Real M. vs. Atletico M. – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W W W W W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 12. prosinac 21:00
Forma:
W L W L W
Real Madrid
Manje od 2.5 gola1.85
Atletico M.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je još jedan madridski derbi, koji bi mogao puno toga riješiti u španjolskoj La Ligi. Naime, Real na svom stadionu dočekuje Atletico, a u slučaju pobjede gotovo da već u prosincu može reći da je napravio dovoljno za osvajanje titule.

Momčad Carla Ancelottija u fantastičnoj je formi i trenutno je u seriji od 9 uzastopnih pobjeda. Takvi rezultati odveli su Real do prednosti od čak 10 bodova ispred Atletica, a još više ispred Barcelone pa bi trijumf ove nedjelje definitivno dotukao oba najveća rivala madridskog kluba.

Tajna uspjeha Reala svakako je odlična igra onih igrača za koje su mnogi mislili da više nisu na svom vrhuncu. Naravno, prije svega mislimo na Luku Modrića, dirigenta igre i čovjeka koji s 36 godina još uvijek spada među najbolje veznjake današnjice.

Odlično se s našim kapetanom nadopunjavaju Toni Kroos i Casemiro u veznoj liniji, željni osvajanja novih zajedničkih trofeja, a dobro funkcionira i obrana, s Davidom Alabom kao središnjom figurom. Real nije primio pogodak u posljednje tri utakmice, uključujući i težak ispit protiv Intera.

Iako Karim Benzema ima problema s ozljedom, Luka Jović i Vinicius Junior dobro obavljaju ofenzivne zadatke pa Ancelotti prilično opušten dočekuje gradskog rivala, svjestan da ima vrlo dobre karte u rukama.

A Atletico ove sezone igra nepredvidivo i mnogo je već puta razočarao svoje navijače. U Ligi prvaka u utorak se jedva spasio protiv Porta, ali u La Ligi je dosad imao previše posrtaja i to se osjeti na ljestvici.

Trener Diego Simeone trenutno ima i ozbiljnih problema s ozljedama, jer ne može računati na Luisa Suareza, dok ima izostanaka i u stražnjoj liniji, uključujući našeg Šimu Vrsaljka.

Ostaje mu Antoine Griezmann kao glavna zvijezda koja bi trebala napraviti razliku na travnjaku, a Thomas Lemar i Rodrigo de Paul pokušat će mu pomoći iz drugog plana.

Atletico bi u ovoj utakmici na Santiago Bernabeuu trebao ići na pobjedu, zbog stanja na ljestvici, ali to je previše težak zadatak za trenutni kadar. Bod bi svakako bio odličan uspjeh za goste, no Real o tome niti ne razmišlja i sigurno će pokušati uloviti puni plijen u gradskom derbiju…

Prethodni dvoboji:
07.03.21 Atletico M.1:1Real Madrid LL
12.12.20 Real Madrid2:0Atletico M. LL
01.02.20 Real Madrid1:0Atletico M. LL
12.01.20 Real Madrid1:0Atletico M. SC
28.09.19 Atletico M.0:0Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Bale G. (ozljeda lista), Ceballos D. (ozljeda gležnja), Benzema K. (ozljeda bedra).

Atletico M.: Kieran Trippier (ozljeda ramena), José María Giménez (ozljeda mišića), Luis Suárez (ozljeda mišića), Šime Vrsaljko (ozljeda lica).

Atletico Madrid ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednjih godina utakmice Reala i Atletica bile su izuzetno čvrste, uključujući i posljednju na Wanda Metropolitanu, koja je završila 1:1.

Vjerujemo da će biti tako i ovaj put, jer madridski derbi je uvijek pun tenzija, a niti jedni niti drugi nemaju razloga jurišati prema naprijed. Zato je naša prva preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.85.

Možda su gosti aktualni prvaci Španjolske, no u ovom trenutku je domaćin puno jači i u puno boljoj formi, zbog čega je naš drugi izbor oklada na pobjedu Reala, uz kvotu 2.09.

Od ostalog, za dosuđeni penal dobit ćete 2.75, što možemo zamisliti u ovakvoj utakmici, dok ćete na gol Viniciusa Juniora dobiti čak 3.40, a mogao bi biti junak derbija.

Spomenimo za kraj još i klađenje uživo, koje donosi dodatne opcije kako zaraditi, dok se akcija odvija na travnjaku. Oklada koja bi mogla biti optimalna svakako je igra na manje od još 2 gola, od ponuđene granice, odmah nakon što se zatrese mreža…

Real Madrid - Atletico M.

22bet

1.85

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.09

Pobjeda Reala

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top