Španjolska vs. Francuska – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
W W W L D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 10. listopad 20:45
Forma:
W W D D D
DOMAĆIN 3.03
Remi 3.19
GOST 2.44
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Vrijeme je da saznamo ime drugog osvajača Lige nacija u njezinoj povijesti. Nakon što je Portugal otišao do kraja tijekom prvog izdanja novog Uefinog natjecanja, ove nedjelje u Milanu reprezentacije Španjolske i Francuske odlučit će tko će naslijediti Ronalda i društvo na tronu, te tako svojoj zemlji donijeti novi vrijedni trofej.

Za španjolsku reprezentaciju bit će to prvo veliko finale još od osvajanja Europskog prvenstva 2012. godine, nakon čega je uslijedio rezultatski pad koji je trajao sve do ove godine.

No, pod vodstvom Luisa Enriquea Španjolska je živnula, a iako izbornik ne zove niti jednog igrača Real Madrida, momčad svejedno uspješno parira najboljima u Europi, što je potvrdio i Euro, na kojem je La Furia Roja dogurala sve do polufinala i tamo ispala od kasnijih pobjednika Talijana.

U srijedu su se Španjolci uspješno revanširali Italiji i tako prekinuli dugi pobjednički niz Mancinijeve družine, a sada su na korak do titule koja bi mnogo značila ovoj mladoj skupini igrača.

Enrique često mijenja svoj sastav, ali vjeruje se da će središnja figura ponovo biti Ferran Torres, koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, što je potvrdio s dva postignuta pogotka u polufinalu.

A to neće biti lako ponoviti, jer na drugoj strani bit će moćna francuska reprezentacija, aktualni svjetski prvak i po mnogima najjača izabrana vrsta današnjice.

Izbornik Didier Deschamps preživio je dramu protiv Belgije u polufinalu, u utakmici u kojoj su Francuzi gubili 2:0 na poluvremenu, ali svejedno su golom Thea Hernandeza došli do trijumfa, i to u regularnom vremenu.

Momčad je pojačana povratnikom Karimom Benzemom, koji se sve bolje nadopunjava s Kylianom Mbappéom, što je jamac vrhunskog nogometa za svaku ekipu. Deschamps ima momčad krcatu zvijezdama, od kojih još svakako valja izdvojiti veznjaka Paula Pogbu, jer baš u dresu reprezentacije kao da igra svoj najbolji nogomet.

Francuzima je ovo treće veliko finale u zadnjih 5 godina, nakon što su došli na korak do titule na Euru 2016. godine, a onda to popravili na SP-u u Rusiji, dvije godine kasnije.

U svakom slučaju, kvalitetu imaju i jedni i drugi, ali iskustvo je na strani Francuza, koji definitivno više nisu uspavani nakon svega što se događalo protiv Belgije i pokušat će svoj autoritet nametnuti i na San Siru, gdje nas čeka još jedna prava nogometna poslastica…

Prethodni dvoboji:
28.03.17 Francuska0:2Španjolska PRI
04.09.14 Francuska1:0Španjolska PRI
26.03.13 Francuska0:1Španjolska SPK
16.10.12 Španjolska1:1Francuska SPK
23.06.12 Španjolska2:0Francuska EP

Izostanci i ozljede:

Španjolska: Alvaro Morata (ozljeda mišića), Dani Olmo (ozljeda mišića).

Francuska: Ousmane Dembelé (ozljeda koljena), N’Golo Kanté (bolest), Kingsley Comann (bolest).

Francuska pobjeđuje 1:0

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako španjolska nogometna reprezentacija zaslužuje svaki respekt, pogotovo nakon impresivne pobjede protiv Italije, većina njezinih mladih igrača još čeka na prvi veliki trofej i to je nešto što bi moglo imati utjecaja na ishod.

S druge strane, Francuzi su puni kvalitete, iskustva i lovorika, a dramatično polufinale ih je maksimalno energetiziralo i spremni su još jednom pokazati da su najbolji na svijetu. Zato je naša prva preporuka oklada na čistu pobjedu Francuza u regularnom vremenu, uz primamljivi koeficijent 2.44 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također, vjerujemo da će se igrati manje otvoreno nego u polufinalima, zbog čega je naš drugi izbor oklada na manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.70.

Od ostalog, svakako je zanimljiva oklada na pogodak Karima Benzeme, uz kvotu 2.50, jer napadač Reala nikad nije osvojio trofej s reprezentacija i učinit će sve što je u njegovoj moći da to napokon napravi na San Siru.

Tu je naravno i klađenje uživo, koje je gotovo obavezno za jednu ovakvu utakmicu. Već prvih 15 minuta dvoboja pokazat će nam u kojem smjeru ide veliko finale i otvoriti neke nove opcije za slaganje dobitnog listića, povezanih s okladama na ishod, zbroj golova i momčad koja će sljedeća poentirati na travnjaku…

Španjolska - Francuska Koeficijenti

22bet

2.44

Pobjeda Francuske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.70

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top