Barcelona vs. Atletico – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W D D D W
  • Camp Nou
  • Početak: 06. veljača 16:15
Forma:
W L L D W
Barcelona
Oba daju gol: Da1.86
Atletico M.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolsko nogometno prvenstvo nastavlja se derbijem La Lige, u kojem će Barcelona i Atletico otkriti tko je trenutno spremniji boriti se za nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Katalonska momčad koju vodi Xavi bila je vrlo aktivna tijekom ovog prijelaznog roka i uspjela se pojačati igračima kao što su Pierre-Emerick Aubameyang, Adama Traore i Ferran Torres, što joj značajno diže vrijednost i budi nadu navijača u povratak među lidere elitnog ranga španjolskog nogometa.

No, to tek treba dokazati na travnjaku. Iza Barcelone je ispadanje u Kupu Kralja, kao i prilično razočaravajući nastupi u La Ligi, gdje se još uvijek nije uspjela dokopati jednog od prva četiri mjesta, koja vode u Ligu prvaka na kraju sezone.

Xavi najviše problema ima u obrani, koja je nepouzdana, a to je dio momčadi koji nije pojačan ove zime. U svlačionicu su se uvukle i ozljede pa Memphis Depay nije spreman za ovaj susret, kao ni mladi Ansu Fati koji nikako da se potpuno oporavi od različitih zdravstvenih problema.

Svejedno, Barcelona je opasna na svom stadionu, a Pedri i Sergio Busquets spremni su dirigirati ostatak ekipe prema naprijed i prema nazad, u nadi da će time uspješno slomiti otpor gostiju.

A iza Atletica je turbulentno razdoblje u kojem je doživio pregršt razočaravajućih poraza i oprostio se od sna o obrani titule. Diego Simeone iz ove momčadi ne uspijeva izvući isto što iz prethodnih pa madridski klub muku muči držati korak s Betisom i Sevillom, a kamoli s Realom koji drži vrh ljestvice.

Za Atletico je ipak dobra vijest posljednja utakmica protiv Valencije, u kojoj je momčad gubila 0:2 gotovo cijelo vrijeme pa u sudačkoj nadoknadi sve preokrenula.

Protiv Barcelone očekivat će se najviše od Luisa Suareza, koji nikako da pronađe svoju formu, dok Antoine Griezmann još uvijek nije spreman za nastup pa će umjesto njega prema naprijed ponovo napadati Joao Felix i Angel Correa.

Madridski klub ponovo će se prije svega morati uzdati u Jana Oblaka, jednog od najboljih golmana svijeta, koji ima previše posla u posljednje vrijeme, jer obrana mu nikako ne pomaže.

No, napad zato uspijeva zabijati, pogotovo u završnicama utakmica pa možemo očekivati uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu na stadionu Camp Nou, gdje će se Barca pokušati revanširati za poraz u Madridu u listopadu, no gosti ni ovaj put nisu bez izgleda…

Prethodni dvoboji:
02.10.21 Atletico2:0Barcelona LL
08.05.21 Barcelona0:0Atletico LL
21.11.20 Atletico1:0Barcelona LL
30.06.20 Barcelona2:2Atletico SK
09.01.20 Barcelona2:3Atletico LL

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Depay M. (ozljeda mišića), Fati A. (ozljeda bedra), Garcia E. (ozljeda bedra), Lenglet C .(ozljeda mišića), Roberto S. (ozljeda mišića), Umtiti S. (ozljeda mišića), Wague M. (ozljeda tetive).

Atletico: Griezmann A. (ozljeda bedra), Llorente M. (ozljeda kuka).

Atletico zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Atletico je godinama bio pojam čvrstine, a Barca je svojim pritiskom i posjedom lopte također uspijevala udaljiti protivnike od svog gola, no to je danas stvari prošlosti.

Vjerujemo da će i jedni i drugi ovom derbiju doći do različitih izglednih situacija, vjerojatno uz pomoć nespretnih defenzivaca protivničke momčadi. Baš zbog toga naša prva preporuka je oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.86.

Također smatramo da Barceloni još treba vremena da uigra svoje nove zvijezde, koje su većinom došle potpuno nespremne igrati ozbiljan nogomet. Zbog toga u ovoj neizvjesnoj utakmici tipujemo na dvoznak X2 na Atletico, uz kvotu 1.66, što je i naš drugi izbor.

Od ostalog, ne možemo spomenuti koeficijent 2.71 na dosuđen penal, što itekako možemo zamisliti u ovako žestokom derbiju, a crveni karton uz kvotu 3.74 također se često viđa u dvobojima ovih momčadi.

Za kraj, ne zaboravite niti klađenje uživo, jer kad jednom akcija započne bit će još lakše predvidjeti što će se događati na stadionu Camp Nou. Ono što djeluje najizglednije u ovom trenutku je gol u zadnjih 20 minuta, na što biste mogli uloviti koeficijent oko 2.00 kod najvelikodušnijih priređivača igara na sreću. A znamo koliko često golovi padaju kasno u dvobojima Atletica pa se ova oklada čini vrlo izvjesnom…

Barcelona - Atletico Koeficijenti

22bet

1.86

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.66

Atletico X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top