Newcastle vs. Everton – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W D L D L
  • St. James Park
  • Početak: 08. veljača 20:45
Forma:
W L L D L
Newcastle
Oba daju gol: Da1.76
Everton
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ponekad se ugledni klubovi nađu na poziciji na ljestvici koja im ne pripada po njihovoj tradiciji, a upravo se to događa ove sezone Newcastleu i Evertonu, koji međusobno u Premiershipu igraju ovog utorka.

Newcastle kojeg i dalje vodi Eddie Howe još uvijek je u zoni ispadanja i nikako da počne pobjeđivati, a zimski prijelazni rok ipak je značajno osnažio momčad koja bi trebala proigrati u proljetnom dijelu sezone.

U klub su stigli Kieran Trippier i Chris Wood, kao igrači koji bi trebali napraviti razliku na travnjaku, a poseban interes izazvao je dolazak darovitog Brazilca Bruna Guimarãesa, koji bi trebao probuditi uspavani napad “svraka”.

Newcastle može biti zadovoljan svojim pojačanjima ove zime, no ima najbogatijeg vlasnika na svijetu pa potrošeni novac nikog ne iznenađuje. U momčadi više nitko nije siguran za svoje mjesto među prvih 11, osim Allan Saint-Maximina, koji je bio najbolji u redovima kluba iz sjeverne Engleske tijekom jeseni.

A u Evertonu također je bilo turbulentno, jer Rafa Benitez morao je napustiti klupu, a zamijenio ga je Frank Lampard, koji će pokušati vratiti momčad iz Liverpoola u gornji dom ljestvice.

Everton je ove sezone bio potpuno nepouzdan pa nije iznenađenje da je također odlučio pojačati momčad preko zime. Stigao je Dele Ali, kao i Donny van den Beek, koji bi trebali predstavljati značajna pojačanja prema naprijed.

U momčadi su kvalitetni igrači u svim linijama, od Jordana Pickforda na golu i Yarija Mine u obrani, do Fabiana Delpha u sredini terena i Richarlisona u napadu.

Everton bez ikakve sumnje ima momčad za više od donjeg dijela ljestvice, no Lampard tek treba oživjeti potencijal svojih igrača. Baš zbog toga utakmica na St. James Parku bit će izuzetno važna za goste, ali i za domaćina koji mora pod hitno početi pobjeđivati, ako želi izbjeći neželjeno ispadanje iz lige, koje bi u potpunosti usporilo planove saudijskog princa koji je kupio Newcastle.

U svakom slučaju, možemo očekivati odličnu utakmicu ovog utorka, u kojoj i jedni i drugi žele pokazati neko sasvim novo lice, a u takvoj atmosferi golovi ne bi smjeli izostati, kao ni uzbuđenje kroz 90 minuta nadmetanja na travnjaku…

Prethodni dvoboji:
30.01.21 Everton0:2Newcastle PL
01.11.20 Newcastle2:1Everton PL
21.01.20 Everton2:2Newcastle PL
28.12.19 Newcastle1:2Everton PL
09.03.19 Everton3:2Newcastle PL

Izostanci i ozljede:

Newcastle: Fernandez F. (udarac), Hayden I. (ozljeda koljena), Wilson C. (ozljeda lista).

Everton: Delph F. (ozljeda bedra), Doucoure A. (ozljeda prepona), Iwobi A. (reprezentacija).

Newcastle zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da su Newcastle i Everton bili noćna mora za klađenje u prvom dijelu prvenstva, no očekujemo nešto sasvim drugo u nastavku sezone, počevši od ove utakmice.

Vjerujemo da će se ofenzivni dio i jedne i druge momčadi značajno poboljšati, zbog čega je naša prva preporuka oklada na oba tima daju gol, uz koeficijent 1.76, što se čini vrlo izglednim u ovoj utakmici.

Također u ovoj dvoboju ipak dajemo malu prednost Newcastleu, koji će na svom stadionu juriti tri boda. Zbog toga je naš drugi izbor oklada na pobjedu Newcastlea, uz primamljivi koeficijent 2.56.

Od ostalog, svakako se čini zanimljivim oklada na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.64, ali i na penal i isključenje, na što ćete dobiti kvotu čak 9.00. Da će Chris Wood zabiti pogodak dobit ćete 2.75, dok je na Richarlisona 3.10, što su i neizvjesniji strijelci u ovoj utakmici.

Ne zaboravimo nikako ni klađenje uživo, jer ovo je utakmica u kojoj će mnogo toga biti jasnije kad akcija započne na travnjaku. Neke od oklada koje se čine isplativima svakako su još dva postignuta gola u drugom poluvremenu, na što bi koeficijent mogao biti veći od 2.00, ako uplatite nakon prvih 45 minuta. Također će biti lakše pogoditi tko će sljedeći zabiti gol, kad netko nametne svoju igru na travnjaku, a nije loša odluka ni kladiti se na preokret, ako stanje na terenu pokaže da je takav scenarij realan…

Newcastle - Everton Koeficijenti

22bet

1.76

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.56

Pobjeda Newcastlea

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top