Spezia vs. Juventus – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W L L D W
  • Stadio Alberto Picco
  • Početak: 22. rujan 18:30
Forma:
D W L L D
Spezia
Oba daju gol: Ne1.96
Juventus
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon deset godina suverenog vladanja Serijom A, Juventus se na početku nove sezone nalazi – u zoni ispadanja! Da, pomalo nevjerojatno izgleda ljestvica talijanskog prvenstva, uoči gostovanja Stare Dame u La Speziji, kod ambicioznog malog kluba koji je prošle sezone ušao u elitni rang i zatim uspješno obranio svoje mjesto među elitom.

Činilo se da je Andrea Pirlo problem na klupi torinskog kluba, kada je prošlog proljeća jedva izborio nastup u Ligi prvaka, no Juventus je uspio pod Massimilianom Allegrijem još više potonuti ovog ljeta.

Sve je krenulo remijem kod kuće protiv Udinesea, a nastavilo se neočekivanim porazima od Empolija i Napolija. Derbi ove nedjelje s Milanom nije donio ništa više od osvojenog boda za Juventus, koji se sada mora vaditi u gostima kod Spezije.

Zna se da klub ima određenih financijskih problema i da je ostao bez Cristiana Ronalda, no još uvijek ima jednu od najkvalitetnijih momčadi u Italiji. U napadu su Alvaro Morata i Paulo Dybala, a svoju priliku dobiva i talijanski junak Eura, Federico Chiesa.

Momčad je uoči sezone pojačana mladim talentiranim veznjakom Manuelom Locatellijem, a obranu i dalje čini legendarni dvojac, Giorgio Chiellini i Leonardo Bonucci, no sve to zasad nije dovoljno da bi crno-bijeli počeli pobjeđivati.

Jedan od problema svakako je golman Wojciech Szczesny, koji je nesiguran i Juventus se davno trebao pobrinuti za boljeg čovjeka među vratnicama. Ipak, nije Poljak jedini krivac za neuspjehe, jer se nesigurnost uvukla u kompletnu momčad, kojoj treba jedan dobar rezultat kako bi se trgnula i krenula u pravom smjeru.

A Spezia koja je većinu svoje povijesti provela u četvrtoj i trećoj talijanskoj ligi, definitivno proživljava svoje najbolje klupske dane. Bivši nogometaš Thiago Motta zasad uspješno vodi momčad, koja nije među glavnim kandidatima za ispadanje iz lige, iako će se vrlo vjerojatno kroz sezonu boriti za opstanak.

U momčadi nema velikih zvijezda, već se igra prije svega kolektivno, s posebnim naglaskom na kontre. Možemo izdvojiti tek kapetana Gulija Maggiorea, veznjaka koji dirigira igrom domaćina, a tu je još talentirani Eddie Salcedo, zadužen za golove u ofenzivi.

Nema sumnje, Spezia će biti motivirana iznenaditi ranjeni Juventus, no kvaliteta u potpunosti ostaje na strani gostiju, koji će se pokušati bolje posložiti na travnjaku nego u prethodnim utakmicama i ostvariti prvu pobjedu ove sezone u Seriji A…

Prethodni dvoboji:
02.03.21 Juventus3:0Spezia SA
01.11.20 Spezia1:4Juventus SA
10.06.07 Juventus2:3Spezia SB
27.01.07 Spezia1:1Juventus SB

Izostanci i ozljede:

Spezia: Agudelo K. (ozljeda stopala), Colley E. (ozljeda mišića).

Juventus: Arthur (ozljeda mišića), Kaio Jorge (ozljeda mišića), Nicolussi Caviglia H. (ozljeda koljena).

Spezia ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč katastrofalnom startu sezone, Juventus je u očima online kladionica ogroman favorit u ovoj utakmici, do te mjere da se ne isplati igrati na čistu pobjedu gostiju.

Mi vjerujemo da nas čeka čvrsti okršaj u kojem će se Spezia pokušati defanzivno dobro organizirati i što duže odolijevati napadima gostiju. Baš zbog toga naša prva preporuka za ovaj dvoboj je oklada da oba tima NE daju gol, uz primamljivi koeficijent 1.96, što znači da će barem jedna momčad u 90 minuta ostati bez postignutog gola, a možda i obje.

Također smatramo da se dvoboj neće pretvoriti u potpunu golijadu i kao svoj drugi izbor izdvajamo okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, uz kvotu 1.62.

Od ostalog, izglednim se čini pogodak Federica Chiese, čak i ako uđe s klupe, za što možete dobiti koeficijent 2.10, dok dosuđen i realizirani penal ide uz kvotu čak 2.88.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo koje bi moglo biti zanimljivo u ovoj utakmici, pogotovo u posljednjih 20 minuta, kada bi lako mogao pasti još jedan pogodak, na što bi kod Betfaira lako mogli uloviti koeficijent 2.00 ili čak i viši…

Spezia - Juventus Koeficijenti

22bet

1.96

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.62

Manje od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top