Tottenham vs. Manchester City – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W D W W D
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Početak: 15. kolovoz 17:30
Forma:
L W W W L
Tottenham
Dvoznak: 1X2.40
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Već na otvaranju Premiershipa imamo pravi derbi. Ove nedjelje u Londonu snage će odmjeriti Tottenham i Manchester City, dvije momčadi koje spadaju u sam vrh europskog nogometa i ponovo ulaze u sezonu s velikim ambicijama.

U redovima Spursa svašta se događalo ove godine. Jose Mourinho nije zadovoljio pa ga sada mijenja bivši trener Wolverhamptona, Nuno Espirito Santo, kojem će posao u sjevernom Londonu biti najveći izazov sezone.

Tu je i problem Harryja Kanea, koji je zatražio od uprave odlazak ovog ljeta, no predsjednik Daniel Levy ne želi o tome ni čuti. No, engleski napadač došao je vrlo kasno sa svog godišnjeg odmora i vrlo vjerojatno neće konkurirati za sastav u utakmici protiv kluba koji ne skriva da ga želi dovesti u svoje redove.

Upravo interes Manchester Cityja za Kaneom bit će velika motivacija nogometašima Tottenhama, koji u prijateljskim utakmicama uoči početka engleskog prvenstva nisu izgubili niti protiv Arsenala niti protiv Chelseaja, a nemaju namjere ni ovaj put.

Po običaju, puno će se toga vrtjeti oko Heung-Min Sona, briljantnog južnokorejskog napadača koji je mnogima zagorčao život prošle sezone, a sprema se nastaviti u istom stilu i ovog ljeta.

S druge strane, Pep Guardiola brani naslov u Engleskoj, no ponovo mu je izmaknuo trofej u Ligi prvaka. Također je ostao bez titule prošlog vikenda u Community Shieldu, gdje je njegova skupocjena momčad izgubila od Leicestera.

No, doveo je za više od stotinu milijuna eura Jacka Grealisha iz Aston Ville i online kladionice proglašavaju Manchester City ne samo favoritom za osvajanje naslova, već i za laki trijumf na teškom gostovanju kod Tottenhama.

Važno je naglasiti da je Kevin de Bruyne ponovo ozlijeđen, a niti Phil Foden nije na raspolaganju Guardioli. Katalonski stručnjak nije se uspio dokopati ni Lionela Messija koji se odjednom pojavio dostupan na tržištu, no ima i dalje izuzetno širok kadar kvalitetnih nogometaša kojima nije lako parirati.

Ipak, derbi je derbi, a nakon uspjeha Leicestera u dvoboju s aktualnim prvakom Premiershipa, Spursi se također s pravom nadaju trijumfu na svom novom stadionu, što bi za klub koji se nije posebno pojačao u ljetnom prijelaznom roku bio zaista savršen početak sezone…

Prethodni dvoboji:
25.04.21 Manchester City1:0Tottenham EFL
13.02.21 Manchester City3:0Tottenham PL
21.11.20 Tottenham2:0Manchester City PL
02.02.20 Tottenham2:0Manchester City PL
17.08.19 Manchester City2:2Tottenham PL

Izostanci i ozljede:

Tottenham: Sessegnon R. (ozljeda mišića).

Manchester City: De Bruyne K. (ozljeda gležnja), Delap L. (ozljeda mišića), Foden P. (ozljeda stopala).

Tottenham zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pomalo je nevjerojatno do koje mjere kladionice favoriziraju nogometaše Manchester Cityja, kao da se radi o nogometnim bogovima koji hodaju travnjakom.

Unatoč ozljedi najvažnijeg nogometaša, Kevina de Bruynea i neuspjehu protiv Leicestera, iznimno mali koeficijent dobit ćete na pobjedu gostiju, gdje god da se kladite. Mi se s tim ne slažemo i vjerujemo da će Tottenham pokazati zube na svom terenu. Zato je naš prvi izbor dvoznak na Spurse, uz kvotu čak 2.40 koju daje kladionica 22bet.

Ići ćemo ovaj put toliko daleko da ćemo pogađati i strijelca na utakmici. Heung-Min Son brzonogi je krilni napadač koji će sigurno barem dvaput pobjeći obrani Cityja pa preporučujemo koeficijent čak 3.40 na njegov pogodak.

Od ostalog, zanimljiva se čini i oklada da ćemo vidjeti penal u ovom susretu, uz koeficijent 2.64, dok će se neki sigurno odlučiti i za oba tima daju gol, uz kvotu 1.85. Spomenimo za kraj i live klađenje, te okladu da će pasti gol u zadnjih 20 minuta utakmice, na što darežljive kladionice znaju dati kvotu oko 2.00, ovisno o kretanju rezultata…

Tottenham - Manchester City Koeficijenti

22bet

2.40

Tottenham 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

3.40

Son zabija gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top