Valencia vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
D L W L W
  • Camp de Mestalla
  • Početak: 02. ožujak 21:00
Forma:
W D W W D
Valencia
Dvoznak: 1X2.26
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U španjolskoj La Ligi akcija se nastavlja ovog vikenda, a u subotu mnogo pažnje privlači dvoboj nogometaša Valencije i Real Madrida.

Domaća momčad pod trenerom Rubenom Barajom igra solidan nogomet i povremeno bilježi impresivne pobjede, no ima i svojih podbačaja. Valencia se nalazi na devetom mjestu na ljestvici i mora se trgnuti ako se želi uključiti u borbu za pozicije koje vode u Europu.

U svojim redovima Baraja ima mnogo mladih talentiranih nogometaša, poput Huga Dura koji je uspio utrpati već 10 golova u španjolskom prvenstvu. U napadu je solidan i 21-godišnji Diego Lopez, strijelac tri pogotka, dok iskustvo donosi Ukrajinac Roman Jaremčuk koji se dobro uklopio među “šišmiše”.

Javi Guerra još je jedan mladi nogometaš koji odlično djeluje posljednjih mjeseci u sredini terena, a Pepelu i Fran Perez također tek rade svoje prve važne korake u svijetu nogometa, no već pokazuju pregršt kvalitete.

Što se pak obrane tiče, Jose Gaya svakako ima najviše odigranih utakmica u svojim nogama. Gruzijac pak Giorgi Mamardashvili učvrstio je svoju poziciju među vratnicama i nada se da će biti na svom vrhuncu u ovoj izazovnoj utakmici.

S druge strane, Real Madrid pod Carlom Ancelottijem sada ima komfornu prednost ispred Girone na vrhu ljestvice te sigurno grabi prema novom naslovu prvaka. U srijedu ga čeka važna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Leipziga pa bi neke od zvijezda mogle protiv Valencije dobiti odmor.

To je prilika za našeg Luku Modrića da još jednom zablista, nakon što je krasnim golom riješio prethodnu utakmicu protiv Seville. U napadu se pak minutaži nada Joselu, a mogao bi zaigrati i mladi Gonzalo Garcia.

Real najviše problema ima u obrani, gdje je ostao bez tri važna igrača do kraja sezone. Zato Nacho i Antonio Rüdiger vjerojatno neće dobiti poštedu, a na Ancelottiju je odlučiti hoće li na golu koristiti Kepu Arrizabalagu ili sve boljeg Ukrajinca Andrija Lunjina.

U svakom slučaju, na stadionu Mestalla očekujemo neizvjesnu utakmicu, u kojoj se mlada domaća momčad itekako želi dokazati protiv moćne madridske družine…

Prethodni dvoboji:
11.11.23 Real Madrid5:1Valencia LL
21.05.23 Valencia1:0Real Madrid LL
02.02.23 Real Madrid2:0Valencia LL
11.01.23 Real Madrid2:1Valencia SC
08.01.22 Real Madrid4:1Valencia LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Almeida A. (ozljeda mišića).

Valencia: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Militao E. (ozljeda koljena).

Real zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog pozicije na ljestvici, što zbog ugleda, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Real Madrid velikim favoritom u ovoj utakmici.

No, mi smatramo da će “kraljevi” kalkulirati sa sastavom. Domaćin pak igra odlično na svom travnjaku ove sezone i njegova mlada momčad spremna je to iskoristiti. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak 1X na Valenciju, uz koeficijent 2.26 u kladionici 22bet.

Očekujemo čvrstu utakmicu u kojoj neće biti toliko prilika za postizanje pogotka kao u nekim drugim dvobojima u kojima je ove sezone sudjelovao Real. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete dobiti kvotu 1.85 u kladionici 20bet.

Radi se o utakmici u kojoj djeluje zanimljivo oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.10. Alternativa tome je oklada da gol NE pada u oba poluvremena, uz tečaj 1.95.

Kladiti se možete i na kornere. Kvota je 1.83 na više od 9.5 kornera, što je sasvim realan razvoj situacije kada igraju dvije momčadi koje vole tražiti priliku za postizanje gola ubacivanjima lopti s bokova.

Što se klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 kvota je 4.75 da će zabiti Hugo Duro, a čak 6.00 da će poentirati Diego Lopez. S druge strane, dobit ćete 3.00 ako tipujete na Joselua, dok je tečaj 3.40 na mladog Gonzala Garciju.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz tečaj 6.00, što se u prošlosti mnogo puta dogodilo u utakmicama ova dva suparnika na Mestalli…

U kladionici Germania bonus dobrodošlice ide do 1000 € i iskoristiv je na španjolskoj La Ligi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top