Napoli vs. Inter – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W W W D W
  • Diego Armando Maradona
  • Početak: 12. veljača 18:00
Forma:
W L W D D
Napoli
Oba daju gol: Da1.70
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavljaju se derbiji talijanske Serie A, s Interom u glavnoj ulozi. Nakon što je snage odmjerio s Milanom u prošlom kolu, ove subote gostuje kod Napolija, a pobjedniku okršaja pripast će vodeće mjesto na ljestvici.

Napoli je fantastično otvorio sezonu i imao 10 pobjeda uz remi u prvih 11 utakmica. Momčad Luciana Spallettija izgledala je tada briljantno, no zatim su zaredali posrtaji pa je morala prepustiti vodeće mjesto Interu.

Ipak, posljednjih tjedana nebesko plavi ponovo su počeli redovito pobjeđivati. Sada su stigli na bod gostima iz Milana i imaju priliku preoteti prvo mjesto, u slučaju pobjede na svom stadionu, koji je nedavno dobio ime po Diegu Armandu Maradoni.

Dobra vijest za Spallettija svakako je oporavak Victora Osimhena, nigerijskog napadača koji je jesenas briljirao, da bi zbog ozljede propustio utakmice u studenom i prosincu, tijekom kojih je momčad izgubila korak s vodećima.

U formu se vratio Dries Mertens, strijelac sedam pogodaka u Seriji A, a spreman istrčati na travnjak je i Lorenzo Insigne, karizmatični kapetan koji igra svoju posljednju sezonu u talijanskom prvenstvu, prije prelaska u MLS.

Napoli ima mnogo raspoloženih igrača ove sezone, od kojih moramo izdvojiti Fabiana Ruiza i Piotra Zielinskog u sredini travnjaka, a tu je i Hirving Lozano, koji trenutno ima zdravstvenih problema i mogao bi propustiti veliki derbi.

A Inter se nije nadao da će mu se rivali približiti, nakon što je jednom preuzeo ljestvicu, jer forma u prosincu momčadi koju vodi Simone Inzaghi bila je fantastična.

Ipak, nekoliko slabih rezultata učinilo je svoje, uključujući i bolan poraz u derbiju protiv Milana prošlog vikenda, u kojem je naš Ivan Perišić poentirao, no crveno-crni uspjeli su preokrenuti.

Sada “nerazzurri” više nemaju pravo na posrtaj, jer u igri je njihovo vodstvo na ljestvici, a samim time i obrana naslova. Ne zaboravimo ni da se Juventus pojačao i polako se približava pa bi se rasplet prvenstva zaista mogao zakomplicirati, ako Inter nastavi gubiti bodove.

Inzaghi će ovaj put najviše očekivati od svog napadačkog dvojca kojeg čine Edin Džeko i Lautaro Martinez, dok ključnu ulogu u sredini terena igra Hakan Çalhanoğlu, čije je dovođenje tijekom ljeta bio pun pogodak.

U svakom slučaju, čeka nas u Napulju vrhunski derbi, dvije momčadi sa šampionskim ambicijama. Kalkulacija ne smije biti, jer Milan i Juventus jedva čekaju profitirati iz eventualnog remija pa možemo očekivati otvorenu utakmicu, u kojoj ćemo moći uživati…

Prethodni dvoboji:
21.11.21 Inter3:2Napoli SA
18.04.21 Napoli1:1Inter SA
16.12.20 Inter1:0Napoli SA
28.07.20 Inter2:0Napoli SA
13.06.20 Napoli1:1Inter COP

Izostanci i ozljede:

Napoli: Anguissa A. Z. (reprezentacija), Koulibaly K. (reprezentacija).

Inter: Bastoni A. (suspenzija), Correa J. (ozljeda mišića), Gosens R. (ozljeda mišića).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako talijanski derbiji znaju biti čvrsti, uz malo prilika za pogodak, trendovi su se posljednjih godina promijenili pa možemo očekivati ofenzivnu igru i jednih i drugih u subotu u Napulju.

Vjerujemo da su napadači obje momčadi na vrhunskom nivou i imat će prilike poentirati u ovom okršaju, zbog čega je naša prva preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.70.

Po istoj logici smatramo da akcije neće nedostajati na stadionu Diego Armando Maradona, poznatom i kao San Paolo. Zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.85.

Od ostalog, izdvajamo koeficijent 2.60 na gol Victora Osimhena, prvog napadača domaće momčadi, dok ćete dobiti 2.88 ako s druge strane zabija Lautaro Martinez.

Na dosuđeni penal dobit ćete 2.60, što možemo zamisliti u ovom dvoboju. Za kraj, spomenimo i da je kvota na pobjedu Intera 2.49, a ipak ima kvalitetniju momčad, dok ćete na gol postignut u oba poluvremena dobiti 1.72, što će mnogi igrači pokušati odigrati…

Napoli - Inter Koeficijenti

22bet

1.70

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.85

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top