Wolverhampton vs. Arsenal – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
L W W W W
  • Molineux Stadium
  • Početak: 10. veljača 20:45
Forma:
D L D L L
DOMAĆIN 3.54
Remi 3.24
GOST 2.15
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Tjedan dana uoči nastavka europskih natjecanja, u engleskom Premiershipu pokušavaju nadoknaditi pauzu zbog utakmica reprezentacija u siječnju pa se novo kolo igra od utorka do četvrtka, s Wolverhamptonom i Arsenalom kao jednim od najzanimljivijih dvoboja.

Domaćin ovu utakmicu iščekuje pomiješanih osjećaja. S jedne strane momčad koju vodi Portugalac Bruno Lage u seriji je od tri pobjede u nizu u Premiershipu i odjednom se uključila u borbu za mjesta koja vode u Europu.

No, s druge strane prodan je prošli tjedan Adama Traoré u Barcelonu, najbolji igrač Wolvesa u posljednjih nekoliko sezona, što je veliki hendikep uoči proljetnog dijela Premiershipa.

Odlazak Traoréa odmah se osjetio u FA Cupu, iz kojeg je Wolverhampton ispao od slabašnog Norwicha, a sada momčad mora pokazati da još uvijek može parirati najboljima u Engleskoj, bez obzira na gubitak ključnog ofenzivca.

Dobra vijest za “vukove” svakako je povratak u momčad nakon teške ozljede Raula Jimeneza, koji je već zabio 4 gola u prethodnim utakmicama i predstavljat će glavnu prijetnju i Arsenalu. A u ekipi je čak devet Portugalaca, od kojih bi nešto mogli napraviti Joao Moutinho i Trincão, najugledniji među njima.

S druge strane, Arsenal je očajno otvorio sezonu i na početku rujna bio je zadnji, da bi zatim zaredao uspjesima i probio se sve do četvrtog mjesta. No, momčad Mikela Artete trenutno je ponovo posustala pa u 2022. godini još ne zna za pobjedu.

Poslan je problematični Pierre-Emerick Aubameyang u Barcelonu, ali neka zvučna pojačanja nisu stigla tako da će se Arsenal morati uzdati u postojeći kadar do kraja engleskog prvenstva. Izdvojiti treba Bukaya Saku, koji je najveći talent u momčad i ima 6 postignutih golova ove sezone, a ključan je i pri izgradnji napada.

Arteta će se u sredini terena uzdati u Martina Odegaarda i Thomasa Parteyja, koji mogu napraviti razliku na travnjaku, a najugodnije iznenađenja je Aaron Ramsdale među vratnicama, koji je svojim odličnim obranama donio pregršt bodova “topnicima” ove sezone.

U svakom slučaju, na stadionu Molineux čeka nas vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj ranjeni domaćin želi pokazati da još uvijek ima momčad sposobnu pobjeđivati, dok Arsenal očajnički želi prekinuti lošu seriju i nastaviti svoju borbu za izlazak u Europu…

Prethodni dvoboji:
02.02.21 Wolves2:1Arsenal PL
29.11.20 Arsenal1:2Wolves PL
04.07.20 Wolves0:2Arsenal PL
02.11.19 Arsenal1:1Wolves PL
24.04.19 Wolves3:1Arsenal PL

Izostanci i ozljede:

Wolverhampton: Boly W. (ozljeda lista), Hwang Hee-Chan (ozljeda bedra), Jonny (ozljeda koljena), Mosquera Y. (ozljeda mišića), Neto P. (ozljeda koljena), Saiss R. (reprezentacija).

Arsenal: Elneny M. (reprezentacija), Pepe N. (reprezentacija), Tomiyasu T. (ozljeda lista).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Wolverhampton jedna od momčadi u najboljoj formi u novoj kalendarskoj godini u Engleskoj, a Arsenal baš suprotno, no u ovoj utakmici to se ne bi trebalo osjetiti.

Odlazak Traorea veliki je hendikep za domaćina, kao i brojne ozljede, dok Arteta nakon svake krize uspješno probudi svoje nogometaše. Baš zbog toga naša je prva preporuka čista pobjeda Arsenala, uz koeficijent 2.15 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također smatramo da će i jedni i drugi jurnuti prema naprijed od samog početka i neće taktizirati kao u nekim svojim prethodnim utakmicama. Zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz primamljivu kvotu 2.29.

Od ostalog, svakako izdvajamo koeficijent 4.32 da će Bukayo Saka zabiti gol, što se čini prilično darežljivo, dok ćete na Raula Jimeneza dobiti 3.00, a najizgledniji je strijelac u domaćim redovima.

Na dosuđeni penal dobit ćete čak 3.13, puno više nego što je to uobičajeno, a na crveni karton 6.00, što nije rijetkost u utakmicama Arsenala.

Za kraj, spomenimo još okladu na poluvrijeme/kraj 2/2, uz koeficijent 3.44, koju će odigrati oni igrači koji vjeruju da će Arsenal rano povesti i zadržati svoju prednost do samog kraja…

Wolverhampton - Arsenal Koeficijenti

22bet

2.15

Pobjeda Arsenala

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.29

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top