Osasuna vs. Atletico – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
D L L D W
  • El Sadar
  • Početak: 28. rujan 21:30
Forma:
W D L W W
DOMAĆIN 3.38
Remi 3.44
GOST 2.20
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se španjolska La Liga ovog tjedna, s nekoliko zanimljivih utakmica na programu, od kojih izdvajamo dvoboj Osasune i Atletica u Pamploni.

Gostujuća momčad pod trenerom Diegom Simeoneom dolazi puna samopouzdanja, nakon što je za vikend svladala Real Madrid i pokazala da se još uvijek može ravnopravno nadmetati s najboljim španjolskim klubovima.

Atletico se tako oporavio od šokantnog izjednačenja protiv Lazija u Ligi prvaka, gdje mu je domaći golman zabio u sudačkoj nadoknadi. Igrači su već zaboravili i težak poraz od Valencije prije desetak dana.

Sada se očekuje novi trijumf crveno-bijelih, predvođenih francuskim reprezentativcem Antoineom Griezmannom, vrlo raspoloženim na otvaranju sezone. Simeone u ofenzivi na raspolaganju ima još dva vrhunska igrača. Izdvajamo Alvara Moratu koji je utrpao već 5 golova u 5 nastupa, dok se od ozljede oporavio Memphis Depay, još jedan igrač koji u svakom trenutku može odlučiti utakmicu svojim potezima.

U veznoj liniji Marcos Llorente i Koke trebali bi vući Atletico prema naprijed, a obrana ostaje najvažnija komponenta u igri madridskog kluba, sa Stefanom Savićem u zadnjoj liniji i Janom Oblakom među vratnicama.

S druge strane, Osasuna pod trenerom Jagobom Arrasateom već neko vrijeme ne zna za pobjedu, a bolan šamar joj je bilo ispadanje u kvalifikacijama za Europsku konferencijsku ligu.

Klub iz Pamplone drži se u sredini ljestvice, a u njegovom napadu i dalje operira hrvatski napadač Ante Budimir, strijelac jednog pogotka u novoj sezoni. Naš bivši reprezentativac ne zabija mnogo posljednjih godina, no snažan je i radi za momčad, što cijene treneri koji ga vode.

Ezequiel Avila još je jedan zanimljiv nogometaš u napadu ove momčadi, a tu su još Iker Muñoz i Ruben Garcia u sredini terena, pred kojima je težak zadatak ovog četvrtka protiv Atletica, jer očekuje se da uspostave ravnotežu.

Kao i kod Atletica, u Osasuni je obrana također ključan dio ekipe, s Nachom Vidalom kao središnjom figurom. Cilj domaćina je da uspije sačuvati mrežu na stadionu El Sadar, jer tada mu rastu šanse da zabilježi pobjedu protiv uglednog protivnika…

Prethodni dvoboji:
21.05.23 Atletico3:0Osasuna LL
29.01.23 Osasuna0:1Atletico LL
19.02.22 Osasuna0:3Atletico LL
20.11.21 Atletico1:0Osasuna LL
16.05.21 Atletico2:1Osasuna LL

Izostanci i ozljede:

Osasuna: Brasanac D. (ozljeda koljena), Garcia U. (ozljeda koljena), Moncayola J. (ozljeda lista).

Atletico: Barrios P. (ozljeda mišića), Lemar T. (ozljeda Ahilove tetive), Mandava R. (ozljeda koljena), Soyuncu C. (ozljeda prepone),Vitolo (ozljeda koljena), De Paul R. (ozljeda mišića).

Atletico zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je pobijedio Real u prethodnoj utakmici, a Osasuna se muči, hrvatske kladionice svejedno su ponudile krupnu kvotu na trijumf gostujućeg sastava ovog četvrtka u Pamploni.

Mi smatramo da je to nešto što treba iskoristiti. Samopouzdanje Atletica je u usponu, a momčad je pobijedila u posljednjih pet utakmica protiv Osasune. Vjerujemo da će se nastaviti pozitivna serija Simeoneove momčadi, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Atletica, uz koeficijent 2.20 kojeg nudi kladionica 20bet.

S obzirom na to da igraju dvije vrlo čvrste momčadi, neki igrači poželjet će odigrati i na zbroj golova, okladu na manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti kvotu 1.77.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.13, što bi se u susretu ovakvih suparnika lako moglo pretvoriti u realnost.

Kladiti se možete i na kartone u kladionici bet365. Kvota je 1.90 na više od 5.5 kartona na utakmici, što je vrlo izgledno u utakmicama Atletica. Lucas Torro je pak favorit da bude kartoniran, uz koeficijent 2.40.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.87 ako odigrate da će zabiti Alvaro Morata, dok je 3.00 na pogodak Antoinea Griezmanna. S druge strane, 3.00 ćete dobiti i na gol našeg Ante Budimira, a 4.50 ako tipujete da će među strijelcima biti Ezequiel Avila.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.57, što definitivno možemo zamisliti u ovom čvrstom okršaju, u kojem će i jedni i drugi pod svaku cijenu pokušavati doći do prilike za postizanje pogotka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top