Belgija vs. Italija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W W W W W
  • Allianz Arena
  • Početak: 02. srpanj 21:00
Forma:
D W W W W
Belgija
Oba daju gol: Ne1.70
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najjači okršaj četvrtfinala Europskog prvenstva! Očekivali smo moćne reprezentacije u ovoj fazi natjecanja u međusobnim dvobojima, no mnogi favoriti su ispali pa su sve oči ovog petka uprte u Belgiju i Italiju, koje će u Münchenu odlučiti tko ide u polufinale i postaje najozbiljniji kandidat za osvajanje titule.

Belgijci na ovom turniru izgledaju odlično. U grupnoj fazi momčad Roberta Martineza bez većih se problema obračunala s Rusijom, Danskom i Finskom, da bi u osmini finala gol Thorgana Hazarda bio dovoljan za prolazak dalje pokraj Ronaldovog Portugala, branitelja naslova.

Ambicije Belgije rastu, ali ždrijeb nije nimalo jednostavan, jer nakon Portugala ih čeka Italija, još jedna moćna reprezentacija koja je puno pokazala u prethodnim utakmicama.

Za Martineza problem ostaju ozljede. Ima ih pregršt, a opet će mu faliti Kevin de Bruyne, dok je fizički nespreman ni Eden Hazard.

Međutim, Belgijci su pokazali da mogu puno i bez ovog dvojca, pogotovo ako Romelu Lukaku nastavi dominirati travnjaku, kao što to radi na ovom Euru. Snažni napadač Intera dosad je postigao tri pogotka i bio u pregršt šansi pa će ga Talijani morati pod svaku cijenu zaustaviti, ako žele imati ikakve izglede proći dalje.

A Italija je prije okršaja s Austrijom bila u seriji od 11 pobjeda bez primljenog pogotka, no u prvoj važnoj utakmici na ispadanje umalo je ispala. VAR je spasio Roberta Mancinija kada je Arnautovićev proslavljeni pogodak potkraj drugog poluvremena poništen, da bi u produžetku Chiesa i Pessina odveli favorita dalje.

Za Talijane je dvoboj s Belgijom definitivno utakmica istine, kada ćemo napokon vidjeti jesu li se vratili u europski vrh ili nisu. Puno će se očekivati od Cire Immobilea, napadača Lazija zaduženog za golove, ali i od Insignea i Berardija koji su zaduženi za ofenzivu.

Obranom koja je protiv Austrije napokon primila gol zapovijedat će Leonardo Bonucci, ali u zadnjoj liniji posebno treba paziti na Leonarda Spinazzolu, prodornog braniča koji sjajno igra i u napadačkoj fazi.

Sve u svemu, čeka nas strašan okršaj koji će nam dati odgovor koja od ove dvije reprezentacije ima snagu otići do kraja i osvojiti krunu. Belgijcima bi to bila prva, dok se Talijani nadaju da bi nakon punih 15 godina i osvajanja SP-a u Njemačkoj, mogli ponovo zasjesti na nogometni tron…

Prethodni dvoboji:
13.06.16 Belgija0:2Italija EP
13.11.15 Belgija3:1Italija PRI
30.05.08 Italija3:1Belgija PRI
14.06.00 Italija2:0Belgija EP
13.11.99 Italija1:3Belgija PRI

Izostanci i ozljede:

Belgija: De Bruyne K. (ozljeda gležnja), Hazard E. (ozljeda bedra)., Castagne T. (ozljeda lica), Mignolet S. (ozljeda mišića).

Italija: Alessandro Florenzi (ozljeda lista), Giorgio Chiellini (ozljeda mišića).

Belgija pobjeđuje rezultatom 1:0

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Šahovska partija! Tako bi mogao izgledati dvoboj Italije i Belgije u Münchenu ovog petka, u kojem bi jedan potez mogao odlučiti konačnog pobjednika.

Nemojte očekivati ljepoticu od utakmice, jer ulozi su preveliki. Vjerujemo da će 90 minuta regularnog vremena biti izuzetno frustrirajuće za najmanje jednu momčad i baš zbog toga kao svoju glavnu okladu biramo oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.70 koju nudi kladionica 22bet.

Posebno oprezan nogomet očekujemo u prvom poluvremenu i tipujemo da će ono završiti remijem, za što možete dobiti odličan koeficijent 1.99, što djeluje zbilja primamljivo.

Od ostalog, da Romelu Lukaku postiže pogodak kvota je 2.7, što će mnogi zasigurno probati odigrati u ovom susretu, kao i prolazak dalje Belgije, uz koeficijent 2.15, u dvoboju u kojoj je ipak kvaliteta na strani Martinezove momčadi.

Za kraj, spomenimo i okladu da će kazneni udarac biti dosuđen i realiziran, uz kvotu 3.74, što definitivno nije nemoguće u jednoj ovakvoj utakmici…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.70

Oba tima NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.99

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top