West Ham vs. Dinamo – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
W D L W L
  • London Stadium
  • Početak: 09. prosinac 21:00
Forma:
L L W D D
DOMAĆIN 1.97
Remi 3.64
GOST 3.66
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je ključan dvoboj grupne faze Europske lige, u kojem Dinamo gostuje u Londonu i mora pokušati izvući pozitivan rezultat protiv West Hama, vodeće momčadi u skupini H.

Bit će to težak ispit, jer momčad Davida Moyesa jedno je od najugodnijih iznenađenja ove sezone u Premiershipu, a impresivno djeluje i u Europskoj ligi.

U rujnu na Maksimiru “čekićari” su bez ikakvih problema trijumfirali, zahvaljujući golovima Michaila Antonija i Decklana Ricea, a u međuvremenu su već potvrdili prvu poziciju u grupi, što znači i izravan plasman u osminu finala.

Moyes će zasigurno odmarati mnoge od svojih zvijezda, a to će definitivno biti zasluženi odmor, jer je u subotu West Ham u velikom stilu svladao Chelsea rezultatom 3:2, zahvaljujući golu Arthura Masuakua u 87. minuti.

Baš taj napadač iz DR Konga bi mogao protiv Dinama umjesto s klupe dvoboj započeti u prvih 11, a priliku će tražiti i Nikola Vlašić, koji se zasad nije uspio nametnuti svom treneru, otkad je došao u Premiership iz Rusije.

S druge strane, možda je motiv na strani Dinama, ali forma sigurno nije. Iza “modrih” je grozan tjedan, u kojem su u Kupu ispali od Rijeke, a onda i izgubili na Maksimiru od Hajduka, u najvećem derbiju hrvatskog nogometa.

Trener Damir Krznar morao je odstupiti prošle srijede, ali nikakav napredak nije viđen pod Željkom Kopićem. Momčad je potpuno izgubila samopouzdanje, a sada mora u goste najjačoj momčadi s kojom je imala prilike igrati ove jeseni.

Problem je prije svega pad forme onih koji su nosili zagrebački klub prema četvrtfinalu Europske lige prošle sezone. Mislav Oršić ne radi razliku na travnjaku kao prije, a Bruno Petković polako se približava onom izdanju koje ga je držalo svojedobno u drugoj talijanskoj ligi.

Odlazak Lovre Majera u Rennes čini se sve većim hendikepom, a fali i Mario Gavranović koji je nastavio karijeru u Turskoj. Dinamo još ima kvalitetnih pojedinaca, prije svega Luku Ivanušeca u sredini terena, no i mnogo slabih točaka. Branič Kevin Theophile-Catherine, koji zabrlja na svakoj drugoj utakmici, svakako spada među one koji su najveći problem na travnjaku.

U svakom slučaju, ako želi nastaviti u Europskoj ligi i ne ovisiti o utakmici Genka i Rapida, Dinamo mora ići po pobjedu na Olimpijskom stadionu u Londonu. No, to neće biti nimalo jednostavno, čak i ako Moyes odluči odmarati kompletnu udarnu momčad…

Prethodni dvoboji:
16.09.21 Dinamo0:2West Ham EL

Izostanci i ozljede:

West Ham: Ogbonna A. (ozljeda koljena), Cresswell A. (ozljeda leđa).

Dinamo: Jurić D. (ozljeda mišića).

West Ham osvaja Europsku ligu

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jasno je da za West Ham ova utakmica nema nikakvu rezultatsku važnost i da ne možemo očekivati na travnjaku njegove najveće zvijezde, ali igrači koji dobiju priliku itekako će gristi.

To je jedinstvena šansa za mnoge, dokazati Moyesu da vrijede mjesta u prvih 11, protiv Dinama koji je izuzetno ranjiv u ovom trenutku. Vjerujemo da će domaćin baš zbog toga odraditi dobar posao na svom stadionu pa je naša prva preporuka čista pobjeda West Hama, uz koeficijent 1.97.

Također smatramo da niti jedni niti drugi trenutno nemaju ofenzivne kapacitete ovu utakmicu pretvoriti u golijadu, pogotovo ne Dinamo koji nije uopće mogao zaprijetiti protivniku u prvoj utakmici. Zato je naš drugi izbor zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.93.

Oni koji čvrsto vjeruju u kvalitetu domaćina zasigurno će poželjeti odigrati poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent čak 3.02, što znači da West Ham morao povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati prednost do samog kraja.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, koje će ponuditi neke sasvim nove opcije za igru, kao i priliku otkriti stvarni odnos snaga na travnjaku. Tada će biti lakše i pogoditi zbroj golova, kao i ishod te tko će sljedeći postići gol, a najbolje prilike za dolazak do profita trebale bi se pojaviti u posljednjih pola sata utakmice…

West Ham - Dinamo Koeficijenti

22bet

1.97

Pobjeda West Hama

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.93

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top