Finska vs. Belgija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
L W L L L
  • Gazprom Arena
  • Početak: 21. lipanj 21:00
Forma:
W W W D W
Finska
Više od 2.5 gola1.89
Belgija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Finsku nogometnu reprezentaciju dijeli 90 minuta od plasmana u osminu finala Europskog prvenstva, u svojem prvom povijesnom nastupu na jednoj velikoj reprezentativnoj smotri.

S iznenađujuće osvojena tri boda protiv Danske našla se izabrana vrsta koju vodi izbornik Markku Kanerva u odličnoj poziciji, a minimalni poraz od Rusije zakomplicirao je situaciju, no i dalje ostavio debitanta sa solidnim izgledima proći dalje.

Ono što Fincima treba u posljednjem kolu skupine B izbjegavanje je teškog poraza u dvoboju s Belgijom, uz nadu da se na drugoj utakmici između Danske i Rusije neće složiti rezultat koji ih izbacuje iz natjecanja, poput recimo pobjede domaćina rezultatom 2:1.

No, Finska zapravo ima sve u svojim rukama i ako ne izgubi, sigurno ide dalje. To naravno neće biti lako protiv prve reprezentacije s Fifine ljestvice, no Teemu Pukki i Joel Pohjanpalo, udarne igle ove sjevernoeuropske izabrane vrste učinit će sve što je u njihovoj moći da izbore sretan završetak grupne faze turnira.

Naravno, puno će se toga na travnjaku ipak pitati i Belgijce. Izbornik Roberto Martinez dobro je posložio momčad koja je prilično lako svladala Rusiju na otvaranju Eura, a onda uz mnogo muke iščupala nova tri boda u Kopenhagenu protiv Danske.

Posebno impresivan djeluje Romelu Lukaku, fizički moćan napadač koji posjeduje i zavidnu spretnost te ga je jako teško zaustaviti u kaznenom prostoru. Oporavak i povratak u momčad Kevina de Bruynea još je jedna odlična vijest za Belgiju, što je potvrdio asistencijom i golom za preokret protiv Danske.

Za Martineza je i dalje najveći problem slaba forma Edena Hazarda, no to traje već godinama i Belgija je naučila živjeti s tim. No, tu je dovoljno skupocjenih zvijezda koju su spremne odraditi svoje i donijeti pobjedu, uključujući i brata Thorgana, koji se na turniru već upisao u listu strijelaca.

Sve u svemu, čeka nas utakmica u kojoj će se obje momčadi htjeti pokazati i osigurati pozitivan rezultat, a dvoboj nije potpuno rezultatski beznačajan čak ni Belgijcima, koji bi u slučaju eventualnog poraza u Sankt Peterburgu ostali ovog ponedjeljka bez prvog mjesta u skupini…

Prethodni dvoboji:
01.06.16 Belgija1:1Finska PRI
09.02.11 Belgija1:1Finska PRI
11.08.10 Finska1:0Belgija PRI
13.10.07 Belgija0:0Finska EPK
06.06.07 Finska2:0Belgija EPK

Izostanci i ozljede:

Finska: nema značajnih izostanaka.

Belgija: Timothy Castagne (ozljeda lica).

Belgija zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Finska je možda odigrala dvije čvrste utakmice u kojima je svaki put dosad jedan pogodak bio presudan, no to će biti malo teže protiv moćne reprezentacije poput belgijske.

To je razlog zašto smo spremni odigrati u ovoj utakmici okladu na zbroj golova, i to na više od 2.5 gola, na što je ponuđen primamljivi koeficijent 1.89, kojeg svakako vrijedi odigrati.

Kao što to često biva u grupnoj fazi, na pobjedu favorita koeficijent je zaista mali, zbog čega smo bliži igri poluvrijeme/kraj 2/2, odnosno da će Belgijci povesti u prvih 45 minuta i mirno posao privesti kraju, na što možete dobiti pristojnu kvotu 1.87.

Od ostalog, ovo bi mogao biti susret u kojem će zabiti Dries Mertens, uz kvotu 2.40 ili Yannick Carrasco, uz koeficijent 2.94, što će neki sigurno probati.

Ne zaboravimo ni klađenje uživo koje može biti najbolja opcija u ovakvim utakmicama s izrazitim favoritom, jer ako će rezultat neko vrijeme mirovati, koeficijent na Belgiju će rasti i samim time postati puno isplativija opcija za igru, nego da stavite dvojku na ovaj susret prije početnog sudačkog zvižduka…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.89

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.87

Poluvrijeme/kraj 2/2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top