Šerif vs. Dinamo – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W D W W
  • Sheriff Stadium
  • Početak: 17. kolovoz 21:00
Forma:
W W D D W
Šerif
Manje od 2.5 gola1.69
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivne pobjede u Varšavi i prolaska u posljednji krug kvalifikacija za Ligu prvaka, Dinamo zna da mora pobijediti još samo jednog protivnika kako bi se dokopao grupne faze elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

A protivnik mu nije Crvena zvezda, već moldavski Šerif, momčad koja nadmašuje nogometne standarde u svojoj zemlji i koja je stari poznanik “modrih”, jer su igrali u sličnoj fazi natjecanja čak tri puta u prethodnom desetljeću, uz dvije pobjede i jedno ispadanje hrvatskog predstavnika.

Ovog utorka Dinamo će u Tiraspolu, glavnom gradu odmetnute moldavske separatističke oblasti Pridnjestrovlja pokušati izboriti pozitivan rezultat, kako bi tjedan dana kasnije na Maksimiru osigurao trijumf, a s njim i značajna financijska sredstva.

Trener Damir Krznar zna da njegove igrače čeka ozbiljan izazov, no ciparska Omonia i poljska Legia nisu bili ništa slabiji protivnici pa se hrvatski prvak svejedno s njima uspješno obračunao, što znači da Dinamo i u ovoj utakmici mora biti apsolutni favorit.

Krznar je u petak protiv Gorice odmarao mnoge od svojih zvijezda, što potvrđuje da mu je itekako stalo ne izgubiti u Moldaviji. Najviše će se po običaju očekivati od Mislava Oršića koji je postao sinonim za Dinamove europske uspjehe, a sve bolji Lovro Majer također bi trebao igrati važnu ulogu na travnjaku.

Vjeruje se da bi Dinamo trebao započeti od prve minute s Brunom Petkovićem u napadu, a asistent za ključni pogodak protiv Legije, Luka Ivanušec ponovo će pokušati svojom kreacijom lomiti protivničku obranu. Ozljeda braniča Rasmusa Lauritsena jedini je problem kojeg imaju “modri” uoči ovog dvoboja, no kadar u obrambenim redovima je širok i neće mu biti teško pronaći zamjenu.

A Šerif se ništa nije promijenio od 2013. godine, kada je posljednji put igrao protiv Dinama. I dalje suvereno vlada moldavskim nogometom, ima bogatog vlasnika i bazira svoje uspjehe na inozemnim pojačanjima.

U redovima moldavskog prvaka valja izdvojiti 27-godišnjeg kolumbijskog napadača Franka Castañedu kao najveću prijetnju, a tu je i bivši branič Osijeka Stjepan Radeljić te Adama Traoré, no to nije onaj opasni iz Wolverhamptona, već samo njegov imenjak.

U svakom slučaju, pobjeda u Tiraspolu protiv Crvene zvezde pokazuje da Šerif može na svom stadionu biti opasan. No, Dinamo je ipak klasa više i svakako s optimizmom iščekuje početak ove utakmice…

Prethodni dvoboji:
07.08.13 Šerif0:3Dinamo LP
30.07.13 Dinamo1:0Šerif LP
08.08.12 Dinamo4:0Šerif LP
01.08.12 Šerif0:1Dinamo LP
04.08.10 Dinamo1:2Šerif LP

Izostanci i ozljede:

Šerif: nema značajnih izostanaka.

Dinamo: Lauritsen R. (ozljeda prepone), L. Kastrati (problemi s vizom).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Gostovanje u Tiraspolu nije jednostavno za nikog u kvalifikacijama za Ligu prvaka, o čemu svjedoče tri pobjede Šerifa ovog ljeta protiv prvaka Albanije, Armenije i Srbije, no Dinamo je prošle sezone s ovom istom postavom igrao u četvrtfinalu Europske lige, što je ipak razina više.

Ipak, ne očekujemo uvjerljivu pobjedu u ovoj utakmici “modrih” niti golijadu, zbog čega je naš prvi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.69.

Dinamo je posljednja dva puta, 2012. i 2013. godine pobijedio u Moldaviji, a sada ima još bolje igrače nego u to vrijeme. Zbog toga smo spremni kao drugu preporuku ponuditi trijumf gosta u Tiraspolu, uz obećavajuću kvotu 1.93.

Postoji još nekoliko zanimljivih opcija koje nude online kladionice. Jedna od njih svakako je klađenje na X na prvo poluvrijeme, uz kvotu 2.15, dok ćete za dosuđeni penal dobiti koeficijent 2.88. Za kraj, spomenimo mogućnost klađenja da obje momčadi NEĆE zabiti pogodak, uz kvotu 1.71, što bi se u ovakvoj tvrdoj utakmici s visokim ulogom vrlo lako moglo dogoditi…

Šerif - Dinamo Koeficijenti

22bet

1.93

Pobjeda Dinama

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.69

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top