Sevilla vs. Barcelona – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W D W L W
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Početak: 21. prosinac 21:30
Forma:
W D L L W
Sevilla
Više od 2.5 gola2.03
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Da je netko uoči sezone rekao kako će Sevilla biti na polovici prvenstva uvjerljivo ispred Barcelone na ljestvici La Lige, malotko bi mu vjerovao, no upravo je takva situacija uoči prvog međusobnog okršaja u španjolskom prvenstvu.

Momčad Julena Lopeteguija možda ne briljira, ali i dalje predstavlja jedinu pravu alternativu vodećem Realu. Potvrdila je to i ove subote, tijesnom pobjedom u derbiju protiv Atletica, kojom je učvrstila svoje drugo mjesto.

Strijelac pogotka u tom je dvoboju bio i naš Ivan Rakitić, koji se vratio u velikom stilu u Andaluziju i sada ponovo sa svojim najdražim klubom ganja domaće i europske trofeje.

Dobro u momčadi Seville igra i Lucas Ocampos, koji je presudio protiv Atletica, a tu je i Rafa Mir, najbolji strijelac ove ekipe u La Ligi, s 5 postignutih golova.

Sevilla je ispala iz Lige prvaka i igrat će u Europskoj ligi s Dinamom, natjecanju kojeg je najviše puta dosad osvojila, što nije scenarij koji bi posebno razočarao navijače, a ako pobijedi i Barcelonu ovog utorka, završit će kalendarsku godinu u velikom stilu.

A Barca definitivno nije što je nekoć bila. Također se prerano oprostila od Lige prvaka, a pitanje je hoće li u njoj igrati i sljedeće sezone, ako nastavi s posrtajima u španjolskom prvenstvu.

Trener Xavi Hernandez preuzeo je momčad koja je izgubila samopouzdanje, ali i ima mnogo problema s ozljedama, no za vikend je unatoč svemu Barcelona svladala Elche i tako najavila svoje bolje dane.

Unatoč brojnim izostancima u napadu, Barca ipak nastavlja trpati golove, a trenutno su u prvom planu Gavi i Nico Gonzales, kao i Ferran Jutglà.

Dobra je vijest za Xavija da mu se barem oporavio Ousmane Dembele, koji je muku mučio s ozljedama više od pola godine, a u momčadi je još Franck de Jong koji može napraviti razliku te mnogo mladosti, koja će svojim poletom pokušati donijeti prevagu na travnjaku.

U svakom slučaju, na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán čeka nas utakmica koja nas ne bi smjela razočarati, s dvije momčadi u lovu na pobjedu, koje neće sve svoje snage usmjeriti na čuvanje početnog rezultata…

Prethodni dvoboji:
03.03.21 Barcelona3:0Sevilla CDL
27.02.21 Sevilla0:2Barcelona. LL
10.02.21 Sevilla2:0Barcelona CDL
04.10.20 Barcelona1:1Sevilla LL
19.06.20 Sevilla0:0Barcelona LL

Izostanci i ozljede:

Sevilla: Augustinsson L. (ozljeda mišića), Torres O. (ozljeda bedra), Lamela E. (ozljeda ramena), Navas J. (ozljeda mišića), Suso (ozljeda gležnja).

Barcelona: Braithwaite M. (ozljeda koljena), Depay M. (ozljeda bedra), Dest S. (ozljeda leđa), Fati A. (ozljeda mišića), Pedri (ozljeda koljena), Roberto S. (ozljeda mišića), Wague M. (ozljeda tetive).

Sevilla zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Sevilla igrala čvrsto u španjolskom prvenstvu ove sezone, no vidjeli smo u derbiju protiv Atletica da golovi mogu padati na njezinim utakmicama, a posebno kad je protivnik Barcelona, na čijim utakmicama ih uvijek pada pregršt.

Vjerujemo da akcije neće nedostajati u ovoj utakmici, jer obrane nisu besprijekorne ni jednima ni drugima. Zato je naš prvi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz primamljivi koeficijent 2.03.

Iako Barcelona nema na raspolaganju svoje najbolje igrače, a ostala je i trajno bez Aguera koji je završio karijeru zbog problema sa srcem, svejedno smatramo da ima igru kojom može ugroziti gol Seville. Zbog toga je naš drugi izbor oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.83.

Vrijedi odigrati da će gol pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 1.88, a itekako možemo zamisliti dosuđen penal, uz koeficijent 2.80.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer kad utakmica počne, mnoge nepoznanice će biti otkrivene. Obećavajuće djeluje oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz koeficijent oko 2.00 kod najdarežljivijih kladionica, kojeg se isplati odigrati, ako rezultat dvoboja u tom trenutku i dalje bude neizvjestan…

Sevilla - Barcelona

22bet

2.03

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.83

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top