Hrvatska vs. Španjolska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W D L L D
  • Parken Stadium
  • Početak: 28. lipanj 18:00
Forma:
W D D W D
Hrvatska
Oba daju gol: Da2.14
Španjolska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Aktualni svjetski viceprvaci protiv dvostrukih prvaka Europe. Utakmica Hrvatske i Španjolske ovog ponedjeljka u Kopenhagenu bez ikakve je sumnje jedna od najzanimljivijih u osmini finala Europskog prvenstva.

Za hrvatske navijače bit će to još jedan poseban nogometni dan, pun uzbuđenja i neizvjesnosti. Nakon neuvjerljivog otvaranja turnira i dobrog nastupa protiv Škotske, izbornik Zlatko Dalić i njegovi igrači imaju priliku dokazati svoju vrijednost protiv izuzetno snažnog protivnika, no neće biti nimalo lako.

Hrvatska ima različita iskustva u dvobojima sa Španjolcima. Najteži poraz u povijesti naše reprezentacije, 6:0 u Elcheu u Ligi nacija, dogodio se upravo protiv njih prije tri godine. No, u puno važnijoj utakmici, na prethodnom Euru naši su trijumfirali 2:1 u grupnoj fazi, najavivši time velike stvari, koje su se doduše dogodile tek dvije godine kasnije u Rusiji.

Igra naše reprezentacije ponovo će se vrtjeti oko Luke Modrića koji je briljantnim golom poveo svoju momčad prema pobjedi u Glasgowu prošlog utorka, a pomoć u sredini terena trebali bi mu dati Mateo Kovačić i Marcelo Brozović, protiv jedne od veznih linija kojoj je najteže uzeti loptu iz nogu.

Naravno, od Ivana Perišića se kao i obično očekivalo da svojim golovima spašava stvar, ali je pozitivan na koronavirus pa je na Daliću da mu potraži zamjenu u Rebiću ili Kramariću. Nikola Vlašić koji se vratio u udarnu momčad trebao bi također dobiti priliku pokazati se i u ovoj utakmici.

A Španjolci dolaze u Kopenhagen na krilima uvjerljive 5:0 pobjede protiv Slovačke, puni samopouzdanja i vjere u svoje mogućnosti.

Povratak kapetana Sergija Busquetsa u momčad puno znači izborniku Luisu Enriqueu, nakon što su bez njega izgledali bezidejno i izgubljeno u prve dvije utakmice, u kojima su remizirali sa Švedskom i Poljskom.

Španjolci na turniru imaju posjed lopte 68% i primili su samo jedan pogodak koji im je zabio najbolji napadač svijeta, Robert Lewandowski. Svakako valja izdvojiti Jordija Albu koji odlično igra na poziciji lijevog beka, ali i Gerarda Morena koji je zaista snažan i inteligentan napadač.

Nemoguće je znati tko će zapravo igrati protiv Hrvatske, jer Enrique stalno nešto mijenja, no znamo da će momčad biti moćna i online kladionice vide Španjolsku kao apsolutnog favorita u ovom dvoboju.

No, bezbroj smo puta naučili da je potpuno suludo otpisati našu reprezentaciju u važnim utakmicama, jer ima dokazani pobjednički mentalitet i kad je najvažnije daje više na terenu nego što objektivno može. Zbog toga nas vrlo vjerojatno čeka uzbudljivih 90, a možda i 120 minuta na Parken stadionu…

Prethodni dvoboji:
15.11.18 Hrvatska3:2Španjolska ULN
11.09.18 Španjolska6:0Hrvatska ULN
21.06.16 Hrvatska2:1Španjolska EP
18.06.12 Hrvatska0:1Španjolska EP
07.06.06 Hrvatska1:2Španjolska PRI

Izostanci i ozljede:

Hrvatska: Dejan Lovren (suspenzija), Ivan Perišić (bolest).

Španjolska: nema značajnih izostanaka.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zaboravite sve što se događalo na ovom Europskom prvenstvu i u prethodnim dvobojima ove dvije nogometne reprezentacije!

Ovo je utakmica u kojoj sve kreće od nule i tako treba pristupiti klađenju ovog ponedjeljka. Vjerujemo da će Španjolska biti ta koja će diktirati tempo igre, ali i Hrvatska će imati svoje prilike, koje je uostalom imala čak i u onoj neslavnoj 0:6 utakmici u Ligi nacija.

Zbog toga naš prvi izbor oklade u ovom susretu je oba tima daju gol, na što možete uloviti primamljivu kvotu 2.14, što se definitivno isplati odigrati.

Hrvatska je zaista podcijenjena pa Rabona nudi dobar koeficijent već na jedan gol naše reprezentacije, čak 1.70, što je također zanimljivo, a naš drugi izbor u ovoj utakmici je oklada da će prvo poluvrijeme biti neriješeno, uz kvotu 2.15 koja djeluje vrlo realno.

Od ostalih opcija spomenimo još da je na gol Luke Modrića kvota čak 9.00, a naš je možda i najizgledniji strijelac, dok ćete dobiti 2.55 ako poentira Gerard Moreno.

Za kraj, naglasimo da je riječ o utakmici kao stvorenoj za klađenje uživo, s dodatnim primamljivim okladama koje će se pojavljivati već tijekom prvog poluvremena, kad postane jasno u kojem smjeru ide ovaj okršaj…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.14

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.15

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top