Liverpool vs. Manchester City – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W D W W W
  • Anfield
  • Početak: 03. listopad 17:30
Forma:
L W W D W
Liverpool
Dvoznak: 1X1.60
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema vikenda u Premiershipu bez barem jednog istinskog derbija, što dovoljno govori o snazi najbogatije svjetske nogometne lige. A ove nedjelje na rasporedu je okršaj Liverpoola i Manchester Cityja, dva sjajna kluba koji su obilježili posljednje sezone ne samo engleskog, već i europskog nogometa.

Nakon krize prošle zime i proljeća, Liverpool je napokon došao k sebi ovog ljeta i ponovo je ozbiljan kandidat za osvajanje naslova prvaka. Momčad Jürgena Kloppa nakon šest odigranih kola nalazi se na vrhu ljestvice i ima priliku tamo se učvrstiti, pobjedom protiv svog velikog rivala.

Nema sumnje, povratak u obranu Virgila van Dijka učinio je svoje i sada crveni s Anfielda djeluju puno ozbiljnije na travnjaku u defenzivnoj fazi, što otvara dodatne prilike i u ofenzivi.

Klopp je u novoj sezoni krenuo s novim napadačkim trojcem. Mohamed Salah i Sadio Mané zabili su zajedno već 8 golova u Premiershipu, a tome je 3 dodao Portugalac Diogo Jota, koji je na klupu uspio izgurati Firmina.

Veliki klubovi obično kupovinama tijekom ljeta pokušavaju trgnuti uspavanu momčad, ali Liverpool se odlučio na suprotnu filozofiju. Pojačanja nisu došla, ali zasad nisu ni potrebna, jer klub nema poraza niti u jednom natjecanju. Ipak, još mnogo je izazova pred Kloppovom družinom.

Manchester City svakako će biti najbolji mogući ispit snage Liverpoola, jer riječ je o branitelju naslova i momčadi koju kladionice vide kao glavnog favorita za obranu titule i sljedećeg proljeća.

Svoju je momčad Pep Guardiola pojačao skupocjenim Jackom Grealishem, a od ozljeda su se oporavili Kevin de Bruyne i Phil Foden pa se od Cityja očekuju samo pobjede u tjednima koji dolaze.

Jedna takva stigla je prošlog vikenda u derbiju protiv Chelseaja, vrijedna skoka na drugo mjesto ljestvice, dok je PSG u Ligi prvaka u utorak spustio nebesko-plave na zemlju i pokazao da su i dalje ranjivi.

U svakom slučaju, Guardiola će pokušati taktički nadmudriti Kloppa, ali to neće biti lako, jer čeka nas žestoki derbi, između dvije momčadi koje znaju sve jedna o drugoj. Ne možemo očekivati golijadu, ali i Liverpool i Manchester City imaju igrače koji su u stanju kazniti svaku pogrešku protivnika pa vjerujemo da ovaj put na Anfieldu mreže neće mirovati…

Prethodni dvoboji:
07.02.21 Liverpool1:4Manchester City PL
08.11.20 Manchester City1:1Liverpool PL
02.07.20 Manchester City4:0Liverpool PL
10.11.19 Liverpool3:1Manchester City PL
04.08.19 Liverpool1:2Manchester City CS

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Alcantara T. (ozljeda lista), Alexander-Arnold T. (odluka trenera), Elliott H. (ozljeda gležnja).

Manchester City: Gundogan I. (ozljeda mišića), Mendy B.(suspenzija), Zinchenko O. (ozljeda mišića).

Liverpool prvak Premiershipa

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je u posljednjem međusobnom dvoboju Liverpool doživio katastrofu na Anfieldu protiv Cityja, treba naglasiti da u novoj sezoni gledamo neko sasvim novo lice Kloppove družine, koja je prebrodila krizu s ozljedama i ponovo može parirati najboljima u Engleskoj.

Vjerujemo da Liverpool ima ono što je potrebno kako bi izbjegao poraz na svom travnjaku, iako online kladionice daju određenu prednost gostima. Mi se s tim ne slažemo pa je naša glavna preporuka dvoznak 1X na Liverpool, uz koeficijent 1.60.

Također vjerujemo da će Mohamed Salah dobiti priliku pokazati svoju kvalitetu i zabiti pogodak pa je naš drugi izbor gol Salaha, uz kvotu 2.25.

Još dvije oklade upadaju u oči u ovoj utakmici. Prva je da će obje momčadi zaraditi crveni karton, uz koeficijent čak 41, što se isplati probati s manjim ulogom. Tu je i dosuđeni kazneni udarac, na što možete zaraditi 2.45 ako se ostvari.

Nikako ne zaboravimo ni klađenje uživo, koje bi moglo ponuditi visoke kvote i dobre prilike za zaradu, pogotovo na Betfair burzi koeficijenata. Gol u posljednjih 20 minuta, na što bi kvota mogla biti oko 2.00, jedna je od oklada koje se čine primamljive u ovom trenutku, a kad jednom akcija započne na Anfieldu zasigurno će se pojaviti još neke dodatne opcije za slaganje dobitnog listića, koje možda u ovom trenutku nisu očite…

Liverpool - Manchester City Koeficijenti

22bet

1.60

Liverpool 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.25

Gol Salaha

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top