Ukrajina vs. Austrija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W L W W D
  • Bucharest National Arena
  • Početak: 21. lipanj 18:00
Forma:
L W D L L
DOMAĆIN 3.52
Remi 2.00
GOST 3.68
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Mali korak dijeli Austriju i Ukrajinu od nokaut faze Europskog prvenstva. Korak kojeg doduše mogu i zajedno napraviti ovog ponedjeljka.

Naime, obje reprezentacije imaju po tri osvojena boda te drže drugo i treće mjesto u skupini C, bez izgleda da ih otpisana Sjeverna Makedonija prestigne.

Znamo da drugoplasirani sigurno ide dalje, a i četiri najbolje trećeplasirane momčadi po grupama. Četiri osvojena boda bit će sasvim dovoljna za prolazak dalje i s treće pozicije, a uz dobru gol razliku, čak i tri boda mogla bi biti dostatna.

Dakle, i jedni i drugi nalaze se u odličnoj poziciji. Austrijanci su odigrali dvije sasvim različite utakmice dosad, u kojima je momčad izbornika Franca Fode pokazala dva lica: moćno protiv slabašnog protivnika i nemoćno protiv nogometne velesile.

U momčad se za ovu utakmicu vraća Marko Arnautović koji je bio suspendiran zbog dugog jezika, a po običaju će se najviše na travnjaku očekivati od Marcela Sabitzera i Davida Alabe, dok će ostatak ekipe morati prije svega brinuti da mreža ostane netaknuta.

Ukrajina pak pod Andrijom Ševčenkom igra vrlo dobro. U tijesnoj utakmici izgubila je u Amsterdamu od Nizozemske, da bi prilično lako odradila posao protiv Sjeverne Makedonije, što bi moglo biti dovoljno za prolazak dalje.

Nastavak je to odličnih rezultata posljednjih godina i dokaz da legendarni bivši napadač odlično radi na kormilu reprezentacije, s kojom kao igrač nije uspio postići briljantne rezultate, kao u svom klupskom dresu Milana. Sada to ima priliku ispraviti.

Andrij Jarmolenko i Roman Jaremčuk pokazali su se na ovom Euru kao ubojit dvojac, zabivši obojica pogodak u prve dvije utakmice turnira, a tako namjeravaju nastaviti i dalje.

No, u ovoj utakmici ipak će važniji biti sačuvati vlastitu mrežu, od jurišanja prema naprijed, jer i jedni i drugi mogu ostvariti svoj cilj i proći među 16 najboljih reprezentacija, ako ne izgube. Zato ne možemo očekivati nikakvo jurišanje ni otvoreni nogomet u Bukureštu, jer ulog je vrlo velik, a svi bi na kraju mogli profitirati, u slučaju da dvoboj završi neriješenim rezultatom…

Prethodni dvoboji:
01.06.12 Austrija3:2Ukrajina PRI
15.11.11 Ukrajina2:1Austrija PRI

Izostanci i ozljede:

Ukrajina: Oleksandr Zubkov (ozljeda mišića).

Austrija: Valentino Lazaro (ozljeda mišića).

Austrija zabija manje od 0.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Austrija i Ukrajina rado bi pobijedili u ovoj utakmici, ali kad bi im netko ponudio osvajanje boda i prolazak dalje, u nokaut fazu turnira, sigurno to nikako ne bi odbili.

Baš zbog toga vjerujemo da će i jedni i drugi odigrati na sigurno i uzeti bod koji ih vodi dalje. Iako je na remi neobično nizak koeficijent 2.00, kojeg nudi i kladionica 22bet, vjerujemo da će se zaista dogoditi i preporučujemo ga odigrati u ovom okršaju.

Zapravo, otići ćemo još korak dalje i kao drugu opciju za klađenje ponuditi okladu na poluvrijeme/kraj X/X, uz još bolju kvotu 2.76, da nitko neće voditi nakon prvog poluvremena, nakon čega će dvoboj završiti bez pobjednika.

Riječ je o utakmici koja ne obiluje opcijama za klađenje, zbog situacije na tablici koja diktira ono što bi se moglo događati na travnjaku. Zanimljiva je naravno igra da uopće neće biti golova, uz kvotu 4.70, a tko se boji igre na remi, dvoznak 1X na Ukrajinu svakako je bliži od iste igre u korist Austrije, prema pokazanom u dosadašnjem dijelu turnira.

Za kraj, spomenimo još jednu opciju koju će ziheraši poželjeti odigrati, a to je da će u bilo kojem poluvremenu rezultat biti neriješen, uz kvotu 1.32, što ne jamči ozbiljan profit, ali djeluje izgledno…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.00

Remi

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.76

Poluvrijeme/kraj X/X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top