PAOK vs. Rijeka – Najava i tipovi za klađenje – 19.8.2021.

Forma:
W L W W W
  • Toumba Stadium
  • Početak: 19. kolovoz 20:00
Forma:
L W D D W
PAOK
Oba daju gol: Ne1.69
Rijeka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivne pobjede na Rujevici protiv škotskog Hiberniana, Rijeka je došla na korak do plasmana u grupnu fazu Europa Conference lige, što bi bio novi veliki uspjeh ovog hrvatskog kluba, koji je prošle sezone isti rezultat ostvario i u Europskoj ligi.

No, posljednja prepreka na putu do jeseni pune europskih utakmica za trenera Gorana Tomića i njegove igrače bit će ugledan protivnik iz Grčke, PAOK Thessaloniki.

S PAOK-om su već igrali različiti hrvatski klubovi i nisu se dobro proveli, uključujući i Dinamo, no došla su nova vremena u europskom nogometu, u kojem grčki klubovi više nisu toliko opasni pa se Riječani imaju pravo nadati prolasku dalje.

Iza Rijeke je odličan početak sezone, u kojem je izgledala moćno u Europi, a u domaćem prvenstvu izvukla je bod na Maksimiru te definitivno ostaje u igri za najviše domete na ljestvici.

Kao ugodno iznenađenje pokazao se Ganac Issah Abass, koji zabija fantastične golove i zaista je opasan po protivnički gol, dok sve bolje igra i veznjak Domagoj Pavičić, željan dokazati da je njegov odlazak iz Dinama bio prava odluka.

Tomić ima nekih problema s ozljedama. Pitanje je hoće li se švicarski napadač Josip Drmić, kao i bivši golman Šibenika Nediljko Labrović oporaviti na vrijeme za ovaj dvoboj, ali u Prskalu je dobio dobru alternativu među vratnicama, dok napadački dio momčadi još uvijek funkcionira.

PAOK s druge strane još nije ni započeo svoju sezonu u grčkom prvenstvu, a dvoboji protiv irskog Bohemiansa u prethodnom kolu pokazali su da momčad Razvana Lucescua ima i određenih slabosti.

Ipak, na svom stadionu u Solunu ovaj klub je uvijek opasan i sigurno da će se postaviti kao favorit na travnjaku. Crno-bijeli oduvijek igraju čvrsti nogomet i pokušavaju protivnicima ostaviti što manje prostora na travnjaku, što čeka i Riječane ovog četvrtka.

PAOK ima momčad punu stranaca iz svih dijelova svijeta, s Portugalcem Vierinhom kao iskusnim kapetanom, koji je dugi niz godina u ovom klubu. Izdvojiti još možemo srpskog napadača Andriju Živkovića i poljskog ofenzivca Karola Swiderskog kao najveće prijetnje, dok se u redove grčkog kluba uvuklo i nekoliko ozljeda važnih igrača, što bi moglo pomoći Rijeci.

U svakom slučaju, ulog je velik za obje momčadi i možemo očekivati 90 minuta intenzivnog nogometa u kojem neće biti mnogo prilika za pogodak, osim ako se formacija jedne od momčadi ne raspadne. Odluku o konačnom pobjedniku ipak očekujemo u uzvratu…

Prethodni dvoboji:
PAOK– dosad nikad igrali – Rijeka

Izostanci i ozljede:

PAOK: Sverrir Ingi Ingason (ozljeda koljena), Douglas Augusto (ozljeda zadnje lože), Nélson Oliveira (ozljeda koljena).

Rijeka: Josip Drmić (ozljeda mišića), Nediljko Labrović (ozljeda mišića).

Rijeka ne postiže gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Vruće gostovanje u Grčkoj bit će najveći izazov ovog ljeta za riječki klub, a u Solunu očekujemo sasvim drukčuju utakmicu od onih koje smo vidjeli protiv škotskog Hiberniana.

Kad igra PAOK, utakmice obično nemaju ritma i puno se toga svodi na fizičku pripremljenost, kao i spretnost u ključnim trenucima. Zbog toga vjerujemo da nećemo gledati golijadu te da će barem jedna momčad podbaciti u napadačkom dijelu. Naša prva preporuka je oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.69 da će se upravo to dogoditi.

Vjerujemo također da će grčki klub navaliti u ranoj fazi, a ako povede, čvrstom igrom bi lako mogao održati svoju prednost sve do Rujevice. Zato je drugi prijedlog poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.59, što znači vodstvo PAOK-a u prvom poluvremenu i pobjeda na kraju utakmice.

Neki će svakako igrati i na zbroj golova, a primamljivo izgleda oklada da će pasti manje od 1.5 gola, uz kvotu 2.89. Oni pak umjereniji možda će ipak odigrati manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.68 koji također može biti koristan, na putu do dobitnog listića…

PAOK - Rijeka Koeficijenti

22bet

1.69

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.59

Poluvrijeme/kraj 1/1

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top