Švicarska vs. Španjolska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
D W L D W
  • Gazprom Arena
  • Početak: 02. srpanj 18:00
Forma:
D W D D W
Švicarska
Manje od 2.5 gola1.87
Španjolska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Utakmica u kojoj smo se nadali da će igrati Hrvatska. Ipak, ovog petka u Sankt Peterburgu u četvrtfinalu Europskog prvenstva snage će odmjeriti Španjolci i Švicarci, nakon jednog od najdramatičnijih dana u povijesti kontinentalne nogometne smotre Starog kontinenta.

Malotko je vjerovao da bi 3:3 mogao biti rezultat regularnog vremena bilo koje utakmice na ovom turniru, a kamoli istog dana, u dva dvoboja nokaut faze. No, u nogometu je sve moguće, a na kraju je momčad Luisa Enriquea pobijedila našu s čak 5:3, dok je Švicarska šokirala Francuze boljim izvođenjem penala.

Španjolska je sigurno sretna što ne mora igrati s aktualnim prvacima svijeta, a kladionice smatraju ovu izabranu vrstu velikim favoritom na Gazprom Areni.

Kao i obično, Španjolci će se uzdati u četvrtfinalu u svoj posjed lopte i kombinirati sve dok ne pronađu pukotinu u protivničkoj obrani. Alvaro Morata je igrač na kojeg možete računati da će biti u vršku napada, zadužen za golove, a koga će Enrique poslati uz njega na travnjak, to je teže pogoditi od Eurojackpota.

Sergio Busquets, koji se oporavio od koronavirusa trebao bi dirigirati igrom španjolske reprezentacije, a izbornik ima pregršt opcija tko bi mu se mogao priključiti u sredini, od Pabla Sarabije do Pedrija, Rodrija, Kokea, Olma, Ruiza i Oyarzabala.

S druge strane, Vladimir Petković sigurno neće mnogo eksperimentirati. Momčad koja je istrčala protiv Francuske pokazala se impresivnom i zaslužuje ponovo zaigrati, predvođena Harisom Seferovićem koji je s dva pogotka poveo Švicarsku prema četvrtfinalu.

Puno će se na terenu očekivati i od Breela Embola, jednog od ofenzivaca koji su najviše pokazali na ovom turniru, kao i od iskusnog dvojca, Xhake i Shaqirija koji bi svojim potezima trebali napraviti razliku na terenu. Ostaje samo otvoreno hoće li napadač Dinama, Mario Gavranović dobiti veću minutažu nego u prethodnim utakmicama.

Švicarska je na turniru pokazala dva lica, jedno blijedo protiv Italije i jedno fantastično protiv Francuske. U četvrtfinalu Petković definitivno mora izvući maksimum iz svojih igrača ako želi dalje, jer tko god zaigra za Španjolsku u ovoj utakmici, donijet će kvalitetu na travnjak i pomoći dominirati ovoj reprezentaciji kroz 90 minuta…

Prethodni dvoboji:
14.11.20 Švicarska1:1Španjolska ULN
10.10.20 Španjolska1:0Švicarska ULN
03.06.18 Španjolska1:1Švicarska PRI
16.06.10 Španjolska0:1Švicarska SP
02.07.94 Španjolska3:0Švicarska SP

Izostanci i ozljede:

Švicarska: nema značajnih izostanaka.

Španjolska: Jose Gaya (ozljeda mišića).

Švicarska ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon ludog i nevjerojatnog ponedjeljka, tijekom kojeg smo vidjeli čak 14 golova u dvije utakmice ovih suparnika, lako se zanijeti i očekivati reprizu golijada.

Međutim, ulog u četvrtfinalu je velik i čeka nas jedan sasvim drukčiji okršaj, u kojem neće biti toliko prostora na travnjaku, a Španjolci neće dopustiti da se ponovi panika koja im se uvukla u redove protiv Hrvatske. Zbog toga nam je prva preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete dobiti kvotu 1.87, što je sasvim solidno.

Također vjerujemo da Španjolci imaju igru kojom mogu dominirati u ovoj utakmici i da će im se to isplatiti tijekom 90 minuta. Zato nam je drugi izbor pobjeda Španjolske, uz kvotu 1.67, ostvarena u regularnom vremenu.

Za ovu utakmicu svakako preporučujemo i klađenje uživo, jer već prvo poluvrijeme će nam pokazati kako će se razvijati ovaj dvoboj i ponuditi dodatne opcije za igru. Koeficijent na pobjedu Španjolske definitivno će rasti kroz utakmicu što može biti zanimljivo za uplatu, a klađenje na još jedan gol u zadnjih 20 minuta susreta, kada bi kvota mogla biti oko 2, svakako djeluje obećavajuće, pogotovo ako rezultat ne budi neriješen…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.87

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.67

Pobjeda Španjolske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top