Inter vs. Milan – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W D D D W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 05. veljača 18:00
Forma:
D L D W W
DOMAĆIN 1.78
Remi 3.86
GOST 4.26
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najbolji klubovi Italije vraćaju se u pogon ovog vikenda, s gradskim derbijem koji će zasjeniti sve ostalo. Inter i Milan po drugi put se sastaju ove sezone u Seriji A, a ishod dvoboja imat će značajan utjecaj na izgled vrha ljestvice.

Aktualni prvak pod Simoneom Inzaghijem grabi prema novoj tituli, no Napoli i Milan nastavljaju ga pratiti u stopu pa je ovo prilika za crno-plave da se otarase jednog od glavnih suparnika u lovu na “Scudetto”.

Inter igra odlično u posljednja dva mjeseca, u kojima je nadoknadio deficit od 7 bodova za liderima na ljestvici i došao do 4 boda prednosti ispred konkurenata, no to još uvijek ništa ne garantira pa momčad mora nastaviti pobjeđivati iz tjedna u tjedan.

Mnogo toga se u momčadi vrti oko Lautara Martineza, koji je postao pravi vođa navale i vrlo dobro se nadopunjava s Edinom Džekom. Argentinac je zabio i u utakmicama južnoameričkih kvalifikacija protiv Čilea i Kolumbije, što pokazuje u kakvoj je formi, no ostaje pitanje koliko će se umoran vratiti u Italiju.

Odličan potez Intera bilo je i dovođenja Hakana Çalhanoğlua upravo iz Milana pa će gradski derbi biti posebna motivacija turskom veznjaku, koji je poentirao i u prethodnoj međusobnoj utakmici.

A tu su i hrvatski reprezentativci, Marcelo Brozović koji se i kod Inzaghija učvrstio u veznoj liniji te Ivan Perišić, krilni napadač koji uvijek može probiti svoju stranu i asistirati ili poentirati.

Milan s druge strane pod Stefanom Piolijem proživljava odlične dane. Napokon se vratio u Ligu prvaka, a čini se da će je izboriti i ove sezone, s tim da ima ambicije i za puno više.

Veteran Zlatan Ibrahimović i s 40 godina vodeći je strijelac crveno-crnih, a 8 golova postigao je u samo 15 nastupa, dok mladi Portugalac Rafael Leão i iskusni Francuz Olivier Giroud također predstavljaju opasnost prema naprijed.

Milanu će u ovom dvoboju biti veliki hendikep izostanak Francka Kessieja kojeg muči ozljeda kuka, a inače je motor koji pokreće momčad u sredini terena. Fali i Simon Kjær u obrani pa Pioliju neće biti lako pronaći momčad koja će se moći ravnopravno nositi s trenutno najboljom momčadi u Italiji.

U svakom slučaju, na stadionu Giuseppe Meazza čeka nas još jedan intenzivan gradski derbi, u kojem će sigurno i jedni i drugi imati prilike za pogodak, no uloga favorita pripada nominalnom domaćinu, koji će pobjedom pokušati izbaciti rivala iz utrke za titulu…

Prethodni dvoboji:
07.11.21 Milan1:1Inter SA
21.02.21 Milan0:3Inter SA
26.01.21 Inter2:1Milan COP
17.10.20 Inter1:2Milan SA
09.02.20 Inter4:2Milan SA

Izostanci i ozljede:

Inter: Correa J. (ozljeda mišića), Gosens R. (ozljeda mišića).

Milan: Ballo-Toure F. (reprezentacija), Kessie F. (ozljeda kuka), Kjaer S. (ozljeda koljena), Tomori F. (ozljeda koljena).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanski gradski derbiji uvijek su neizvjesni, čak i kad igraju klubovi različite klase, poput Juventusa i Torina. No, unatoč tome što Milan ima dokazano kvalitetnu momčad ove sezone, vjerujemo da mu neće biti lako izbjeći poraz.

Inter je ipak trenutno najozbiljnija momčad u Italiji, a Inzaghi ima bolje stanje s ozljedama od Piolija. Zbog toga je naša prva preporuka pobjeda Intera, uz koeficijent 1.78.

Također vjerujemo da će to biti večer u kojoj će Edin Džeko doći na svoje. Njegov deseti gol u sezoni Serie A lako bi se mogao dogoditi ove večeri, uz kvotu 2.25, što je i naš drugi izbor za ovaj okršaj.

Od ostalog, neki će zasigurno probati odigrati poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.69, što znači da Inter mora povesti u prvih 45 minuta i svoju prednost sačuvati do kraja. Alternativa tome je oklada hendikep -1.5 na Inter, uz kvotu 3.18, a bit će dobitna ako domaćin pobijedi s dva ili više razlike.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.50, što je česta pojava u talijanskim gradskim derbijima, a viđeno je i u prethodnom dvoboju ovih suparnika…

Inter - Milan Koeficijenti

22bet

1.78

Pobjeda Intera

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.25

Gol Džeke

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top