Manchester City vs Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D W W D
  • Etihad Stadium
  • Početak: 17. travanj 21:00
Forma:
W D W W W
Manchester C.
Dvoznak: 2X2.27
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je ove srijede istinski derbi europskog nogometa. Naime, u četvrtfinalu Lige prvaka igraju Manchester City i Real Madrid, dvije momčadi za koje se vjerovalo da imaju najveće izglede osvojiti titulu.

Domaćin pod Pepom Guardiolom polako diže formu. U Premiershipu se za vikend napokon probio na prvo mjesto, a sada želi izbaciti iz natjecanja i najveću prijetnju u Ligi prvaka, nakon 3:3 u prvoj utakmici.

U tome bi Cityju trebao pomoći Erling Haaland, norveški napadač koji se oporavio od ozljede stopala. U posljednje vrijeme nije u velikoj formi, no itekako je motiviran pokazati se u jednoj od najvažnijih utakmica sezone.

Manchester City na raspolaganju ima i zdravog Kevina de Bruynea, veznjaka kojeg Guardiola nije previše trošio u prethodnim utakmicama. Phil Foden se pak pokazao kao sjajan strijelac koji dolazi iz drugog plana, a tu je i Julian Alvarez kao još jedan vrlo efikasan realizator.

U impresivnoj formi je i naš Joško Gvardiol, strijelac gola u posljednje dvije utakmice nebesko plavih. Sve veću minutažu dobiva i Mateo Kovačić pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li istrčati na travnjak u ovoj utakmici.

Među vratnice se pak vratio Ederson, još jedan važan Guardiolin igrač pa domaćin u kompletnom sastavu dočekuje ovu utakmicu, u kojoj bi pobjednik mogao postati i osvajač Lige prvaka do kraja svibnja.

S druge strane, Real pod Carlom Ancelottijem izgleda puno moćnije nego prošle sezone, kada je glatko izgubio od Manchester Cityja u ovoj fazi natjecanja.

Otkad je u momčad stigao Jude Bellingham ofenziva kraljevskog kluba se preporodila. Vinicius Junior i Rodrygo također su stasali na krilnim pozicijama i predstavljaju veliku prijetnju svakom suparniku.

Real ima mnogo kvalitetnih igrača na raspolaganju, uključujući Federica Valverdea koji je spektakularno zabio u prvoj utakmici. Luka Modrić pak nije jedno od prvih Ancelottijevih rješenja u veznoj liniji, no zasigurno će ući na teren u nekom trenutku.

Dodajmo tome obranu Reala predvođenu Antonijom Rüdigerom koja se želi dokazati protiv najmoćnijeg napada današnjice pa postaje jasno da je dvoboj na stadionu Etihad puno neizvjesniji nego što ga mnogi vide…

Prethodni dvoboji:
09.04.24 Real Madrid3:3Manchester City LP
17.05.23 Manchester City4:0Real Madrid LP
09.05.23 Real Madrid1:1Manchester City LP
04.05.22 Real Madrid3:1Manchester City LP
26.04.22 Manchester City4:3Real Madrid LP

Izostanci i ozljede:

Manchester City: nema značajnih izostanaka.

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Tchouameni A. (žuti kartoni).

Real zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to bio slučaj u isto vrijeme prošle godine, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Manchester City izrazitim favoritom na svom stadionu protiv Reala.

No, mi smatramo da su se vremena promijenila. Manchester City s ovim Realom će imati puno više posla nego s momčadi s kojom je igrao u prošlogodišnjoj Ligi prvaka. O pobjedniku će odlučivati nijanse, ne nužno u 90 minuta regularnog dijela. Ancelottijeva momčad u najmanju je ruku potpuno ravnopravna domaćinu ove srijede. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Real, uz koeficijent 2.27 u kladionici 22bet.

Kao i u prvoj utakmici, strijelce će biti zaista teško obuzdati. Zato djeluje zanimljivo oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete uzeti tečaj 1.78. Alternativa tome je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.01.

Zanimljivo djeluju i specijalne oklade koje nudi kladionica bet365. Pa ćete tako dobiti 2.25 ako odigrate da Manchester City zabija u oba poluvremena, dok je tečaj čak 5.00 na okladi da Real zabija u oba poluvremena.

Što se klađenja na kartone tiče, dobit ćete 2.87 da će ga dobiti Dani Carvajal, a ista je kvota i na Nachu Fernandezu, najizglednijim igračima na ovoj utakmici da uđu u sučevu bilježnicu.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa je tako kvota 4.00 da će zabiti Jude Bellingham, a 4.33 ako tipujete na Rodryga. S druge strane, dobit ćete samo 1.90 ako odigrate na Erlinga Haalanda, dok je tečaj 3.50 na Philu Fodenu.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.50, što je uvijek moguće kad igraju dvije momčadi čije je napadače teško zaustaviti bez prekršaja…

U kladionici Unibet igrač može uzeti 350 € bonusa samo za preporuku, iskoristivog na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top