Italija vs. Austrija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W W W W W
  • Wembley Stadium
  • Početak: 26. lipanj 21:00
Forma:
W L W D L
DOMAĆIN 1.50
Remi 3.96
GOST 7.20
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanska nogometna reprezentacija proživljava jedno od svojih najboljih razdoblja u posljednjih 15 godina. Ima čak 11 uzastopnih pobjeda uz nevjerojatnu gol razliku 32-0, što dovoljno govori o formi u kojoj se trenutno nalazi, uoči nokaut faze Europskog prvenstva.

Znamo da su se “Azzuri” u prošlosti znali provlačiti kroz grupnu fazu pa rasti u nastavku turnira, no ovaj put to nije slučaj. Izbornik Roberto Mancini naredio je maksimalan angažman u svakoj utakmici, što je rezultiralo s tri impresivne pobjede.

Fizički i kondicijski Talijani izgledaju fantastično na travnjaku i nitko im već dugo nije mogao parirati. Sada će na Wembleyju to pokušati Austrijanci, no to neće biti nimalo jednostavno.

Mancini će se uzdati u svoju čvrstu obranu predvođenu Leonardom Bonuccijem te iznimnu pokretljivu veznu liniju koja će raditi za Ciru Immobilea, napadača koji bi lako mogao zablistati ove subote na Wembleyju.

Mnogo je opasnih oružja u ovoj talijanskoj reprezentaciji, i to među igračima koji nisu na glasu kao najbolji na svijetu. Svakako treba izdvojiti mladog Manuela Locatellija koji je već zablistao protiv Švicarske, a Domenico Berardi i Lorenzo Insigne odlično su uigrani s ostatkom momčadi i predstavljaju prijetnju svakome.

Dakle, Austrijanci su pred velikim izazovom, ali momčad koju uspješno vodi izbornik Franco Foda pokazala je da može iznenaditi kada je u ulozi autsajdera.

Mnogi su smatrali kako Ukrajina ima bolju igru uoči završnog obračuna skupine C, no na kraju je gol Christopha Baumgartnera presudio i odveo Austrijance na Wembley.

Kao i obično, ponajviše će se uzdati u svog kapetana i najboljeg igrača Davida Alabu, koji će iz pozadine dirigirati igrom svoje momčadi, dok će Marcel Sabitzer i problematični Marko Arnautović biti zaduženi napraviti pomutnju pred talijanskim golom.

Nema sumnje, Austrija može reći da je već postigla svoj cilj na ovom Euru, plasmanom u drugi krug natjecanja, no pobijediti jednu od najmoćnijih reprezentacija današnjice bio bi uspjeh za pamćenje, pa igračima sigurno neće nedostajati motiva u Londonu.

No, ipak će se na kraju puno toga pitati Talijane, koji namjeravaju na Wembleyju igrati i finale za dva tjedna, a utakmicu s Austrijom vide kao tek jednu od prepreka na putu prema prvom osvojenom trofeju u posljednjem desetljeću i pol…

Prethodni dvoboji:
20.08.08 Austrija2:2Italija PRI
23.06.98 Italija2:1Austrija SP
09.06.90 Italija1:0Austrija SP
18.06.78 Italija1:0Austrija SP
20.11.71 Italija2:2Austrija EPK

Izostanci i ozljede:

Italija: Alessandro Florenzi (ozljeda lista), Giorgio Chiellini (ozljeda mišića).

Austrija: Valentino Lazaro (ozljeda mišića).

Austrija ne zabija pogodak

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Već više od godinu dana Italija je najzahvalnija reprezentacija za nogometno klađenje. Bilo da odigrate na pobjedu ili da protivnik neće zabiti, sve se ostvarivalo, a često i hendikep.

Uvjereni smo da će se to nastaviti i ove subote, jer već dugo nismo vidjeli neku reprezentaciju s tako dobro posloženom igrom i ogromnim fizičkim kapacitetima igrača. Zato nam glavna oklada mora biti pobjeda Italije, na koju možete dobiti koeficijent 1.50 u kladionici 22bet.

Također vjerujemo da će ovo biti susret u kojem će ponovo Ciro Immobile doći na svoje. Riječ je izuzetno vještom napadaču koji već godinama igra sjajno u dresu Lazija, a sada je i vođa talijanske reprezentacije. Kvota 2.10 da će zabiti pogodak u bilo kojem trenutku utakmice djeluje obećavajuće.

Od ostalog, naravno da valja izdvojiti okladu da Austrija neće postići pogodak, uz koeficijent 1.75, a tu je i kvota 3.5 da će penal biti dosuđen i realiziran, što nije nemoguć scenarij i utakmici visokih uloga, s jednom dominantnom reprezentacijom na travnjaku…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.50

Pobjeda Italije

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.10

Gol Immobilea

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top