Sjeverna Makedonija vs. Nizozemska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
L L W D W
  • Johan Cruijff Arena
  • Početak: 21. lipanj 18:00
Forma:
W W W D W
Sj. Makedonija
Više od 2.5 gola1.62
Nizozemska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nizozemska reprezentacija napravila je ono što je planirala u skupini C. Momčad izbornika Franka de Boera na domaćem terenu u Amsterdamu svladala je Ukrajinu i Austriju te tako osigurala prvo mjesto u skupini i prije posljednjeg dvoboja grupne faze te može mirno čekati zasad nepoznatog protivnika u osmini finala Europskog prvenstva.

Nije to išlo glatko protiv Ukrajinaca, u vrlo uzbudljivoj utakmici koja je završila 3:2, a junak je postao napadač PSV-a Denzel Dumfries, koji je pogodak postigao i u nešto lakšoj pobjedi protiv Austrijanaca.

Nizozemcima fale ozlijeđeni Van Dijk i Van den Beek, no u momčad se barem vratio oporavljeni Matthijs De Ligt, što daje dodatnu sigurnost obrani. U sredini terena odlično izgleda Frenkie de Jong, a solidan posao odrađuje i Georginio Wijnaldum.

Međutim, unatoč uspješnom otvaranju turnira, i dalje je upitno može li narančasta reprezentacija do ozbiljnog uspjeha u nokaut fazi. Trebat će još uigravanja, zbog čega utakmica protiv Sjeverne Makedonije ovog ponedjeljka nije potpuno nevažna.

A Makedonci su napokon okusili kako je igrati na jednoj velikoj reprezentativnoj nogometnoj smotri i nisu potpuno razočarali.

Imala je momčad koju uspješno vodi Igor Angelovski svojim momenata, na krilima Gorana Pandeva, izuzetno opasnog pred golom čak i u veteranskim godinama. Zabila je pogodak i Austriji i Ukrajini, ali više od toga nije mogla pa se kao prva oprostila od ovog natjecanja.

Za Sjevernu Makedoniju dvoboj u Amsterdamu bit će još jedna nagrada u kojoj će navijači uživati, a igrači će protiv rasterećenog protivnika pokušati kreirati senzaciju, kako bi dodatno uljepšali svoju nogometu priču na Euru.

Naravno, nešto će se pitati i Nizozemce koji će možda poželjeti odmarati pokojeg vitalnog igrača, ali okosnica će ostati na travnjaku i pred dobro ispunjenom Johan Cruijff Arenom tražiti put prema nova tri boda, koja bi dodatno povećala samopouzdanje posljednjih godina uzdrmane nogometne velesile.

U svakom slučaju, čeka nas dvoboj u kojem će obje ekipe težiti igri i tražiti svoje prilike pa vjerujemo da ćemo imati u čemu uživati kad jednom započne okršaj ovih reprezentacija…

Prethodni dvoboji:
01.04.09 Nizozemska4:0Sjeverna Makedonija SPK
10.09.08 Sjeverna Makedonija1:2Nizozemska SPK
12.10.05 Nizozemska0:0Sjeverna Makedonija SPK
09.10.04 Sjeverna Makedonija2:2Nizozemska SPK

Izostanci i ozljede:

Sjeverna Makedonija: nema značajnih izostanaka.

Nizozemska: Donny van den Beek (ozljeda prepone), Virgil van Dijk (ozljeda koljena).

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema sumnje, nizozemska nogometna reprezentacija u ulozi je apsolutnog favorita u ovoj utakmici, a tako su se postavile i kladionice, koje nude prilično nizak koeficijent na pobjedu narančastih.

Mi smo u ovom susretu prije svega skloni vjerovati u golijadu. Makedonci se neće zatvoriti i tražiti osvajanje prvog boda u skupini C, a ako i budu, rani pogodak to će svakako promijeniti. Dakle, oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.62, naš je prvi izbor za jedan ovakav okršaj.

Unatoč tome što ne diramo pitanje pobjednika u našoj glavnoj okladi, smatramo da je Nizozemska bolja momčad i da će to potvrditi na travnjaku. Zato je naša druga preporuka igranje hendikepa +1.5 na pobjedu Nizozemske, odnosno da će Depay i društvo trijumfirati s 2 ili više razlike, uz koeficijent 1.94.

U jednoj ovakvoj utakmici nikako ne smijemo zaboraviti niti klađenje uživo, jer koeficijent na pobjedu Nizozemaca možda je trenutno nizak, ali to će se promijeniti u slučaju neriješenog rezultata nakon prvih 45 ili 60 minuta, kada se isplati reagirati.

Gol u završnici susreta također djeluje kao izgledna oklada, pa čak i dva, zbog čega svakako treba imati omiljenu online kladionicu otvorenu na mobitelu dok dvoboj traje i iskoristiti izgledne opcije za igru, ako se pojave…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.62

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.94

Hendikep pobjeda Nizozemske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top