Benfica vs. PSV Eindhoven – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W W D
  • Estádio Sport Lisboa e Benfica
  • Početak: 18. kolovoz 21:00
Forma:
W W W W W
Benfica
Dvoznak: 2X1.70
PSV Eindhoven
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prava europska nogometna poslastica pred nama je ove srijede u Lisabonu. U daleko najjačem dvoboju posljednje runde kvalifikacija za Ligu prvaka, Benfica na svom stadionu dočekuje probuđeni PSV Eindhoven, a samo za jednu momčad ima mjesta među elitom.

Riječ je o onom težem dijelu ždrijeba, u kojem sudjeluju viceprvaci svojih nacionalnih liga, a obje ekipe bez ikakvih su problema došle do završne stepenice uoči grupne faze elitnog klupskog nogometnog natjecanja pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti tko u ovom trenutku ima jače adute na travnjaku.

Benfica je stalni sudionik Lige prvaka, no prošle sezone gledala je u leđa Sportingu i sada mora težim putem do natjecanja kojeg je osvojila davne 1961. godine, tada s legendarnim Eusebijom u svojim redovima.

Momčad koju vodi Jorge Jesus lako se obračunala s moskovskim Spartakom u prethodnom kolu, no svjesna je da je ovaj put čeka puno teži posao. U svojim redovima ima nekoliko zvučnih imena, poput argentinskog braniča Nicolasa Otamendija, a tu su i portugalski reprezentativci Pizzi, Rafa Silva i João Mario, koji čine okosnicu vezne linije.

Dojam je da Haris Seferović nije napadač za najviše domete i da Benfici fali jedan ubitačni strijelac u ofenzivi. Ipak, 22 gola švicarskog reprezentativca u portugalskom prvenstvu prošle sezone govore suprotno, a tu je naravno nekoliko Brazilaca na svakom dijelu terena koji po običaju daju kvalitetu više klubu iz Lisabona.

S druge strane, PSV je fantastično otvorio sezonu, sa 6 čistih pobjeda u svim natjecanjima. Galatasaray i Midtjylland nisu imali nikakvih izgleda protiv družine njemačkog trenera Rogera Schmidta, u čijim je redovima ugodno iznenađenje već prekriženi Mario Götze, koji nakon puno godina ponovo trpa golove.

Iako je ostao bez svojeg kapetana Denzela Dumfriesa koji nastavlja karijeru u Interu, klub iz Eindhovena i dalje ima brzu i poletnu mladu momčad sposobnu parirati svakome, što ovog ljeta potvrđuje na travnjaku.

U svakom slučaju, Benfica je pred velikim izazovom, jer ovaj PSV izgleda impresivno. No, kako god završila utakmica u Lisabonu, jasno je da je prvih 90 minuta tek zagrijavanje za ono što slijedi, a to je uzvrat u Eindhovenu za tjedan dana, kada će zapravo pasti odluka tko ide u Ligu prvaka, a tko se mora zadovoljiti Europskom ligom…

Prethodni dvoboji:
07.08.13 PSV3:1Benfica LP
30.07.13 PSV2:2Benfica LP
08.08.12 Benfica4:1PSV LP
01.08.12 PSV2:2Benfica LP
04.08.10 Benfica2:1PSV LP

Izostanci i ozljede:

Benfica: Vertonghen J. (ozljeda bedra).

PSV Eindhoven: Ledezma R. (ozljeda koljena).

PSV zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Benfica je možda jedna od momčadi koje redovito pronalaze put do Lige prvaka, no ovaj put se namjerila na zaista opasnog protivnika, uz kojeg neće imati mnogo prostora na travnjaku, na što je navikla u portugalskom prvenstvu.

Vjerujemo da ova momčad Benfice nije ono što je bila prije nekoliko godina, dok je PSV definitivno u uzlaznoj putanji. Baš zbog toga naša je preporuka dvoznak X2 u ovoj utakmici na gosta, uz kvotu 1.70 koju nudi kladionica 22bet.

Također smatramo da se radi o utakmici u kojoj bi obje momčadi mogle imati svoje periode dobre igre, kao i igrače koji takva razdoblja znaju pretvoriti u pogotke. Zbog toga je naš drugi izbor oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.71.

Tome svakako treba dodati klađenje uživo, koje bi na burzi koeficijenata kakvu nudi Betfair moglo zaista biti zanimljivo. Već rana faza utakmice pokazat će nam čeka li nas golijada ili ne, kao i tko bolje stoji na travnjaku, što će otvoriti dodatne prilike za zaradu.

Ne zaboravimo niti okladu da pada gol u zadnjih dvadesetak minuta, što je u sudaru ovakvih ekipa itekako moguće, a može se uloviti kvota oko 2.00 na takav rasplet događaja, pri live uplatama kod najdarežljivijih online kladionica…

Benfica - PSV Eindhoven Koeficijenti

22bet

1.70

PSV X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.71

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top