Manchester City vs. Brentford – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W D W W W
  • Etihad Stadium
  • Početak: 09. veljača 20:45
Forma:
L L L L L
Manchester C.
Više od 3.5 gola1.94
Brentford
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se činilo da je sve riješeno u Premiershipu, situacija se ipak malo zakomplicirala pa za Manchester City još uvijek nema opuštanja, uoči utakmice protiv Brentforda ove srijede.

Istina je, iako vodi momčad Pepa Guardiole nije još uspjela u potpunosti slomiti Liverpool u borbi za vrh ljestvice pa mora nastaviti pobjeđivati iz tjedna u tjedan. Pogotovo protiv protivnika sa samog dna, kao što je družina koja dolazi ovaj put u goste.

Manchester City briljirao je tijekom prosinca i napravio veliku prednost ispred Chelseaja i Liverpoola, no nedavni kiks protiv Southamptona pokazao je da “građani” nisu nepobjedivi i mogu pobjeđivati samo ako igraju punom snagom.

Za Guardiolu je dobra vijest da nema ozbiljnih problema s ozljedama i može računati na gotovo najjaču svoju postavu. Opet će središnja figura biti Kevin de Bruyne, koji će dirigirati svojom momčadi, dok se ključni potezi očekuju i od Bernarda Silve, Portugalca koji je u odličnoj formi ove sezone.

Protiv Brentforda će pokušati doći na svoje i Jack Grealish, skupocjeno pojačanje ovog ljeta iz Aston Ville. Engleski reprezentativac sve češće radi razliku u nebesko-plavom dresu i pokazuje se kao pametno investiran novac, dok bi golovi mogli doći i od Gabriela Jesusa.

Manchester City krasi veliki postotak posjeda lopte, ali i efikasnost pred protivničkim golom pa se lako može dogoditi da potpuno pregazi suparnika, pogotovo ako u ranoj fazi zabije pogodak.

Baš to će pokušati izbjeći Brentford, no trenutno je u katastrofalnoj formi. Novi engleski prvoligaš dobro je otvorio sezonu i bio među ugodnim iznenađenjima u početnim kolima, no sada se polako spušta prema dnu ljestvice.

Momčad koju vodi danski trener Thomas Frank u seriji je od pet uzastopnih poraza, a gostovanje u Manchesteru definitivno nije mjesto na kojem se moguće vaditi iz krize. No, pokoji postignut pogodak i ravnopravni segmenti utakmice podigli bi samopouzdanje momčadi, uoči nastavka prvenstva.

Napadač Ivan Toney bit će taj koji će pokušati šokirati domaćina, dok je u klub stigao i Christian Eriksen pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li ga Frank pokušati koristiti na travnjaku stadiona Etihad. U svakom slučaju, pred Brentfordom je najteži mogući izazov, protiv najbolje momčadi Premiershipa pa bi izbjegavanje poraza bio pravi podvig. No, s druge strane Manchester City ne smije unaprijed upisivati ove bodove, jer to je najopasnija zamka u koju bi mogao upasti…

Prethodni dvoboji:
29.12.21 Brentford0:1Manchester City PL

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Benjamin Mendy (suspenzija).

Brentford: nema značajnih izostanaka.

ManCity zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kad igra Manchester City, u pravilu će vam online kladionice dati vrlo malo na njegovu pobjedu, čak i protiv momčadi s vrha ljestvice, a kamoli protiv ekipa kao što je Brentford.

Na pobjedu domaćina koeficijent je toliko nizak da ga ne vrijedi ni spominjati, no vjerujemo u dobru utakmicu u kojoj golovi neće izostati pa je naša prva preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 1.94.

Također, smatramo da je ovaj dvoboj idealan da Gabriel Jesus dođe na svoje, koji ove sezone nije zabijao koliko se očekivalo. Da će Brazilac zabiti protiv Brentforda koeficijent je 1.83 i to je naš drugi prijedlog.

Od ostalog, solidan koeficijent 1.94 ulovit ćete i na hendikep -2.5 na Manchester City, što znači da domaćin mora pobijediti s najmanje tri razlike, a tu je i 2.24 da će biti dosuđen penal, što je itekako moguće kod ovakvog odnosa snaga među protivnicima.

Za kraj, spomenimo još dvije zanimljive oklade. Prva je da neće biti neriješeno ni u jednom poluvremenu, uz koeficijent 1.66, a tu je i gol postignut u posljednjih 15 minuta, na što ćete uloviti kvotu oko 1.85, prilikom klađenja uživo koje se svakako isplati prakticirati u utakmicama u kojima igra Manchester City…

Manchester C. - Brentford Koeficijenti

22bet

1.94

Više od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.83

Gol Gabriela Jesusa

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top