Francuska vs. Švicarska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
D D W W W
  • Bucharest National Arena
  • Početak: 28. lipanj 21:00
Forma:
W L D W W
DOMAĆIN 1.52
Remi 3.96
GOST 6.85
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao jedan od glavnih favorita za osvajanje Eura, Francuska je očekivano prošla neokrznuta kroz grupnu fazu, osvojivši prvo mjesto u najjačoj skupini na turniru, s Njemačkom, Mađarskom i Portugalom kao protivnicima.

No, skupocjena momčad izbornika Didiera Deschampsa zapravo nije oduševila svojom igrom i pokazalo se da nije nedodirljiva, pogotovo u dvoboju s Mađarskom u Budimpešti, u kojem je teškom mukom izborila bod i tako zakomplicirala svoj put prema osmini finala.

Svejedno, poznavajući Francuze, najbolje od njih tek dolazi, sada kada počinje ozbiljan dio Europskog prvenstva.

Prvi protivnik na putu prema naslovu prvaka bit će im Švicarska, u dvoboju u kojem je svima jasno tko je favorit za prolazak dalje.

Francuski navijači mogu biti zadovoljni kako se u momčad uklopio povratnik Karim Benzema, strijelac dva pogotka protiv Portugala, koji je brzo pronašao zajednički jezik s Paulom Pogbom i Kylianom Mbappéom. Ovaj moćni trojac se odlično nadopunjava na travnjaku.

Deschamps ima ponešto problema u obrani, prije svega s ozlijeđenima Digneom i Hernandezom, dok mu je u ofenzivi otpao Ousmane Dembele, no na raspolaganju mu je dovoljno moćnih nogometaša koji bi trebali bez problema izgurati ovu utakmicu, kao i ostatak nokaut faze.

A Švicarci su poznati kao reprezentacija koja uvijek prođe grupni dio turnira pa ispadne već na otvaranju nokaut faze.

Izbornik Vladimir Petković i njegovi nogometaši pokušat će to promijeniti na ovom turniru, no gotovo da nisu mogli izvući težeg protivnika.

Uvjerljiv 3:0 poraz od Italije pokazuje da Švicarska ipak nema ono što je potrebno za parirati najboljim reprezentacijama Europe, no utakmice na ispadanje nikad ne idu potpuno glatko.

Xherdan Shaqiri raspucao se u ključnoj utakmici protiv Turske, kao i Haris Seferović, dok odličnu formu tijekom turnira pokazuje i Breel Emobolo. To su igrači koji moraju nešto napraviti na terenu, ako Švicarci žele prirediti senzaciju.

Nema sumnje, pred Švicarcima je ogroman izazov koji neće biti lako preskočiti, protiv momčadi koja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ne samo što je bila nedodirljiva kroz utakmice na ispadanje, već si nije priuštila čak niti produžetke na putu do titule. Isto planira ponoviti i ovog ponedjeljka u Bukureštu…

Prethodni dvoboji:
19.06.16 Švicarska0:0Francuska EP
20.06.14 Švicarska2:5Francuska SP
13.06.06 Francuska0:0Švicarska SP
08.10.05 Švicarska1:1Francuska SPK
26.03.05 Francuska0:0Švicarska SPK

Izostanci i ozljede:

Francuska: Ousmane Dembele (ozljeda bedra), Lucas Digne (ozljeda mišića), Lucas Hernandez (ozljeda koljena).

Švicarska: nema značajnih izostanaka.

Francuska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Francuska nogometna reprezentacija ima sve potrebno za uspjeh na ovom Europskom prvenstvu, jer igra čvrsto kao i u prošlosti, a još je pojačana u odnosu na posljednja dva velika turnira na kojima je dogurala sve do finala.

Baš zbog toga vjerujemo da ne treba previše komplicirati u ovoj utakmici pa nam je glavna preporuka igra na pobjedu Francuske u regularnom vremenu, na što možete dobiti koeficijent 1.52 u kladionici 22bet.

Ključan čovjek na travnjaku ponovo bi mogao biti Karim Benzema. Pokazalo se u prethodnim utakmicama da suigrači upravo njega najčešće guraju u prilike za pogodak, a izvodi i kaznene udarce pa kvota 2.10 da će zabiti Švicarcima djeluje obećavajuće.

Od ostalih oklada, svakako će mnogi pokušati podebljati kvotu na trijumf Francuza igranjem poluvrijeme/kraj 1/1, odnosno da će Deschampsova ekipa sve riješiti već u prvih 45 minuta i zatim posao mirno privesti kraju, uz kvotu čak 2.21, što je iznimno privlačno.

Za kraj, nakon onog festivala penala u prethodnoj utakmici protiv Portugala, oklada da će kazneni udarac biti dosuđen i realiziran, uz kvotu 3.60, također ne izgleda neostvariva…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.52

Pobjeda Francuske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.10

Benzema daje gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top