Belgija vs. Portugal – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W W W W D
  • Estadio de la Cartuja
  • Početak: 27. lipanj 21:00
Forma:
D L W W D
Belgija
Manje od 2.5 gola1.70
Portugal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najjači okršaj osmine finala Europskog prvenstva! Ove nedjelje u Andaluziji nas čeka prava nogometna poslastica, sudar prve reprezentacije s Fifine ljestvice i aktualnog prvaka Europe.

Belgijska nogometna reprezentacija nikad nije osvojila ništa u svojoj povijesti, a aktualna generacija to pokušava promijeniti.

Izbornik Roberto Martinez na raspolaganju ima pregršt fantastičnih zvijezda koje su se poigrale s protivnicima u skupini B i s tri čiste pobjede prošle dalje u osminu finala. No, ždrijeb im nikako nije bio sklon i već u ovoj fazi natjecanja moraju odmjeriti snage s Portugalom, jednim od najneugodnijih mogućih protivnika.

Belgijci će morati odigrati na najvišem mogućem nivou. Kao i uvijek, Kevin de Bruyne koji se oporavio od ozljede zadobivene u finalu Lige prvaka dirigirat će igrom, a moćni Romelu Lukaku bit će zadužen za zabijanje golova.

Za Martineza je najveća briga slaba forma pojedinih zvijezda, uključujući Edena Hazarda, a na turniru nisu mnogo zasad pokazali ni Mertens ni Carrasco pa ostaje pitanje može li se netko priključiti zvjezdanom dvojcu i olakšati im put do četvrtfinala.

A s druge strane travnjaka bit će jednako skupocjeni nogometaši, predvođeni Cristianom Ronaldom, vodećim strijelcem turnira, s čak pet postignutih golova.

Portugal je opasno živio u jakoj skupini F, a poraz 4:2 od Njemačke upozorio je da stvari nisu posložene kako bi trebale biti u defenzivi. Ipak, s Rubenom Diasom kao jednim od najboljih stopera na svijetu i raspoloženim Rui Patricijom među vratnicama, stvari bi se trebale promijeniti u nokaut fazi Eura.

Portugal je prije pet godina na jednako neuvjerljiv način prošao kroz grupnu fazu, no nakon toga igrao je sve bolje i pobjedom protiv Francuske u finalu osvojio svoju prvu veliku titulu u povijesti. Izbornik Fernando Santos nada se da bi se to moglo ponoviti i ovaj put.

No, tada su Portugalci imali prilično ugodan put prema završnici, s Hrvatskom, Poljskom i Walesom kao protivnicima, no ovaj put ih čeka pravi pakao, s Belgijom, Italijom, Francuskom i Španjolskom u njihovom dijelu ždrijeba.

Nema sumnje, pred Ronaldom i društvom veliki je izazov, a pred Belgijcima utakmica istine, u kojoj moraju pokazati da su vrijedni najviših dometa, kao i trofeja koji im i dalje uporno izmiče iz ruku…

Prethodni dvoboji:
02.06.18 Belgija0:0Portugal PRI
29.03.16 Portugal2:1Belgija PRI
02.06.07 Belgija1:2Portugal EPK
24.03.07 Portugal4:0Belgija EPK
23.02.00 Belgija1:1Portugal PRI

Izostanci i ozljede:

Belgija: Timothy Castagne (ozljeda kosti lica).

Portugal: Joao Cancelo (bolest), Nuno Mendes (ozljeda bedra).

Portugal zabija manje od 0.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se radi o dvije momčadi koje u svojim redovima imaju neke od najboljih nogometaša na svijetu, ove nedjelje u Sevilli ne možemo očekivati lepršavu utakmicu s mnogo prilika za pogodak, jer ulog je jednostavno prevelik i to treba uzeti u obzir pri klađenju na nogomet.

Baš zbog toga smatramo da je za jedan ovakav okršaj najbolje kladiti se na zbroj golova i odigrati da će u regularnom dijelu susreta pasti manje od 2.5 gola, za što možete uloviti kvotu 1.70, što se definitivno isplati odigrati.

Ova bi utakmica zaista mogla biti neizvjesna, s jednim ili dva poteza koji odlučuju konačnog pobjednika, no smatramo da je Belgija trenutno bolja momčad i gladnija uspjeha, što će potvrditi kroz 90 ili 120 minuta dvoboja. Zato preporučujemo koeficijent 1.77, da Belgija na kraju susreta prolazi dalje.

Dodajmo još tri oklade koje bi nekima mogle biti zanimljive. Prva je pogodak Romelua Lukakua, uz kvotu 2.41, druga dosuđeni i realizirani penal uz koeficijent 3.60, a treća da će prvo poluvrijeme biti neriješeno, za što možete uloviti kvotu 2.00, koja je izgledna.

Sve u svemu, radi se o vrlo zanimljivom dvoboju koji bi trebao biti čvrst i neizvjestan, s Belgijom kao laganim favoritom…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.70

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.77

Belgija ide dalje

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top