Getafe vs. Atletico – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
L L L L L
  • Coliseum Alfonso Perez
  • Početak: 21. rujan 19:30
Forma:
D D W D W
DOMAĆIN 5.75
Remi 3.38
GOST 1.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolci su ovog tjedna odlučili iskoristiti izostanak europskih natjecanja, kako bi La Liga odradila dodatno kolo i tako nadoknadila kasni početak prvenstva. A uzbuđenja započinju okršajem u Getafeu, gdje domaćin dočekuje Atletico Madrid, aktualnog nacionalnog prvaka.

Za Getafe je ova sezona započela katastrofalno. Klub koji se prije samo dvije godine borio za plasman u Ligu prvaka sada drži čvrsto posljednje mjesto na ljestvici, s pet poraza u nizu.

Ekipa je u toliko lošoj formi da ne može zabiti gol niti iz penala, a kriza je kulminirala visokim 3:0 porazom od Rayo Vallecana, zbog čega su dani na klupi treneru Míchelu definitivno obrojani.

Doduše, Getafe u svojim redovima ima nekoliko uglednih nogometaša, prije svega Sandra, bivšeg nogometaša Barcelone, koji je zasad strijelac jedinog pogotka ove momčadi u La Ligi. Tu je i ugledni veznjak Vitolo, čija karijera nije otišla u pravom smjeru, dok u obrani igraju svima poznati braniči Chema Rodríguez i Stefan Mitrović.

Međutim, momčad jednostavno ne pronalazi rješenja na otvaranju nove sezone španjolskog prvenstva i sada se mora vaditi protiv jednog od favorita za osvajanje naslova, što zvuči kao nemoguća misija.

Ipak, Atletico je u prethodnom tjednu pokazao da nije na svom vrhuncu. U dvije utakmice, protiv Porta i Athletica nije uspio postići niti jedan pogodak i morao se zadovoljiti po jednim osvojenim bodom.

Diego Simeone voli čvrsti nogomet u kojem nema puno prostora na travnjaku, ali 0:0 sigurno nije rezultat kojeg bi potpisao prije ijedne utakmice. Pogotovo kad u svojim redovima ima napadača poput Luisa Suareza, kojem je ovog ljeta pridodao povratnika Antoinea Griezmanna.

S obzirom na krizu Barcelone i ranjivost Reala, Atletico je itekako u igri za naslov prvaka, čak i kad se muči, no mora početi pobjeđivati, pogotovo kad znamo da je uz Griezmanna u klub stigao i Rodrigo de Paul iz Serie A, a okosnica prošlogodišnje šampionske momčadi ostala je ista pa Simeone nema izgovora za neuspjeh.

Sve u svemu, ovaj dvoboj bit će nam najbolji pokazatelj juri li Getafe nezadrživo u drugu ligu. Pokazat će nam i ima li Atletico ono potrebno kako bi obranio naslov, što mu je posljednji put uspjelo davne 1951. godine

Prethodni dvoboji:
13.03.21 Getafe0:0Atletico Madrid LL
30.12.20 Atletico Madrid1:0Getafe LL
16.07.20 Getafe0:2Atletico Madrid LL
18.08.19 Atletico Madrid1:0Getafe LL
26.01.19 Atletico Madrid2:0Getafe LL

Izostanci i ozljede:

Getafe: Arambarri M. (ozljeda mišića).

Atletico: Koke (ozljeda mišića), Lemar T. (ozljeda mišića).

Atletico prvak Španjolske

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako nema niti jedan osvojeni bod ove sezone, Getafe nije momčad koju se isplati podcjenjivati, jer nije rijetkost da se takva momčad trgne protiv jednog od najjačih protivnika u ligi.

Zato su online kladionice ponudile pristojan koeficijent na trijumf gostiju. Opreza u nogometu nikad dosta, ali vjerujemo da Getafe ni kvalitetom ni psihom nije na potrebnom nivou da bi ovog utorka iznenadio aktualnog prvaka, zbog čega je naš prvi izbor ipak oklada na čistu pobjedu Atletica, uz koeficijent 1.70.

Također, vjerujemo da je ovo utakmica u kojoj će Antoine Griezmann po prvi put zablistati otkad se vratio u Atletico. Zbog toga je naša druga preporuka oklada na gol Griezmanna, uz primamljivi koeficijent 3.24 kojeg nudi kladionica 22bet.

Od ostalog, svakako se zanimljivom čini opcija klađenja da će Atletico zabiti više od 1.5 gola, koju nudi Rabona, uz koeficijent čak 2.10, a naravno da će neki poželjeti odigrati i na pobjedu od dva ili više razlike gostiju, za što možete dobiti kvotu 3.30.

Za kraj, spomenimo i kombiniranu okladu, pobjeda Atletica uz zbroj golova veći od 1.5, za što možete uloviti koeficijent 2.43, a čini se kao izuzetno izgledna opcija…

Getafe - Atletico Koeficijenti

22bet

1.70

Pobjeda Atletica

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

3.24

Gol Griezmanna

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top