Nizozemska vs. Austrija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W W D W W
  • Johan Cruijff Arena
  • Početak: 17. lipanj 21:00
Forma:
W D L L W
Nizozemska
Više od 2.5 gola1.73
Austrija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kad igra Nizozemska, ne može biti dosadno! Pokazala je to i utakmica protiv Ukrajine na otvaranju Europskog prvenstva u nedjelju, u kojoj smo vidjeli pet golova i pravu dramu u završnici, a domaćin je u Amsterdamu ipak nekako stigao do pobjede.

Momčad Franka de Boera odahnula je nakon trećeg pogotka Denzela Dumfriesa, jer nikako joj nije trebao posrtaj na samom početku turnira, kad već ima toliko sumnji vezanih uz ovu talentiranu, ali na velikoj sceni nedokazanu momčad.

Nizozemska mora na Euru igrati bez ozlijeđenih Van den Beeka i Van Dijka, a dobra je vijest za narančaste da se barem stoper Matthijs de Ligt uspješno oporavlja od ozljede prepone pa bi trebao biti spreman već za utakmicu s Austrijom, koja je na rasporedu ovog četvrtka.

Bit će to dvoboj u kojem će pobjednik definitivno osigurati plasman u osminu finala i tako ostvariti svoj prvi cilj na kontinentalnoj smotri, a remi bi mogao odvesti obje ekipe u nokaut fazu, čak i prije posljednjeg kola grupne faze.

Nizozemci su nas počastili mnogim atraktivnim utakmicama u posljednje vrijeme, uključujući i golijadu u Turskoj u kvalifikacijama za SP, u kojoj su izgubili pa je uvijek teško predvidjeti pobjednika u dvobojima ove momčadi, no možemo računati da mreže neće mirovati.

A Austrija nas je ugodno iznenadila na početku turnira. Pogodak Stefana Leinera protiv Sjeverne Makedonije bio je fantastičan i pokazalo se da igra pod izbornikom Francom Fodom itekako ima smisla.

Sada to treba potvrditi protiv puno jačeg protivnika, ali Austrijanci u Amsterdamu sigurno neće biti bez šansi. Marko Arnautović je suspendiran, ali Marcel Sabitzer bi mogao zagorčati život domaćinu, a puno će toga ovisiti o igri Davida Alabe, kapetana i čovjeka koji drži konce austrijske igre u svojim rukama.

U svakom slučaju, ljubitelji nogometa s velikom znatiželjom iščekuju ovaj dvoboj grupe C, u kojoj smo gledali pregršt pogodaka u prvom kolu i ne bi nikog iznenadilo da se to i nastavi, čak i u jednom ovakvom važnom okršaju koji odlučuje o prvom mjestu…

Prethodni dvoboji:
04.06.16 Austrija0:2Nizozemska PRI
09.02.11 Nizozemska3:1Austrija PRI
26.03.08 Austrija3:4Nizozemska PRI
06.09.03 Nizozemska3:1Austrija EPK
16.10.02 Austrija0:3Nizozemska EPK

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Donny van den Beek (ozljeda prepone), Virgil van Dijk (ozljeda koljena).

Austrija: Marko Arnautović (suspenzija).

Nizozemska pobjeđuje rezultatom 2:1

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sve se u klađenju na nogomet mijenja, iz godine u godinu, osim Nizozemske i njezinih utakmica punih golova.

Zaista je rijetkost da Nizozemci odigraju 0:0, pogotovo pred svojim navijačima, a mi vjerujemo da će i ova utakmica biti vrlo atraktivna i zato svakako preporučujemo igru na više od 2.5 gola, uz što ide sasvim solidan koeficijent 1.73.

Austrijanci u ovom susretu također nisu bez šansi i imat će razdoblja igre kad će napadati i stvarati prilike, zbog čega nam se primamljivom čini i opcija oba daju gol, uz kvotu 1.90, koja bi se lako mogla ostvariti.

Od ostalog, dosuđeni kazneni udarac, uz kvotu 2.68 bi mogao donijeti profit, u utakmici u kojoj će VAR sigurno imati pregršt posla, dok će Memphis Depay sigurno imati prilike zabiti, uz koeficijent 2.10 da će se to dogoditi.

A posebnu pažnju treba dati klađenju uživo u jednom ovakvom okršaju, jer ponudit će nam neke nove opcije za dobitak, koje u ovom trenutku nisu toliko očite. Vjerujemo da bi kvote na mnogim zanimljivim opcijama mogle biti puno više nakon odigranog prvog poluvremena, uključujući pobjedu Nizozemske, a svi ćemo imati puno bolji dojam o raspoloženosti ekipa i omjeru snaga, kada jednom akcija krene u Amsterdamu…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.73

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.90

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top