Danska vs. Belgija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
L W D W W
  • Parken Stadium
  • Početak: 17. lipanj 18:00
Forma:
W W D W D
DOMAĆIN 3.94
Remi 3.22
GOST 2.04
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Način na koji se danska nogometna reprezentacija urušila na ovom Europskom prvenstvu bio je zaista šokantan. Nažalost, upravo po tome ćemo još dugo pamtiti ovaj turnir.

Christian Eriksen srećom je izvan životne opasnosti, ali njegovo oživljavanje na terenu suigrače je psihički potpuno uništilo. Kada im je iz bolničkog kreveta poručio da nastave utakmicu i pobijede za njega, to se pokazalo nemogućim, protiv jedne od najslabijih reprezentacija na turniru.

Poraz od Finske i ostanak bez najboljeg nogometaša Dansku je stavio u poziciju da se pred svojim navijačima mora vaditi protiv Belgije, prve reprezentacije s Fifine ljestvice.

To će za izbornika Kaspera Hjulmanda i njegove nogometaše biti jako teško, iako će zasigurno izgledati pribranije i bolje na travnjaku nego u drugom poluvremenu kobne utakmice u subotu.

Nije Danska bez Eriksena potpuno bezopasna. I dalje u svojim redovima ima ugledne napadače poput Yussufa Poulsena i Martina Braithwaitea, u sredini Pierrea Emila Højbjerga, a na golu fantastičnog Kaspera Schmeichela. No, to više nije ona momčad za koju smo mislili da bi mogla zagorčati život svima u nokaut fazi turnira.

S druge strane, Belgija je pokazala veliku moć protiv Rusije u prvoj rundi grupe B. Pobijedila je momčad Roberta Martineza s čistih 3:0, najavivši da ima snagu otići daleko na ovom turniru.

Kad imaš u svojim redovima napadača poput Romelua Lukakua, sve je lakše. Dva gola Rusima bili su tek početak za ovog fantastičnog strijelca. A Kevin de Bruyne se polako oporavlja od ozljede lica zadobivene u finalu Lige prvaka pa bi i on možda mogao dobiti pokoju minutu u ovom susretu.

Za Belgijce i dalje najveći problem predstavlja Eden Hazard koji je potpuno izvan forme i ne izgleda kao jedan od najboljih nogometaša svijeta, što je prije tri godine na SP-u u Rusiji definitivno bio.

No, što je najvažnije za izbornika Martineza, pokazali su njegovi momci u Sankt Peterburgu da im igranje na gostujućem terenu ne predstavlja nikakav problem. Isto namjeravaju ponoviti i ovog četvrtka u Kopenhagenu, a sigurno će morati još barem nekoliko puta, ako žele osvojiti titulu europskog prvaka koju definitivno ciljaju…

Prethodni dvoboji:
18.11.20 Belgija4:2Danska ULN
05.09.20 Danska0:2Belgija ULN
03.06.00 Danska2:2Belgija PRI
06.09.95 Belgija1:3Danska EPK
12.10.94 Danska3:1Belgija EPK

Izostanci i ozljede:

Danska: Christian Eriksen (bolest srca)

Belgija: Timothy Castagne (ozljeda lica).

Belgija zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Riječ je o utakmici koja je trebala odlučivati o prvom mjestu u skupini, da nije bilo drame u subotu. Trebao je to biti sasvim izjednačen i neizvjestan dvoboj, ali ipak neće biti.

Vjerujemo da je bez Eriksena danska reprezentacija ipak inferiorna onima najboljima na svijetu, a među takve definitivno spada Belgija. Zato preporučujemo čistu dvojku, okladu na pobjedu Belgijaca uz koju ide primamljivi koeficijent 2.04, što ćete rijetko dobiti na izrazitom favoritu.

Također vjerujemo da će Romelu Lukaku još jednom pokazati da je napadač u najboljoj formi na ovom turniru i prvi favorit za osvajanje zlatne kopačke. Na njegov pogodak možete dobiti kvotu 2.29, a to djeluje odlično.

Od ostalih oklada neki će vjerojatno poželjeti odigrati na poluvrijeme/kraj okladu 2/2, odnosno da će Belgija sve riješiti u prvom poluvremenu, uz što ide koeficijent oko 3.50.

I da, Bet365 nudi kvotu 6.50 da će De Bruyne, Lukaku, braća Hazard i ostali osvojiti Europsko prvenstvo pa ako ih favorizirate, sada je vrijeme odigrati ovu kvotu, prije nego drastično padne u nastavku turnira, što će se sigurno dogoditi ako Belgijci nastave igrati kako su igrali na otvaranju protiv Rusije…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.04

Pobjeda Belgije

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.29

Lukaku zabija gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top