Atletico vs. Barcelona – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W L W D D
  • Wanda Metropolitano
  • Početak: 02. listopad 21:00
Forma:
L W D D L
Atletico M.
Manje od 2.5 gola1.83
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Okršaj španjolskih velikana u krizi. To je najbolji opis derbija ove subote u La Ligi, kada će na stadionu Wanda Metropolitano snage odmjeriti Atletico i Barcelona.

Momčad Diega Simeonea neće po dobrome pamtiti rujan, jer nanizala je nekoliko slabih rezultata u španjolskom prvenstvu, koji su kulminirali porazom od Alavesa prošlog vikenda.

Atletico se mora trgnuti ako želi uspješno obraniti naslov prvaka i zato mu je pobjeda protiv Barcelone pred svojim navijačima nužna. Trijumf preokretom u Ligi prvaka u utorak na San Siru malo je digao moral momčadi, što bi moglo pomoći, no još uvijek je to daleko od moćne ekipe kakvu su crveno-bijeli znali predstavljati u prošlosti.

Dobra vijest za Simeonea svakako je to što je Antoine Griezmann protiv Milana napokon zabio, a dobro je odigrao i Rodrigo de Paul, još jedan novi igrač u redovima madridskog kluba.

Iako nije u briljantnoj formi, golove zabija i Luis Suarez, koji će protiv bivšeg kluba pokušati još jednom potvrditi da je bila velika pogreška što su ga proglasili viškom u Kataloniji.

A kriza Atletica je ništa u odnosu na ono što se događa u Barceloni. Klub ne samo što se olako riješio Suareza i Griezmanna, već nije uspio zadržati niti Lionela Messija, zbog financijskih problema u koje je upao.

Da Barca ne igra dobro najbolje dokazuje Liga prvaka, u kojoj je zabilježila 3:0 poraze od Bayerna i Benfice, bez upućenog udarca u okvir protivničkog gola!

Samo tri dana nakon debakla u Lisabonu, Barcelonu čeka novi teški ispit. Ozlijeđenih ima pregršt, a ekipa je izgubila na samopouzdanju, no ne treba je u potpunosti otpisati.

Memphis Depay trebao bi biti taj koji će se pobrinuti za postizanje golova, dok je dobra vijest za katalonske navijače i oporavak Pedrija, veznjaka koji je itekako falio prošli tjedan svojoj momčadi.

U svakom slučaju, možemo očekivati još jednu rovovsku bitku između španjolskih velikana koji su prethodni put odigrali bez pogodaka, prošlog proljeća na Camp Nou. I jednima i drugima ovaj put bi dobro došla pobjeda, ali s obzirom na okolnosti, ne bi se vjerojatno žalili ni na osvojeni bod…

Prethodni dvoboji:
08.05.21 Barcelona0:0Atletico LL
21.11.20 Atletico1:0Barcelona LL
30.06.20 Barcelona2:2Atletico SK
09.01.20 Barcelona2:3Atletico LL
01.12.19 Atletico0:1Barcelona LL

Izostanci i ozljede:

Atletico: Trippier K. (ozljeda gležnja).

Barcelona: Aguero S. (ozljeda lista), Alba J. (ozljeda mišića), Balde A. (ozljeda leđa), Braithwaite M. (ozljeda koljena), Dembele O. (ozljeda koljena), Wague M. (ozljeda tetive).

Atletico zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Svaka čast skupocjenim napadačima Atletica i Barcelone, no u ovom derbiju sigurno neće imati mnogo prostora razmahati se.

Treneri obje momčadi u derbi ulaze s namjerom protivniku dati što manje prilika približiti se vratarima, što je bio slučaj i u prethodnim međusobnim utakmicama, iako su tada i jedni i drugi bili u puno boljoj formi. Baš zbog toga naš glavni izbor je oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.83.

Također vjerujemo da će u takvoj čvrstoj utakmici ipak doći do izražaja manje kaotična situacija u kojoj se trenutno nalazi domaćin. Dakle, naša druga preporuka je čista pobjeda Atletica, uz kvotu 1.94, što je manje nego što inače online kladionice nude na protivnike Barcelone, ali je sasvim dovoljno u trenutnim okolnostima.

Od ostalog, izdvajamo još tri zanimljive opcije. Prva je da će prvo poluvrijeme završiti kao X, uz što ide koeficijent 2.15. Tu je i oklada oba tima NE daju gol, za što možete dobiti 1.84, a dobri su izgledi da će barem jedan golman zadržati mrežu netaknutom.

Za kraj, spomenimo i crveni karton, uz kvotu čak 3.60, što bi se lako moglo ostvariti u jednom žestokom derbiju poput ovog španjolskog…

Atletico - Barcelona Koeficijenti

22bet

1.83

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.94

Pobjeda Atletica

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top