Rusija vs. Danska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W L W D L
  • Parken Stadium
  • Početak: 21. lipanj 21:00
Forma:
L L W D W
DOMAĆIN 4.58
Remi 4.10
GOST 1.69
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon svih nevolja i drame koji su snašli dansku nogometnu reprezentaciju, uoči završnog kola grupne faze skupine B ona i dalje još uvijek nije pokopana!

Danci su možda izgubili od Finske i Belgije, no mogu pobjedom protiv Rusije sve ispraviti i izboriti plasman u osminu finala, pred svojim navijačima na Parken stadionu u Kopenhagenu.

A momčad će ovog ponedjeljka strastveno igrati za svog kapetana i najboljeg nogometaša, Christiana Eriksena koji se srušio u prvoj utakmici i praktički zasjenio sve ostalo što smo dosad gledali na ovom Europskom prvenstvu.

Slavni veznjak uspio se izvući i iz bolničkog kreveta prati ostatak turnira, a postoje dobri izgledi da čak i nastavi svoju karijeru, što je izgledalo apsolutno nemoguće te kobne subotnje večeri. Danska će mu pak pokušati dati dodatnu snagu velikom pobjedom, vrijednom plasmana među 16 najboljih reprezentacija Europe.

Izbornik Kasper Hjulmand i bez Eriksena ima dovoljno aduta za osvojiti krucijalna tri boda. Pokazala je to ova reprezentacija u dvoboju protiv moćne Belgije, u kojem je u pojedinim segmentima utakmice potpuno dominirala travnjakom i prilično nesretno izgubila.

Napadači Yussuf Poulsen i Martin Braithwaite mogli bi igrati ključnu ulogu, jer netko treba zabiti golove vrijedne pobjede, ali pomoć će morati dobiti iz vezne linije od igrača poput Pierrea Emila Højbjerga, jer tko zavlada sredinom terena, taj će se u ovoj utakmici na kraju veseliti.

Rusija s druge strane može biti zadovoljna što je još uvijek u igri za prolazak dalje. Uvjerljiv poraz od Belgijaca na otvaranju Eura pokazao je sve slabosti momčadi koju vodi Stanislav Čerčesov, a tri osvojena boda protiv Finske bili su plod jednog individualnog poteza Alekseja Mirančuka, a ne posebno dobre momčadske igre.

Dosad su Rusi igrali na svom travnjaku na Sankt Peterburgu, ali ovaj put moraju u goste, gdje već dugo nisu bili na velikim nogometnim natjecanjima.

Trebat će Artemu Džjubi i ostalim udarnim igračima Rusije iznimno angažiran nastup protiv protivnika koji će letjeti po terenu i napadati sa svih strana. Recept uspjeha mogao bi biti onaj sa SP-a prije tri godine protiv Španjolske, kada su u osmini finala kroz 120 minuta čvrstom igrom zadržali remi i zatim prošli pucanjem kaznenih udaraca.

Ovaj put Rusima neće biti potrebni penali, ali svakako moraju izbjeći poraz, jer s 3 boda i lošom gol razlikom ne mogu očekivati prolazak dalje, čak i ako završe na trećoj poziciji. No, to nije nešto čime će glavu razbijati Danska, željna uvjerljive pobjede u još jednoj vrlo emocionalnoj utakmici pred domaćim navijačima…

Prethodni dvoboji:
29.02.12 Danska0:2Rusija PRI

Izostanci i ozljede:

Rusija: Jurij Žirkov (ozljeda mišića).

Danska: Christian Eriksen (srčani problemi).

Danska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Danska i Rusija ovog ponedjeljka igraju svoju prvu službenu utakmicu. Zanimljivo je da su dosad odigrali međusobno samo jednom u povijesti, prije desetak godina, a rezultat tog dvoboja potpuno je nebitan uoči ključnog obračuna na Euru.

Ako će Danci igrati kao protiv Belgije, nadahnuto, rastrčano i ofenzivno, smiješi im se trijumf u ovom susretu. Vjerujemo da će tako i biti pa nam je prvi izbor pobjeda Danske, uz kvotu 1.69 koju nudi kladionica 22bet.

Također vjerujemo da će se Rusi pokušati čvrsto postaviti i kopirati utakmicu protiv Španjolske prije tri godine, u kojoj su ostvarili jedan od svojih najvećih uspjeha u posljednjih 20 godina, s minimalnim izlascima naprijed i čuvanjem svoje mreže. Zato nam je druga preporuka igra da oba tima NEĆE dati gol u ovom susretu, uz primamljivi koeficijent 1.82.

Klađenje na nogomet ne bi bilo potpuno bez oklada na strijelce. A mi prognoziramo da će Barcelonin ofenzivac Martin Braithwaite biti taj koji će svojim pogotkom presuditi, uz odličan koeficijent 3.04 da će u bilo kojem trenutku utakmice zabiti…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.69

Pobjeda Danske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.82

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top