Ukrajina vs. Italija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
W W W L D
  • BayArena
  • Početak: 20. studeni 20:45
Forma:
W L W W D
Ukrajina
Manje od 2.5 gola1.82
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog ponedjeljka u skupini C kvalifikacija za Euro igra se odlučujuća utakmica u Leverkusenu, gdje će snage odmjeriti reprezentacije Ukrajine i Italije.

Obje momčadi imaju jednak broj osvojenih bodova, no Italija je pobijedila u prvoj utakmici, što znači da joj je sada pod vodstvom trenera Luciana Spallettija dovoljan i bod kako bi se našla na Europskom prvenstvu, na kojem brani osvojenu titulu prije dvije godine.

Talijani su u međuvremenu doživjeli fijasko i nisu se kvalificirali za Svjetsko prvenstvo u Kataru pa novi sličan neuspjeh žele izbjeći pod svaku cijenu. Dobra vijest za “Azzurre” svakako je povratak u formu Federica Chiese koji praktički od prošlog Eura nije igrao dobro, a tu je i Giacomo Raspadori iz Napolija, od kojeg se očekuje da bude jedan od nositelja igre talijanske reprezentacije u budućnosti.

Domenico Berardi je dodatni ofenzivac u odličnoj formi koji će dobro doći Spallettiju u ponedjeljak, a tu je i Matteo Politano, još jedan Napolijev igrač koji se učvrstio u prvoj momčadi reprezentacije.

Italija više nema moćnu veznu liniju kao u prošlosti, no Nicolo Barella i Davide Frattesi u stanju su uspostaviti ravnotežu u ovoj utakmici. Obrana Talijana je pak znala podbaciti u ključnim kvalifikacijskim utakmicama prethodnih godina, no sada s Gianluigijem Donnarummom među vratnicama nema namjeru dopustiti da se to još jednom ponovi.

A Ukrajinci pod Sergijem Rebrovom igraju s mnogo ponosa, no nije im lako bez svog domaćeg terena, što je veliki minus i u ovom ključnom kvalifikacijskom obračunu.

No, Ukrajina ima u svojim redovima nekoliko kvalitetnih pojedinaca i učinit će sve da dođe do velike pobjede. Oleksandr Zinčenko i Mihajlo Mudrik svakako su najpoznatiji igrači u ovoj izabranoj vrsti, a ne smijemo zaboraviti niti ofenzivci Girone, Artema Dobvika i Viktora Cigankova, iza koji je fantastična nogometna jesen.

Ruslan Malinovskij i Roman Jaremčuk dva su pak iskusna igrača na koje Rebrov može računati na BayArena stadionu, u utakmici koja bi mogla biti izuzetno čvrsta i neizvjesna…

Prethodni dvoboji:
12.09.23 Italija2:1Ukrajina EPK
10.10.18 Italija1:1Ukrajina PRI
29.03.11 Ukrajina0:2Italija PRI
12.09.07 Ukrajina1:2Italija EPK
07.10.06 Italija2:0Ukrajina EPK

Izostanci i ozljede:

Ukrajina: nema značajnih izostanaka.

Italija: Bryan Cristante (ozljeda mišića), Guglielmo Vicario (bolest).

Ukrajina ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zbog kvalitete pojedinaca i općenitog ugleda, hrvatske kladionice odlučile su proglasiti Italiju izrazitim favoritom u ovom dvoboju, unatoč tome što je Ukrajina nominalni domaćin kojem igra u ponedjeljak isključivo pobjeda.

Mi pak smatramo da nas čeka prava rovovska bitka u Leverkusenu, u kojem će do trijumfa stići ona ekipa koja uspješno realizira svoje prilike. Vjerujemo da ih neće biti mnogo ni na jednoj ni na drugoj strani, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, što ide uz koeficijent 1.82 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla odigrati i okladu oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.93, dok će se dio igrača odlučiti i za ono što nudi kladionica 22bet, okladu da gol NE pada u oba poluvremena, što ide uz zanimljivi tečaj 1.90.

Mnogi očekuju i da dvoboj počne vrlo oprezno, a zatim se u potpunosti rasplamsa. Zato interesantno djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.08.

Ako pak tipujete na goste, bet365 nudi dvije zanimljive opcije kako do izdašnog tečaja. Prva je oklada na pobjedu Italije bez primljenog gola, uz tečaj 3.25, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 3.00. To postaje dobitno ako Talijani povedu u prvih 45 minuta i pobijede na kraju.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.30 na gol Giacoma Raspadorija, a čak 3.60 ako tipujete na Federica Chiesu. S druge strane, kvota je 3.75 na Romana Jaremčuka, a 4.00 na Artema Dobvika.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.88, što bi se definitivno moglo dogoditi u ovoj utakmici nabijenoj emocijama, u kojoj će i jedni i drugi napadači pod svaku cijenu pokušavati iznuditi idealnu priliku za postizanje pogotka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top