Valladolid vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
L L L L L
  • Estadio Municipal José Zorrilla
  • Početak: 23. svibanj 22:00
Forma:
L W W W L
DOMAĆIN 3.87
Remi 3.89
GOST 1.89
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U španjolskoj La Ligi saznali smo ime prvaka, a sada se najuzbudljivija borba vodi na dnu ljestvice, za koju će od velike važnosti biti utakmica Valladolida i Barcelone ovog utorka.

Domaća momčad predvođena trenerom Paulom Pelozzanom nanizala je pet poraza i trenutno se nalazi u zoni ispadanja, zbog čega joj je nužan uspjeh u dvoboju protiv momčadi koja je prošli tjedan matematički osigurala naslov prvaka.

U redovima Valladolida ništa ne štima posljednjih tjedana. Okrenula je sreća leđa ovoj momčadi, a tu su i česti crveni kartoni koji dodatno otežavaju borbu u izjednačenoj konkurenciji španjolskog prvenstva. No, napadači domaće momčadi Sergio Leon i Cyle Larin ove sezone odrađuju solidan posao i novi prvak La Lige morat će ozbiljno shvatiti ovaj dvojac.

Iskusni Roque Messa još je jedan pojedinac koji bi trebao povući u ovom susretu, a tu su još Monchu i Alvaro Aguado koji pokazuju znakove solidne forme u sredini terena družine iz Valladolida.

No, svakako će najviše morati u ovom susretu pokazati Jorge Masip među vratnicama, ako domaća momčad želi izbjeći šesti poraz u nizu.

S druge strane, Barcelona je pod Xavijem Hernandezom rano osigurala svoju titulu, a u dvoboju za vikend protiv Sociedada došlo je do određenog opuštanja pa su gosti slavili usred Katalonije.

Xavi ne želi da se tako nastavi u posljednja dva dvoboja španjolskog prvenstva i zato će pokušati izvući maksimum iz igrača koje ima na raspolaganju. Očekuje se da će odmarati Pedri koji je ozlijeđen i trebao bi propustiti kraj sezone, dok bi neki drugi mladići mogli doći do izražaja, poput Ansua Fatija u ofenzivi, kao i Angela Alcorcona za kojeg je ova utakmica idealna za dokazivanje.

No, na teren će definitivno istrčati i Robert Lewandowski, željan povećati svoj golgeterski učinak koji je zapeo na 22 pogotka u La Ligi, što je ispod njegove razine iz Bayerna, ali opet dovoljno da bude prvi strijelac u Španjolskoj.

Barcelona ima brojna opasna rješenja, uključujući Gavija koji igra odlično kroz veći dio sezone, no ako želi pobijediti na stadionu Jose Zorilla obrana će definitivno morati ozbiljnije shvatiti svoj posao nego protiv Sociedada, kada se Marc Andre Ter Stegen osjećao kao da je na streljani…

Prethodni dvoboji:
28.08.22 Barcelona4:0Valladolid LL
05.04.21 Barcelona1:0Valladolid LL
22.12.20 Valladolid0:3Barcelona LL
1.07.20 Valladolid0:1Barcelona LL
29.10.19 Barcelona5:1Valladolid LL

Izostanci i ozljede:

Valladolid: Mallah S. (ozljeda ramena), Anwar (ozljeda koljena), Perez L. (ozljeda mišića).

Barcelona: Alarcon A. (ozljeda mišića), Araujo R .(ozljeda lista), Pedri (ozljeda mišića).

Barcelona zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se radi o dvoboju kluba sa samog dna ljestvice s prvakom, kladionice u Hrvatskoj su oprezne i daju određene šanse domaćinu da osvoji željene bodove.

Međutim, Sociedad protiv kojeg je Barcelona posrnula u subotu ima ipak puno kvalitetniju momčad i vjerujemo da će Xavi uspjeti motivirati svoje zvijezde da daju sve od sebe, protiv ekipe koju su pobijedile zadnjih pet puta. Zato je naša glavna preporuka pobjeda Barcelone, uz koeficijent 1.89 kojeg nudi kladionica 20bet.

Očekujemo dominaciju gostujuće momčadi tijekom ove utakmice, zbog čega ima smisla kladiti se i na kornere, gdje možete uzeti 1.71 na okladu da Barcelona ima više kornera na kraju ovog dvoboja.

Ako želite pojačati kvotu kladeći se na Xavijevu ekipu, bet365 nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Barca zabija u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 2.50. Ako pak odigrate poluvrijeme/kraj 2/2, kvota je 2.87, a postaje dobitna ako gost povede u prvom poluvremenu i zatim sačuva prednost do samog kraja.

U kladionici 22bet naišli smo pak na zanimljive kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo onu na pobjedu Barcelone uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.52, dok ćete uzeti 1.79 ako odigrate da dva gola padaju do 55. minute ili ranije.

Što se klađenja na strijelce tiče, na gol Roberta Lewandowskog dobit ćete 1.90, a čak 4.00 ako bude prvi na utakmici. Kvota je 2.75 da će zabiti Ansu Fati, dok ćete na pogodak Sergija Leona dobiti s druge strane 3.10.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.80, što itekako možemo zamisliti u dvoboju u kojem se neće birati sredstva pri branjenju vlastitog gola…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top