Ukrajina vs. Hrvatska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava U-21 Eura

Forma:
D W L W D
  • Superbet Arena
  • Početak: 21. lipanj 18:00
Forma:
W D D W D
Ukrajina
Oba daju gol: Da1.89
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo tri dana nakon završetka Lige nacija, nova uzbuđenja čekaju hrvatski nogomet na U-21 Europskom prvenstvu u Rumunjskoj, gdje naši otvaraju turnir okršajem protiv Ukrajine.

Pred izbornikom Draganom Skočićem veliki je izazov, jer plasman u polufinale donosi odlazak na Olimpijske igre u Parizu, natjecanje na kojem hrvatski nogomet nikad nije sudjelovao. Prvi korak prolazak je skupine u kojoj osim Ukrajinaca naše još čekaju Rumunjska i Španjolska pa bi trijumf na otvaranju natjecanja definitivno mnogo pomogao da Hrvatska izbori ulazak u nokaut fazu.

Radi se o reprezentaciji koja je nedavno pobijedila Englesku u gostima, što dovoljno govori o potencijalu naše izabrane vrste. Ofenziva zaista djeluje impresivno, s Matijom Friganom kao najugodnijim iznenađenjem HNL-a, kao i Martinom Baturinom koji ima sve što je potrebno za blistavu nogometnu karijeru.

Nažalost, izbornik ne može računati na Stipu Biuka kojem su Amerikanci zabranili nastup na turniru, a Dion Drena Beljo proveo je vrijeme s A reprezentacijom u Nizozemskoj, kojoj je priključen nakon incidenta s Markom Livajom. Trebao bi svejedno biti važan kotačić ove ekipe.

Još vrijedi spomenuti Lukasa Kačavendu, igrača sposobnog svojim potezima riješiti utakmicu, dok će velik posao definitivno biti i na obrani na ovom turniru, s Dominikom Kotarskim među vratnicama.

A naš prvi protivnik na turniru pod vodstvom izbornika Ruslana Rotana ima ogroman motiv napraviti nešto veliko na ovom prvenstvu, zbog ratnih stradanja koja su pogodila Ukrajinu.

Riječ je o opasnoj momčadi koja u svojim redovima ima igrača koji se prodao ove zime za više od stotinu milijuna eura. Naravno, govorimo o Chelseajevom ofenzivu Mihajlu Mudriku, iza kojeg nisu briljantni mjeseci u Premiershipu, no sigurno ima kvalitetu koja će doći do izražaja na juniorskom nogometnom nivou.

Golman Antolin Trubin također ima veliki potencijal, a tu je još nekoliko igrača koji sigurno mogu napraviti solidnu nogometnu karijeru, poput kapetana Maksima Taloverova te krilnog napadača Oleksija Kaščuka.

U svakom slučaju, na stadionu Superbet Arena čeka nas dvoboj dvije silno motivirane ekipe, u kojem je kvaliteta ipak na hrvatskoj strani, no trenutak inspiracije može ovu utakmicu odvesti i na sasvim suprotnu stranu…

Prethodni dvoboji:
28.05.14 Hrvatska1:1Ukrajina EP
09.09.1 Ukrajina0:2Hrvatska EP
24.03.11 Hrvatska1:2Ukrajina PRI
06.09.06 Hrvatska1:2Ukrajina EP

Izostanci i ozljede:

Ukrajina: nema značajnih izostanaka.

Hrvatska: Stipe Biuk (izvan kadra).

Hrvatska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zna se da su dvoboji U-21 reprezentacija uvijek neizvjesni, no kladionice u Hrvatskoj daju značajnu prednost našoj reprezentaciji, iako Ukrajinci imaju u svojim redovima igrača vrijednog kao cjelokupna Skočićeva izabrana vrsta.

Mi pak vjerujemo da će i jedna i druga reprezentacija imati svoje trenutke u ovom susretu. Ofenzive obje momčadi djeluju bolje od obrane i to bi trebalo doći do izražaja. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.89 u kladionici 22bet, što postaje dobitno ako i Hrvatska i Ukrajina poentiraju barem po jednom.

Ako se pak odlučite kladiti na pobjedu Hrvatske, možete uzeti kvotu 2.19, što će mnogi naši kladitelji sigurno staviti na svoj listić. Zanimljivo djeluje i ono što nudi Rabona, a to je koeficijent 2.28 na okladu da Hrvatska zabija više od 1.5 gola na ovoj utakmici.

Po istoj logici ima smisla očekivati i pokoji gol više pa u oči upada i koeficijent 2.16 na okladi na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola u Bukureštu, što nije rijetkost kad igraju svoje utakmice ove dvije momčadi.

Na raspolaganju imate i kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo okladu X2 na Hrvatsku uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete uzeti kvotu 1.84.

Što se klađenja na strijelce tiče, u kladionici 20bet dobit ćete izdašnih 3.45 na pogodak Matije Frigana, dok je čak 8.00 na Lukasa Kačavendu. Zanimljivo djeluje i velika kvota 5.45 na Mihajla Mudrika u ukrajinskim redovima koji će se sigurno pokušati dokazati na ovom turniru.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što možemo zamisliti u dvoboju suparnika čiji su ofenzivni redovi sposobni izigrati obranu do te mjere da prekršaj postane jedini način kako spriječiti postizanje pogotka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top