Ukrajina vs. Sjeverna Makedonija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
L W W D D
  • Bucharest National Arena
  • Početak: 17. lipanj 15:00
Forma:
L W D W W
DOMAĆIN 1.62
Remi 3.68
GOST 6.00
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Utakmica u kojoj se mora tražiti pobjeda! Nakon što su Ukrajina i Sjeverna Makedonija Europsko prvenstvo otvorili porazima u uzbudljivim utakmicama, ovog četvrtka u Bukureštu u međusobnom će okršaju dati odgovor tko je bliži plasmanu u osminu finala.

Ukrajina je ostavila sasvim solidan dojam u Amsterdamu i definitivno nije razočarala svoje navijače. Iako je Nizozemska u nedjelju vodila većim dijelom utakmice, golovima Andreja Jarmolenka i Romana Jaremčuka gost se potpuno vratio u igru u samoj završnici, no pogodak Dumfriesa u 85. minuti ipak je narančaste odveo do pobjede.

Za izbornika Andreja Ševčenka takav rezultat nije tragedija. Dapače, sve se stigne popraviti u sljedeće dvije utakmice, a posebno u ovoj protiv Sjeverne Makedonije, u kojoj ulaze u ulozi izrazitog favorita.

Dobra igra Ukrajinaca na otvaranju turnira nije slučajnost. Igraju pod Ševčenkom kvalitetan nogomet već dugo, što se vidjelo i nedavno u Ligi nacija, kao i u službenim kvalifikacijskim utakmicama.

No, sav pozitivan dojam će pasti u vodu ako ne pobijede Makedonce u Bukureštu i zato moraju svoje najbolje sačuvati upravo za ovu priliku, jer posrtaj bi lako mogao značiti i oproštaj od osmine finala, u koju po svojoj igri Ukrajina definitivno spada.

A makedonska reprezentacija na svom prvom povijesnom velikom reprezentativnom turniru uživa i veseli svoje navijače. Protiv Austrije je imala svoje trenutke, a Goran Pandev pamtit će pogodak za izjednačenje cijeli život.

Ipak, nije to bilo dovoljno za osvajanje bodova, u utakmici u kojoj je protivnik bio apsolutno dominantan. Ništa lakše neće biti ni u nastavku turnira pa će Makedoncima koji su do Eura došli zahvaljujući dodatnim kvalifikacijama kroz najslabiji razred Lige nacija, biti veliki izazov osvojiti bilo kakve bodove u skupini C.

No, ono što mogu obećati svoj navijačima je velika srčanost na travnjaku, što će svakako učiniti ovu utakmicu maksimalno atraktivnom. Uloga jasnog favorita ipak pripada Ukrajini koja igra nogomet vrijedan tri boda u ovom dvoboju, u izuzetno ofenzivnoj i zabavnoj grupi Europskog prvenstva u kojoj je i dalje teško predvidjeti tko će osvojiti prve dvije pozicije i hoće li treće mjesto biti dovoljno za prolazak dalje…

Prethodni dvoboji:
09.10.15 Sjeverna Makedonija0:2Ukrajina EPK
12.10.14 Ukrajina1:0Sjeverna Makedonija EPK
31.03.04 Sjeverna Makedonija1:0Ukrajina PRI
11.10.03 Ukrajina0:0Sjeverna Makedonija PRI

Izostanci i ozljede:

Ukrajina: Viktor Cigankov (ozljeda mišića).

Sjeverna Makedonija: nema značajnih izostanaka.

Ukrajina zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Istrčati na teren s maksimalnom željom i strašću ponekad je dovoljno u nogometu da ostvariš velike stvari, ali ponekad i nije.

Makedonska reprezentacija ipak spada u niži rang europskog nogometa, a probila se do turnira isključivo zahvaljujući novom sustavu natjecanja koji daje priliku i jednom iz redova najslabijih da dođe na svoje. Zbog toga naš glavni izbor oklade u ovom dvoboju mora biti pobjeda Ukrajine, na koju kladionica 22bet daje kvotu 1.62, što je sasvim solidno.

S obzirom da se radi o skupini u kojoj se dosad igrao ofenzivni nogomet, netipičan za tvrde reprezentativne utakmice kakve već godinama prevladavaju, vjerujemo da će slično biti i u ovom dvoboju pa preporučujemo igru na zbroj golova, da ća pasti više od 2.5 gola, na što možete uloviti koeficijent čak 2.04.

Od ostalih oklada, valja još izdvojiti da možete dobiti koeficijent 2.40 na pogodak Andreja Jarmolenka, a čak 10 da ćemo vidjeti i penal i crveni karton, što nikog ne bi iznenadilo u utakmici u kojoj Makedonci moraju ići iznad svojih mogućnosti. Naravno, neki će probati i hendikep na Ukrajince, uz primamljivu kvotu 2.98, što također treba uzeti u obzir…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.62

Pobjeda Ukrajine

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.04

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top