Italija vs. Španjolska – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
W D D D D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 06. listopad 20:45
Forma:
W W L D D
Italija
Oba daju gol: Da2.03
Španjolska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pomalo zaboravljena Liga nacija vraća se na scenu ovog tjedna. Natjecanje koje se odigravalo u ovo doba prošle godine sada na rasporedu ima svoj završni turnir, a na njemu se nalaze četiri silno moćne europske nogometne reprezentacije.

U prvom polufinalu na San Siru igraju Italija i Španjolska, što će biti repriza neizvjesnog polufinala nedavnog Eura, koje je završilo pucanjem penala i prolaskom dalje “azzurra”.

Bila je to možda i ključna pobjeda izbornika Roberta Mancinija i njegove družine, na putu do nezaboravne titule, dok su Španjolci pokazali da se i s pomlađenom reprezentacijom mogu nositi s onima najboljima te boriti za titulu sve do same završnice velikih turnira.

U međuvremenu se nije mnogo toga promijenilo. Mancini i dalje ima čvrstu momčad koja djeluje moćno u svim segmentima igre, no malo je popustila u obrani, o čemu svjedoči i remi u rujnu protiv Bugarske.

Izborniku sigurno nije drago što je Giorgio Chiellini završio na klupi u Juventusu, no ostatak momčadi je u punom pogonu, osim Leonarda Spinazzole koji se ozlijedio još na Euru i nije oporavio sve do danas.

Talijani će svoje nade polagati u Federica Chiesu koji polako izrasta u vrhunskog nogometaša, dok bi mu podršku trebali nastaviti davati Domenico Berardi i Ciro Immobile, a mladi veznjak Roberto Locatelli zasigurno će dobivati veću minutažu, sada kada je prešao u Juventus.

A Španjolska je s druge strane prije mjesec dana doživjela neugodni poraz od Švedske, no s dvije uvjerljive pobjede vratila se zatim na pravi kolosijek u kvalifikacijama za SP. Izbornik Luis Enrique ima određenih problema s ozljedama pa na ovom turniru neće biti ozlijeđenog Alvara Morate, a nespreman je i Dani Olmo, što je zaista veliki hendikep.

Ipak, Španjolci još uvijek imaju pregršt kvalitetnih nogometaša u svojim redovima i sigurno mogu pružiti dostojan otpor protivniku, u lovu na trofej koji je dosad osvojio jedino Portugal.

Pobjednik ovog dvoboja ide na boljeg iz ogleda Francuske i Belgije, što znači da će završnica Lige nacija zaista biti spektakularna. Talijani su pak na Euru bili nezadrživi na domaćem travnjaku pa im treba dati određenu prednost, no ulog je ovaj put ipak niži pa će i Španjolska imati svojih šansi za San Siru…

Prethodni dvoboji:
06.07.21 Italija1:1Španjolska EP
02.09.17 Španjolska3:0Italija SPK
06.10.16 Italija1:1Španjolska SPK
27.06.16 Italija2:0Španjolska EP
24.03.16 Italija1:1Španjolska PRI

Izostanci i ozljede:

Italija: Leonardo Spinazzola (ozljeda tetive).

Španjolska: Alvaro Morata (ozljeda mišića), Dani Olmo (ozljeda mišića).

Italija zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su se utakmice moćnih reprezentacija posljednjih godina pokazale tvrdima, pogotovo kada se igra na ispadanje, ovaj put pritisak je puno manji, što će utjecati na razvoj događaja na travnjaku.

Vjerujemo da će Italija i Španjolska igrati otvoren nogomet u kojemu će biti pregršt prilika i za jedne i za druge da postignu pogodak. Zbog toga je naša glavna preporuka za ovaj dvoboj oklada oba tima daju gol, uz primamljivi koeficijent 2.03.

Također smatramo da je samopouzdanje, kao i kvaliteta trenutno ipak na strani domaćina koji će pokušati sve riješiti već u regularnom vremenu, kako bi igračima ostalo dovoljno snage za finale. Zato je naš drugi izbor čista pobjeda Italije, uz kvotu 2.33, za koju vjerujemo da će se dogoditi u prvih 90 minuta utakmice.

Od ostalog, zanimljivo djeluje i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 2.27, dok će neki definitivno poželjeti odigrati kombiniranu okladu, pobjedu Italije uz više od 2.5 gola, na što mogu uloviti kvotu čak 4.20.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 3.00, veći nego što ga inače kladionice nude, a postoje solidni izgledi da će se jedna takva prognoza baš u ovom okršaju ostvariti…

Italija - Španjolska Koeficijenti

22bet

2.03

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.33

Pobjeda Italije

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top