Cadiz vs. Barcelona – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W L L D D
  • Estadio Nuevo Mirandilla
  • Početak: 23. rujan 22:00
Forma:
D L W D W
Cadiz
Manje od 3.5 gola1.54
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prošlo je gotovo mjesec dana otkad je Barcelona upisala svoju posljednju pobjedu, kod kuće protiv Getafea u španjolskoj La Ligi. Što zbog odgoda, što zbog loše forme, katalonski klub u međuvremenu je potonuo na ljestvici i ovog četvrtka na gostovanju u Cadizu tražit će prekid svoje crne serije.

Barca zaista ne izgleda impresivno na početku sezone, što je potvrdio i uvjerljivi 3:0 poraz na domaćem terenu od Bayerna, u derbiju Lige prvaka. Kriza koja trenutno trese momčad nekoć je bila nezamisliva, no financijski problemi koji su rezultirali odlaskom Luisa Suareza, Lionela Messija i Antoinea Griezmanna učinili su svoje.

Trener Ronald Koeman nadao se da će lošim rezultatima doći kraj u ponedjeljak protiv Granade, no gosti su vodili cijelu utakmicu, da bi Barcelona u 90. minuti golom Ronalda Arauja jedva spasila bod.

Ne samo što fali kvalitete ovoj katalonskoj momčadi, već nema sreće ni s ozljedama. Prethodnih tjedana mnogo obrambenih igrača bilo je nespremno, a sada kad su se oporavili, problemi su se javili u ofenzivi. Martin Braithwaite ozlijedio je koljeno, Ousmane Dembele i Kun Aguero već dugo su izvan stroja, a Koeman kod Cadiza neće moći računati i na mladog Pedrija, jednog od ključnih igrača u veznoj liniji.

Puno će toga za Barcu ovisiti o učinku Memphisa Depaya, jedinog pravog pojačanja ovog ljeta, koji redovito trpa golove i može biti čovjek odluke u svakoj utakmici.

A nakon sezone u kojoj nije imao nikakvih problema izboriti opstanak, Cadiz pokušava još jednom ostati u elitnom razredu španjolskog nogometa, s trenerom Álvarom na čelu momčadi. Nema sumnje, Barcelona bi na tom putu bila skalp koji bi digao moral igrača i navijača.

Riječ je o još jednom malom klubu koji prkosi bogatima, s nekoliko uglednih imena u svom sastavu. Prije svega tu je Álvaro Negredo, iskusni 36-godišnji napadač koji je u karijeri igrao za mnoge jake klubove, a u dresu Cadiza još uvijek zabija golove.

Kapetan José Mari obavlja važan dio posla u sredini terena, a opasnost predstavlja i Álex Fernández, 28-godišnji španjolski ofenzivni veznjak koji zna kako se ubaciti pred gol i poentirati.

Rezultati Cadiza na otvaranju sezone nisu bili impresivni, no posljednja pobjeda u gostima kod Celte pokazuje da je riječ o momčadi koju se ne smije podcjenjivati. U svakom slučaju, pred Barcom je mnogo posla, a trijumf sigurno neće doći sam od sebe…

Prethodni dvoboji:
21.02.21 Barcelona1:1Cadiz LL
05.12.20 Cadiz2:1Barcelona LL
29.04.06 Barcelona1:0Cadiz LL
17.12.05 Cadiz1:3Barcelona LL
09.05.93 Barcelona4:1Cadiz LL

Izostanci i ozljede:

Cadiz: Akapo C. (ozljeda mišića), Garrido J. A. (ozljeda tetive), Jose Mari (ozljeda mišića), Perea A. (ozljeda koljena).

Barcelona: Aguero S. (ozljeda lista), Braithwaite M. (ozljeda koljena), Dembele O. (ozljeda koljena), Pedri (ozljeda mišića), Wague M. (ozljeda tetive).

Barcelona zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ponekad nas kladionice zaista iznenade postavljanjem svojih koeficijenata. U utorak na Atletico u gostima, kod uzdrmanog Getafea ponudile su pristojnu kvotu na dvojku, dok je očajno niska na Barcelonu kod Cadiza, unatoč svim problemima katalonskog kluba.

No, postoje neke druge opcije vrijedne igre. Prije svega na zbroj golova, jer ne vjerujemo da se ovaj susret može pretvoriti u golijadu. Zato je naš prvi izbor oklada na manje od 3.5 gola, uz koeficijent 1.54, što djeluje itekako realno, kad uzme u obzir formu obje ekipe.

U istom stilu, nastavljamo i s našom drugom preporukom. Vjerujemo da će se domaćin postaviti defenzivno, a u takvom odnosu snaga preporučujemo okladu da oba tima NEĆE zabiti, uz kvotu 2.08, što znači da će barem jedna momčad na kraju utakmice ostati na nuli.

Također zanimljivo djeluje i oklada 1.58 da će Cadiz u najgorem slučaju izgubiti s ne više od jedan razlike, a ako se želite kladiti na strijelca, najbolji izbor svakako je Memphis Depay, uz kvotu 1.91.

Za kraj, spomenimo i mogućnost klađenja poluvrijeme/kraj, u slučaju da favorizirate Barcelonu. Opcije 2/2 i X/2 su najizglednije i tu treba tražiti priliku podebljati koeficijent na pobjedu gostiju…

Cadiz - Barcelona Koeficijenti

22bet

1.54

Manje od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.08

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top