Belgija vs. Francuska – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
W W W L W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 07. listopad 20:45
Forma:
W D D D D
Belgija
Dvoznak: 1X1.62
Francuska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Vrijeme je za reprizu polufinala Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ovog četvrtka u polufinalu završnog turnira Lige nacija ponovo međusobno igraju Belgija i Francuska, u jednom od najjačih mogućih reprezentativnih okršaja današnjice.

Prošle su tri godine otkad su Belgijci ostali kratki u dvoboju s Francuskom, zahvaljujući pogotku Samuela Umtitija, na SP-u na kojem su vjerovali da mogu otići do kraja. I dalje prva na Fifinoj ljestvici, Belgija će se u Torinu pokušati revanširati te tako doći na korak do utješnog trofeja u novom europskom reprezentativnom natjecanju.

Izbornik Roberto Martinez ima momčad s vrhunskim nogometašima na svim dijelovima terena, a najviše će se očekivati od Romelua Lukakua, koji je na prethodnom Euru gurao svoju ekipu sve dok nije naišla na Talijane i ispala. Korpulentni napadač prešao je ovog ljeta u Chelsea i nastavlja trpati golove te će predstavljati najveću opasnost za protivnika i u Torinu.

Za ovaj dvoboj bit će u potpunosti spreman i ključni veznjak Kevin de Bruyne, koji se oporavio od svojih ljetnih ozljeda, što jamči kvalitetu više za belgijsku reprezentaciju, dok su na Martinezovom popisu i svi drugi ugledni belgijski nogometaši, uključujući Courtoisa, Tielemansa, Witsela i braću Hazard.

Motiv u ovom susretu definitivno je na strani Belgije, no Francuze nitko ne smije podcijeniti. Otkad se u momčad vratio pomilovani Karim Benzema još su opasniji u ofenzivi, a Kylian Mbappé možda nije u vrhunskoj formi, ali i dalje ostaje jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Izbornik Didier Deschamps doživio je svoj vrhunac u Rusiji 2018. godine, kada je odveo Galske Pijetlove do svjetske titule, ali je grubo spušten na zemlju ovog ljeta na Euru, gdje je njegova momčad iznenađujuće ispala od Švicarske, u utakmici u kojoj je vodila 3:1.

Francuzi nisu briljirali ni u rujnu, kada su remizirali s Ukrajinom i BiH u kvalifikacijama za SP, no riječ je o iskusnoj momčadi koja na jakim natjecanjima uvijek ubaci u višu brzinu.

Ostaje upitno koliko je Francuska motivirana osvojiti Ligu nacija, kad u svojoj kolekciji već ima dvije svjetske i dvije europske titule, no na Allianz stadionu sigurno neće samo tako prepustiti pobjedu svom susjedu i ljutitom rivalu pa možemo očekivati žestoki dvoboj, u kojem će nijanse odlučivati i lako bismo mogli vidjeti produžetak ili čak odluku o pobjedniku s bijele točke…

Prethodni dvoboji:
10.07.18 Francuska1:0Belgija SP
07.06.15 Francuska3:4Belgija PRI
14.08.13 Belgija0:0Francuska PRI
15.11.11 Francuska0:0Belgija PRI
18.02.04 Belgija0:2Francuska PRI

Izostanci i ozljede:

Belgija: nema značajnih izostanaka.

Francuska: Ousmane Dembelé (ozljeda koljena), N’Golo Kanté (bolest), Kingsley Comann (bolest).

Belgija prolazi dalje

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nije iznenađenje da su online kladionice u ovoj utakmici proglasile Francusku laganim favoritom, s obzirom na sve velike uspjehe koje je Deschampsova družina ostvarila proteklih godina.

No, mi vjerujemo da Belgijci u ovaj dvoboj ulaze s puno većim motivom i u nešto boljoj formi, što bi im trebalo pomoći da utakmicu u najgorem slučaju odvedu u neizvjesnost. Zato je naš prvi izbor za ovaj dvoboj dvoznak 1X na Belgiju u regularnom vremenu, uz koeficijent 1.62 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također smatramo da će se igrati izuzetno čvrsto i neće mnogo riskirati, pogotovo ne u uvodnim minutama susreta. Međusobno ispitivanje snaga moglo bi potrajati, zbog čega je naša druga preporuka prvo poluvrijeme X, uz kvotu 2.00.

Zanimljiva oklada je svakako i realizirani penal, uz koeficijent 3.60, kao i autogol koji ide uz kvotu čak 9.00, a ove godine postao je redovita pojava na reprezentativnim utakmicama.

Ne zaboravimo ni klađenje uživo, na burzi koeficijenata Betfair ili na nekoj drugoj darežljivoj online kladionici. Već prvih pola sata dvoboja mogli bi nam pokazati u kojem će smjeru ići utakmica, što će značajno olakšati oklade na ishod susreta, zbroj golova i tko će zabiti sljedeći pogodak…

Belgija - Francuska Koeficijenti

22bet

1.62

Belgija 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.00

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top