Nizozemska vs. Češka – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W W W W D
  • Puskás Aréna
  • Početak: 27. lipanj 18:00
Forma:
L D W W L
DOMAĆIN 1.69
Remi 3.78
GOST 5.05
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nizozemska se napokon vratila na veliku scenu. Nakon dva prvenstva u nizu na koja se nije uspjela čak niti kvalificirati, talentirana nogometna nacija ponovo blista ovog ljeta na Europskom prvenstvu i s mnogo ambicija započinje nokaut fazu turnira.

Izbornik Frank de Boer može biti zadovoljan kako je prošao prvi dio natjecanja. Tri čiste pobjede protiv Ukrajine, Austrije i Sjeverne Makedonije pokazale su da narančasti imaju igru s kojom mogu parirati europskim reprezentativnim rivalima, a nagrada za prvo mjesto u grupi C sasvim je solidan ždrijeb u nastavku turnira, s Češkom kao protivnikom u osmini finala.

Nizozemci su dosadašnji dio turnira igrali u svom Amsterdamu, a ove nedjelje po prvi put će nastupiti na neutralnom terenu, u Budimpešti, no svejedno ostaju u čvrstoj ulozi favorita.

Iako bez ozlijeđenih Virgila van Dijka i Donnyja van den Beeka, narančasti zasad izgledaju solidno u svim aspektima igre, a problematično je bilo tek drugo poluvrijeme protiv Ukrajinaca, u kojem su umalo prokockali vodstvo 2:0.

Ključnu ulogu u igri reprezentacije nastavlja imati Georginio Wijnaldum, novi veznjak PSG-a koji je već utrpao tri gola na turniru, a jednako važnu ulogu ima i u defenzivi. Memphis Depay također je zadužen za golove, dok je ugodno iznenađenje i branič Denzel Dumfries koji je dolazio iz drugog plana i dvaput poentirao.

Dakle, Nizozemska je opasna u svim linijama, no Česi su pokazali da mogu pomrsiti račune favoritima. Patrik Šik je igrač koji je zabio sve njihove golove u dosadašnjem dijelu turnira, uključujući i onaj ključni, s gotovo pola igrališta protiv Škotske koji je ovu reprezentaciju odveo u osminu finala.

Izbornik Jaroslav Šilhavy uspio je stvoriti čvrsti kolektiv s kojim nikome nije lako igrati, u stilu Slavije Prag, najugodnijeg iznenađenja Europske lige prošle sezone. Mnogo je igrača na popisu upravo iz tog kluba, koji su pokazali da se ne boje igrati protiv renomiranih protivnika i pokazati se na velikoj sceni.

U svakom slučaju, riječ je o zanimljivoj utakmici dvije nacije koje se već mogu pohvaliti osvajanjem europske titule, s Česima kao finalistima posljednji put 1996. godine. Ovaj put pobjednik ide u četvrtfinalu na boljeg iz dvoboja Walesa i Danske pa zasigurno može barem do polufinala, što ulog u ovom okršaju još dodatno povećava…

Prethodni dvoboji:
13.10.15 Nizozemska2:3Češka EPK
09.09.14 Češka2:1Nizozemska EPK
08.10.05 Češka0:2Nizozemska SPK
08.09.04 Nizozemska2:0Češka SPK
19.06.04 Nizozemska2:3Češka EP

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Luc de Jong (ozljeda koljena), Virgil van Dijk (ozljeda koljena), Donny van den Beek (ozljeda mišića).

Češka: Jan Boril (suspenzija).

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nizozemska već dugo nije ništa napravila na velikoj sceni, a tri pobjede u nizu na ovom Euru bit će uzaludne ako ne svlada Češku i ode barem u četvrtfinale.

Iako su se Česi dosad pokazali kao rastrčan, lukav i neugodan protivnik, vjerujemo da će kvaliteta ovaj put presuditi i da će Nizozemska biti ta koja će proći dalje. Zato nam je prvi izbor oklada na pobjedu Nizozemske u regularnom vremenu utakmice, uz kvotu 1.69 u kladionici 22bet.

Smatramo i da je Memphis Depay ušao u željenu formu nakon utakmice protiv Sjeverne Makedonije i da će igrati važnu ulogu i ovaj put. Da će zabiti pogodak koeficijent je 2.03, što djeluje obećavajuće.

Ne smijemo na ovoj utakmici zaboraviti ni klađenje uživo, kao uostalom ni na ostalim dvobojima osmine finala. Nema sumnje, već u prvom poluvremenu pojavit će se neke sasvim nove opcije za dobitak, koje u ovom trenutku nisu uočljive pa ih svakako treba zgrabiti, zbog čega preporučujemo praćenje dvoboja uz otvorenu omiljenu online kladionicu na mobitelu ili laptopu, kako biste mogli u ključnom trenutku brzo reagirati…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.69

Pobjeda Nizozemske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.03

Depay zabija gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top