Tottenham vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D W W D W
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Početak: 30. rujan 18:30
Forma:
W W W W W
Tottenham
Dvoznak: 1X1.75
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu ovog vikenda ponovo imamo jedan uzbudljivi derbi, u kojem će u subotu snage odmjeriti Tottenham i Liverpool.

Domaća momčad pod trenerom Angeom Postecoglouom se preporodila u novoj sezoni i još uvijek ne zna za poraz u engleskom prvenstvu. Preživjeli su Spursi čak i teško gostovanje na Emiratesu kod Arsenala, gdje su zasluženo osvojili bod u prošlom kolu.

Iako je ostao bez Harryja Kanea, Tottenham i dalje dobro gura. Sada je za golove zadužen Son Heung-Min, strijelac pet pogodaka u zadnja tri kola, novi kapetan Spursa. Tu je još James Maddison koji je stigao iz Leicestera te se dobro uklopio, a njegovi golovi i asistencije puno su pomogli klubu iz sjevernog Londona na otvaranju sezone.

Nažalost, Ivan Perišić teško se ozlijedio, no Spursi imaju Dejana Kuluševskog kao ofenzivno krilo, uvijek sposobnog nešto napraviti prema naprijed. Tu je i Richarlison za kojeg se nikad ne zna što će napraviti na travnjaku.

Posebno impresivno djeluje zadnja linija Tottenhama, s beskompromisnom Cristianom Romerom kao glavnim čovjekom, a Alphonse Areola među vratnicama pokazao se kao sasvim pristojno rješenje, no morat će svoju klasu dokazivati i ove subote.

S druge strane, Liverpool se pod Jürgenom Kloppom oporavio od razočaravajuće prošle sezone i ponovo se nalazi na samom vrhu Premiershipa, s dva boda manje od vodećeg Manchester Cityja.

Ipak, Redsi nisu briljirali u svim utakmicama koje su dosad igrali i pokazali su određene slabosti. Mohamed Salah više nije strijelac kakav je bio, no to nadoknađuje asistencijama pa je i dalje važan za igru kluba s Anfielda.

Darwin Nunez pak izgleda bolje na travnjaku nego prije godinu dana, kada se isticao isključivo promašajima. U napadu Liverpool ima još Codyja Gakpa koji je dosta suzdržan, a tu su još Diogo Jota i Luis Diaz koji samo čekaju priliku pokazati se na terenu.

Vezna linija gostujuće momčadi sada je pojačana Alexisom Mac Allisterom i Dominikom Szoboszlaijem, što nije loše, ali definitivno nije ni najjača sredina terena u ligi. Virgil van Dijk pak i dalje rukovodi obranom i nada se da neće na Tottenham Hotspur stadionu zaraditi crveni karton, što mu se dogodilo prije nekoliko tjedana u Newcastleu…

Prethodni dvoboji:
30.04.23 Liverpool4:3Tottenham PL
06.11.22 Tottenham1:2Liverpool PL
07.05.22 Liverpool1:1Tottenham PL
19.12.21 Tottenham2:2Liverpool PL
28.01.21 Tottenham1:3Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Tottenham: Bentancur R. (ozljeda koljena), Gil B. (ozljeda mišića), Perišić I. (ozljeda koljena), Sessegnon R. (ozljeda bedra), Whiteman A. (ozljeda gležnja).

Liverpool: Thiago (ozljeda kuka).

Tottenham zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što još uvijek ne zna za poraz u Premiershipu, kladionice u Hrvatskoj svejedno su Tottenham proglasile autsajderom u ovom derbiju koji će se igrati u Londonu.

Međutim, mi se s tim u potpunosti ne slažemo. Liverpool još nije imao priliku igrati protiv ovako dobro posložene momčadi ove sezone i tek treba dokazati svoju klasu. Spursi su pak potvrdili u prošlom kolu da mogu ravnopravno igrati i s najboljima, zbog čega je naša glavna preporuka oklada dvoznak 1X na Tottenham, uz koeficijent 1.75 kojeg nudi kladionica 22bet.

Od ostalog, mnogi će poželjeti odigrati i na zbroj golova, budući da su i jedni i drugi bolji prema naprijed nego prema nazad. Zato zanimljivo djeluje oklada na više od 3.5 gola na utakmici, uz kvotu 2.00 koju nudi kladionica bet365.

Mogao bi to biti susret koji će početi ispitivanjem snaga, a onda se potpuno rasplamsati. Zbog toga će neki staviti novac i na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 1.94.

U kladionici 20bet možete se pak kladiti na kornere. Oklada na manje od 10.5 kornera na ovoj utakmici djeluje zanimljivo, uz koeficijent 1.80, jer to je brojka koju teško prebacuju čak i ove dvije momčadi na svojim okršajima.

Što se strijelaca tiče, dobit ćete 2.37 na gol Mohameda Salaha, dok je kvota 2.50 da će zabiti Darwin Nunez. S druge strane, koeficijent je 2.37 na pogodak Son Heung-Mina, a dobit ćete 3.40 ako se odlučite za Jamesa Maddisona.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz kvotu 5.50, što se dogodilo u posljednjem ovakvom derbiju kojeg je igrao Liverpool, a lako bi se moglo ponoviti i ove subote…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top