Chelsea vs. Manchester City – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D W W W D
  • Stamford Bridge
  • Početak: 25. rujan 13:30
Forma:
W D W W W
Chelsea
Manje od 2.5 gola1.74
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Chelsea nastavlja svoj žestoki početak prvenstva u Premiershipu. Nakon što se već uspješno obračunao s Arsenalom i Tottenhamom, a remizirao s Liverpoolom, ove subote odmjerit će snage i s Manchester Cityjem na Stamford Bridgeu, nakon čega ga čeka puno lakši raspored utakmica u nastavku sezone.

Situacija u svlačionici momčadi iz Londona prilično je idilična. Otkad je klupu preuzeo Thomas Tuchel, klub se preporodio i osvojio Ligu prvaka, a ovog ljeta igra odlično i ozbiljan je kandidat za povratak na tron i u engleskom prvenstvu.

Iako nije imao lagan raspored, Chelsea od početka sezone nije povukao niti jedan krivi korak, a jedino se na gostovanju na Anfieldu s igračem manje morao zadovoljiti osvojenim jednim bodom.

Razlog skoka u kvaliteti svakako je dolazak moćnog belgijskog napadača Romelua Lukakua, čiji golovi rade razliku na travnjaku, a odlična je vijest uspon forme Matea Kovačića, koji posljednjih tjedana igra možda i svoj najbolji nogomet u karijeri.

Chelsea je dobro posložen na svim dijelovima travnjaka, ozljede ga pretjerano muče i pun je samopouzdanja, zbog čega s mnogo optimizma dočekuje ovu utakmicu.

S druge strane, bit će to veliki izazov za Pepa Guardiolu i njegovu družinu, koja nije otvorila sezonu u svom stilu. Porazi od Leicestera u Community Shieldu i Tottenhama na otvaranju Premiershipa pokazali su da nešto ne štima, a remi prošlog vikenda protiv Southamptona kod kuće to je samo potvrdio.

Ipak, dobra je vijest za goste da se Kevin de Bruyne napokon oporavio od ozljede, a u momčad se vraća i Phil Foden, pa možemo očekivati iskorak u pravom smjeru nebesko plavih, koji brane naslov prvaka u Engleskoj.

A da ne bi u potpunosti izgubio priključak za vodećima, Manchester City mora pod svaku cijenu izbjeći poraz na Stamford Bridgeu. To zapravo neće biti jednostavno, jer Chelsea djeluje kao sjajno uigrani stroj, koji melje protivnika na svim dijelovima terena te na kraju uspješno kažnjava i najmanju pogrešku.

U svakom slučaju, možemo očekivati čvrstu utakmicu, jer ulog je velik, u kojoj zapravo ni jedni ni drugi ne bi bili razočarani remijem, ali čim se ukaže prilika zabiti pogodak, objeručke će je prihvatiti…

Prethodni dvoboji:
29.05.21 Manchester City0:1Chelsea LP
08.05.21 Manchester City1:2Chelsea PL
17.04.21 Chelsea1:0Manchester City FA
03.01.21 Chelsea1:3Manchester City PL
25.06.20 Chelsea2:1Manchester City PL

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Mendy E. (ozljeda kuka), Pulisic C. (ozljeda gležnja).

Manchester C.: Laporte A. (ozljeda prepona), Mendy B. (suspenzija), Stones J. (ozljeda mišića).

Chelsea prvak Premiershipa

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Derbi engleskog prvenstva online kladionice ocijenile su kao potpuno ravnopravan i ponudile gotovo identične koeficijente na oba suparnika.

Nama je pak najzanimljivija opcija klađenje na zbroj golova. Prošle sezone mnogi su dvoboji bogatih klubova u Premiershipu završili rezultatom 0:0, a iako to ne mora biti ovaj put slučaj, naša glavna preporuka svejedno je za ovaj dvoboj manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.74.

Također vjerujemo da je domaćin u ovom trenutku ipak u boljoj formi i da može uspješno kontrolirati tijek događaja na travnjaku. Zato je naš drugi izbor dvoznak na Chelsea 1X, uz kvotu 1.50.

Izdvojit ćemo još tri zanimljive oklade, koje će mnogi poželjeti odigrati. Prva je naravno gol Romelua Lukakua, uz koeficijent 2.30, najizglednijeg strijelca na ovoj utakmici. Druga je dosuđeni penal, za koji ćete dobiti kvotu 2.74, čak i ako ne bude uspješno realiziran.

A ako želite loviti veliki koeficijent, onda je kombinacijska oklada na pobjedu Chelseaja uz manje od 2.5 gola opcija koju treba uzeti u obzir, zbog kvote 5.30, no treba biti oprezan, jer Guardiolu nije jednostavno taktički u potpunosti nadmudriti kroz svih 90 minuta utakmice…

Chelsea - Manchester C. Koeficijenti

22bet

1.74

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.50

Chelsea 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top