2.27.

Spomenimo još kombinacijske oklade. Pa ćete tako na okladi 1X na Bayern uz manje od 3.5 gola na utakmici dobiti tečaj 2.27, što nikog ne bi iznenadilo da se pretvori u realnost.

Kladiti se možete i na kornere. Zanimljivo djeluje oklada na više od 9.5 kornera, uz koeficijent 2.00, što možemo zamisliti u okršaju ovako moćnih klubova.

Što se klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 kvota je 2.25 da će zabiti Harry Kane, a 4.50 ako tipujete na Jamala Musialu. S druge strane, dobit ćete 3.40 na Bukaya Saku, a 4.00 ako odigrate na Gabriela Martinellija.

Za kraj, spomenimo da je kvota čak 4.80 da će dvoboj otići u produžetak, dok možete uzeti 6.40 ako vjerujete da će raspucavanje penala odlučiti tko ide u polufinale…

U kladionici Germania bonus dobrodošlice do 1000 € iskoristiv je na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top